Bülent Uygun istifa etti...

Fyonb

предате&
Altın Üye
Reaction score
0
24ew5ep.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Uygun, ligde 2-0 galip ayrıldıkları Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Teşekkür ederim, çocuklarım çok iyi oynadı, iyi mücadele etti, karşılığında gerekeni yapmaya çalıştı ve sonucunda Antalyaspor gibi güçlü bir takımı, yenme başarısı göstermiş bulunmaktayız" dedi.
Uygun, şunları söyledi:
"Burada 7. senem doluyor. Bu 7 maçlık periyotta ister istemez sıkıntı yaşamıştık, düzeldiğimiz noktaydı bu nokta. Düzeldiğimizi gösterdik, 14 tane
sakatımız da oldu, 14 tane kadroda düşündüğümüz adamla, bırakın bunların bir tanesiyle baş edemezken, benim takımım bunlarla baş etti. Ama sonucunda tabi
istemediğimiz sonuçlar ortaya çıktı, üzdük. Şampiyonlar Ligi’ne gittik, UEFA’lara gittik, her şeyi yapmaya çalıştık, ama bu sezon istediğimizi veremedik, bundan sonra da istifamı verdim, tüm Sivaslılar hakkını helal etsin."
Basın toplantısı masasından ayrılan Uygun, istifasının Sivasspor Yönetim Kurulu’nca kabul edilip edilmediği yönündeki soruya net bir cevap vermezken, "isterse kabul etmesinler" sözlerini sarf etti.​

emeğine sağlık ..

İyi Bir Adamdı,Yazık Oldu.Emeğine Sağlık Abi...

iyi adamdıda geçen sene son maçlara doğru kendini çok bozdu hayırlısı olsun sivas için ama sivas için çok kötü oldu demeyide unutmayalım sivası sivas yapan bu adamdı ..

yazik olmus derim

İyi zamanlama yapmış bülent hoca. Sivas'ın işi zor bundan snra

adam gibi adamdı... başarılar bülent usta..başarılar sivas.. sen bir çığır açtın gerisini getiremeyen çırak utansın. tohum bir kez atıldı, çiçek vermeyen toprak utansın bundan sonra.. tşkrler bülent reis..

eline sağlık.................

Geç bile kaldı. Sivas seneye Bank Asya'da. Süper Lig kendini beğenmiş bir hocadan kurtuldu.

Açıklamalarından, hal ve hareketlerinden dolayı bana ve birçok insana, Sivasspor'a ve kendisine karşı antipati kazandırdı. İstifasına sevindim..

hiç sevmezdim bu adamı .. hele ki trabzonspor'a yaptıklarından sonra iyice gıcık olmuştum ...

iyi oLdu atıp tutmayı biliyodu geçen yıl şimdi sivas nerede bülent nerede=)

Geri