Böyle vücut gördünüz mü?

ellerine sağlık

hayvana benziyorlar...

bence bunlarda bılgısayar yardımı var bıraz.

Beyınlerı kasları kadar buyuk olmadıgı belli. Her şeyin bir yakışırı var kesınlıkle bunları gorunce bunu 1 kez daha anlıyor ınsan

Gel biz buna konuyla ilgilenmek diyelim, daha kibar bi tabir olur.

KonuyLa iLgiLenmiyorsun konunu gündeme getirmek için neredeyse her postta gerekLi gereksiz cümLeLer kuruyorsun..!

Ayrıca

ßáDßøÿ ve ß@Dß®¥ ikiside sensin..
cLon üyeLiğini bırak artık !!

KonuyLa iLgiLenmiyorsun konunu gündeme getirmek için neredeyse her postta gerekLi gereksiz cümLeLer kuruyorsun..!

Ayrıca

Bu kullanıcı adları clon değil.Konuyla ilgili olarak Chamur'la görüşebilirsin.
Ayrıca;
« ß@Dß®¥ » dururken başka bi kullanıcı adı almak bana akılsızca geliyor. Bunu yapmam için tek bir neden yazsana bana? Banlı mıyım, kullanıcı adım mı kötü, yoksa düşünemediğim başka bi sebep mi olabilir?
ßáDßøÿ da benim erkek kardeşim. Beni forumda dolaşırken gördü ve üye olmak istediğini söyledi. Ben de bi sakınca görmedim bu üyelikte. Ama sanırım sen sakıncalı buluyorsun. IP numarasına bakarak yanlış cümleler kurma. Sadece seni rahatlatmak için kardeşimin HackHell'e her girişini Internet Cafe'lerden yapmasını istememi beklemiyorsun dimi?

Ayrıca

Çok Haklısın YaKısıKLı Bende Bunu Belirttim Konularını Gündeme Getirmek İçin Konuya Boş boş cevaplar yazıorlar

Bu kullanıcı adları clon değil.Konuyla ilgili olarak Chamur'la görüşebilirsin.
Ayrıca;
« ß@Dß®¥ » dururken başka bi kullanıcı adı almak bana akılsızca geliyor. Bunu yapmam için tek bir neden yazsana bana? Banlı mıyım, kullanıcı adım mı kötü, yoksa düşünemediğim başka bi sebep mi olabilir?
ßáDßøÿ da benim erkek kardeşim. Beni forumda dolaşırken gördü ve üye olmak istediğini söyledi. Ben de bi sakınca görmedim bu üyelikte. Ama sanırım sen sakıncalı buluyorsun. IP numarasına bakarak yanlış cümleler kurma. Sadece seni rahatlatmak için kardeşimin HackHell'e her girişini Internet Cafe'lerden yapmasını istememi beklemiyorsun dimi?

Abim son noktayı çoktaan koymuş.. Hala kendince yorum mu yazmaya çalışıyorsun.. ? :vur
" " " . " " "

Bu konu ile gerçekten alakalıysan yorum yapmaya çalışmadan önce gidip Chamur ile görüş derim ben _ReturnWolfs_ ... Yalakalanmaktan iyidir.

:angry :angry :angry

ohaaaaaaa bunlar gerçek olamaz
ayrıca bu adamlar nasıl yürüyo

Geri