bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çanakkale Savaşının ingilizce cevirisini arıyom bulamıyom bi türlü savaşı anlatan bi belge warsa elinizde sewinirim...

ya ben buluyom da adamlar Çanakkale deki otelleri falan koymuşlar reklam yapıyolar

arkadaşım lütfen p.tesi vericem gülten dayıoğlu - sekizinci renk lütfen bir el at arkadasım şimdiden +rep mail adresim [email protected]

matematik

ders : matematik
Konu : Olasılık

Bu konu hakkında geniş bilgi ve bir sürü örnek rica edebilir miyim???
:hhman:

selam

bilgi işlemde etik konulu bir odevim var yalnız universite için şimdiden teşekkürler

Atom ve modelleri hakkında genis bilgi.. ? =)

ya kardes sigar,alkol ve yaglı yıyeceklerın damar ve kalp uzerındekı etkılerı konusunda ban yardımcı olursan cok tesekkur edıcem

burası cok iyi olmus böyle saol ödewim olursa sorarım:D

ya kardes benım bı ıstegım olacaktı sıgara,alkol veyaglı yıyeceklerın damar ve kalp uzerındekı etkılerı

ya kardeş biraz zor ama bi sayıcı devresi lazım bana elektronik vordbençte çalışacak va baskı devresiyle birlikte

bulsanda bulamasanda şimdiden çok teşekkürler

bulamasanda boş ver kendini yorma bilgisayarlı devre dizaynıda 0 gelsin ne olcak

Yapay Uydular Ve Günümüzdeki önemi ( Kurtar Beni)

Ya benim dönem ödevimi yarına yapmam lazım lütfen yardım edin.Konu kalp ve damar hastalıkları nolur bi el atın.3sayfa filan yeter([email protected])

kardeş bana makro pazarlama ve kontr pazarlama hakkında bilgi bulabilirmisin bunları bulamazsan turbo pazarlamada olur hadi sana güveniyorum merak bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri