Böyle vücut gördünüz mü?

gerçek olmadıkları belli ama öyle olmak istemem çünkü fazla kilodan farkı yok

yazık bunlara ya bide böle olmak için ne çaba harcıyolar

http://www.youtube.com/watch?v=rBBWMRRWOrM&feature=related

Stroidin gücü bu oluyor eğer bu adam çalışmanın tam zirvesinde bir resmi olsaydı arkadaşın verdiklerinden bir farkı yok

Bilgi Sahibi Olmadigimiz Konularda Lütfen Susalim Yada Önce Adam Akilli Bi Arastiralim
Insanlari Kandirmayalim ;) Yanlis Anlama

Sadece Steroide / Anabolizan Ilaclar Vucutu Gelistirmez
Veridigin Video daki Gerizekalinin Kullandigi Ilac Synthol

Ronnie Coleman Bile Paylasilan Resimlerdeki Fake'ler Kadar Olamadi ;)
Olamaz da Cünkü Adi Üstünde FAKE
;)

Greg Valentino
Bu Adamin Yapdigi Bodybuilding Ile Bi Alakasi Yok
Adam Synthol Kullanarak Kaslara Yag Basiyor

Ben Bunu Havada Parcalarim =)

Anabolizan Ilaclarin Sonu Ölümdür

Diger Spor Dallari Haric (Martial Arts)
4 Senedir Bodybuilding / Powerlifting Yapiyorum/Calisiyorum

Son Olarak
Paylasilan Video da Gördügünüz KAS Degil YAG/HAVA/SU Arkadaslar

=)
Iyi forumlar

bunlar insanim diye geziyorlardir birde

öğhhh falan.... Ne yahu bu?!... Bunlar aşmış artık

Bilgi Sahibi Olmadigimiz Konularda Lütfen Susalim Yada Önce Adam Akilli Bi Arastiralim
Insanlari Kandirmayalim ;) Yanlis Anlama

Sadece Steroide / Anabolizan Ilaclar Vucutu Gelistirmez
Veridigin Video daki Gerizekalinin Kullandigi Ilac Synthol

Ronnie Coleman Bile Paylasilan Resimlerdeki Fake'ler Kadar Olamadi ;)
Olamaz da Cünkü Adi Üstünde FAKE
;)

Greg Valentino
Bu Adamin Yapdigi Bodybuilding Ile Bi Alakasi Yok
Adam Synthol Kullanarak Kaslara Yag Basiyor

Ben Bunu Havada Parcalarim =)

Anabolizan Ilaclarin Sonu Ölümdür

Diger Spor Dallari Haric (Martial Arts)
4 Senedir Bodybuilding / Powerlifting Yapiyorum/Calisiyorum

Son Olarak
Paylasilan Video da Gördügünüz KAS Degil YAG/HAVA/SU Arkadaslar

=)
Iyi forumlar
bilmediğin konular demişşin videoya dikkat et hem steroid hemde sytnhol kullandığı nı söylüyor ayrıca 2 senedir bodybuilding yapıyorum neyin ne etki yaptığını iyi biliyorum ben zaten bilmediğim konular hakkında yorum yapmam merak etme ve çalıştığım kişi milli antrönör ve hakemdir.Greeg valentino gazeteye çıktı ve kesip hocama götürdüm.hocam bayağı uzunca bu konuyu anlattı.resimdeki adamlar fake olabilir ama onlar gibi olmanın mümkün olduğunu söyledi ve anlattı.Ronnie coleman bile öle olamadı demişşin umarım bir olimpiyatlara yada yarışmalara katılmak için hangi şartların gerekli olduğunu biliyorsundur.Adamlar yasak hap kullanıyor çünkü.Ronnie Coleman bu ilaçları kullansa testlerde onu direk diskalifiye ederler.ayrıca gregg valentio bodybuildings müsabakalarına katılmış birisidir ve yeteri kadar vücuta sahip olmadığı için bu yönteme başvurmuş ve beklemediği bir durumla karşılaşmış ingilizcen varsa videolarda zaten yaptığım bir salaklıktı diye anlatıyor.Benim kimseyi kandırmaya ihtiyacım yok.ben sadece resimdekilerin bazı ilaçlarla mümkün olabileceğini anlatmak istemiştim hiçbirşey imkansız değildir.Yanlış Anlama =) saygılarımla

bunlar kesin hormon takviyeli

6 sene günde 4-5 saat çalıştım 120-125 kg.ağırlıkta bile bu kasların çeyreği bile olmadı.ne yapıyorlarsa suni takviyeli olduğu kesin.şu an yaş icabı bu sporu bıraktım,hala kilo alıyorum nerde duracak belli değil.hiç bir şeyin fazlası hayırlı değil.tavsiye etmiyorum.

Geri