gecegündüz
New member
- Reaction score
- 0
bunlar nasıl vücut bukadarına da gerek yok bence
ellerine sağlık
hayvana benziyorlar...
bunlar nasıl vücut bukadarına da gerek yok bence
Arkadaşım sen devamlı konunu üst sıralara taşımak içinmi cevap yazıosun konuna_?Spor bu spor.. :durdurun :vur
çizgifilmden çıkmış gibi![]()
Arkadaşım sen devamlı konunu üst sıralara taşımak içinmi cevap yazıosun konuna_?
Gel biz buna konuyla ilgilenmek diyelim, daha kibar bi tabir olur.
KonuyLa iLgiLenmiyorsun konunu gündeme getirmek için neredeyse her postta gerekLi gereksiz cümLeLer kuruyorsun..!
Ayrıca
ßáDßøÿ ve ß@Dß®¥ ikiside sensin..
cLon üyeLiğini bırak artık !!
Çok Haklısın YaKısıKLı Bende Bunu Belirttim Konularını Gündeme Getirmek İçin Konuya Boş boş cevaplar yazıorlarKonuyLa iLgiLenmiyorsun konunu gündeme getirmek için neredeyse her postta gerekLi gereksiz cümLeLer kuruyorsun..!
Ayrıca
ßáDßøÿ ve ß@Dß®¥ ikiside sensin..
cLon üyeLiğini bırak artık !!
Bu kullanıcı adları clon değil.Konuyla ilgili olarak Chamur'la görüşebilirsin.
Ayrıca;
« ß@Dß®¥ » dururken başka bi kullanıcı adı almak bana akılsızca geliyor. Bunu yapmam için tek bir neden yazsana bana? Banlı mıyım, kullanıcı adım mı kötü, yoksa düşünemediğim başka bi sebep mi olabilir?
ßáDßøÿ da benim erkek kardeşim. Beni forumda dolaşırken gördü ve üye olmak istediğini söyledi. Ben de bi sakınca görmedim bu üyelikte. Ama sanırım sen sakıncalı buluyorsun. IP numarasına bakarak yanlış cümleler kurma. Sadece seni rahatlatmak için kardeşimin HackHell'e her girişini Internet Cafe'lerden yapmasını istememi beklemiyorsun dimi?