Böyle Sevdim Seni...

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
HER AN DAHA COKKKKK

Çoğalarak sevıyorum seni giderek daha çok...Her şeyi yenıden öğrenir gibi , çoğala çoğala.Uzaklığında da , yakınlığında da her zaman ve her mekanda....
Geceleri kısaltıp gündüz oluyorsunn, gündüzleri bitirip yıldız oluyorsun.Daha çok seviyorum seni yaramın kanamasnı kesen bir ilaç gibi.Bir kıvılcımdan bır yangına dönüşür gibi , büyürerek ve daha çok.Her an daha çok.
Senı sevmemın nöbetini tutuyorum , yüreğim ellerinde.Karda , kışta , deli yağmurda.Mavide ve yeşilde.parlaklığı giderek artan bir çiçek gibi.Sevdikçe çoğalıyor benım farlaklığımda ...
Sevdikçe çoğaltıyorum seni, çoğaldıkca daha çok seviyorum.Yollardaki sisi savuruyorum, rüzgar oluyorum.Aydınlığa koşuyorum.Yüzünü taşıyorum rüyalarıma.ellerin darılıyor.onları da cagırıyorum.Gülüyorsun,gülüşüne hayran oluyorum.Sevdikçe hayranlığım da çoğalıyor.
Sevdam hep bır an öncesinden daha büyük.Aşkım , daha kararlı bulmuşken seni kaybetmemek adına.Seni Seviyorum, yaşama sevincim çoğalıyor , içimdeki kuşlar çoğalıyor,kanat çırpınışlarını dinle.Hepsi senın aşkına uçuyor.
Görmesek debirbirimizi ne gam!Varsın işte ,oradasın.Onca aşk öğretemedi:ama,şimdi yalnızken de öğreniyorum seni sevmeyi.Öğrendikçe daha da çoğaltıyorum seni sevmeyi.Özlem aşkın çiçeği,özlemle birlikde aşkın da çoğalıyor.
Kaç acının sınavından geçtim ve başardım sonunda.Bir tek acıyı azaltıyorum içimde , seni çoğaltıyorum,çoğaltıtıkça acı yok oluyor.Şimdi yıldızları daha büyük gecelerın daha çok.Seninle birlikte yıldızlarda çoğalıyor.
Korkma , ne kadar çoğalırsan çoğal, yüreğim aşkını taşırmayacak kadar büyük.Sana dair ne varsa hepsini taşıyacak kadar güçlü.Senden gelecek her şeyi kucaklamaya hazır .Senı çoğlttıkça atacak.Geleceğini bilirse, sensizliğe de dayanacak.Ve sevgilim bu aşk senı de çoğaltacak
.........

BÖYLE SEVDIM SENI

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören, sen dudaklarımdaki kana karışıp gidin, oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın!
Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi birini. Bu yüzden de ne ayrılma faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin.
Şimdi sonbahar kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında... Taze bir yaprak kadar yeşildin, açelyaydın pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi ve maviydin! En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum denizi sensiz, seni denizsiz düşünemezdim. Seni severken, dünyayı da sevdim ben, insanları da...
Kendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık.
En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı güldüm beni güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu anladım senile. Herşeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kentte, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan herşeyi yk edebilirdim. Sana ulaşmamı engelliyecek herşeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm ve o göle bir tek sen girebilirdin!...
Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, çocukluğunu sevdim. Seni de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçuk sevdanı...
Anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince anlatacak kadar derin olmadı!
Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağımdın. Her gün yenilendim seninle, çoğaldım... Büyüdüm, eksik kalan neyim varsa tamamladın
.

SENİ ÇOK SEVİYORUM
01.12.2005

emeğine sağlık dostum...

SEVGİLERLE...

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ ;

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ HER SABAH UYANDIĞIMDA BİR GÜNÜ DAHA SENİNLE GEÇİRECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞATIYORSUN BANA ..

BEN GÜNE SENİNLE BAŞLIYORUM VE HERGÜN HAYATI YENİDEN KEŞFEDİYORUM..

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ GÖKKUŞAĞININ HER TONUNU GÖLGEDE BIRAKAN EN PARLAK RENKSİN SEN.

HERŞEY SENİN RNGİNE TAŞIYOR BENİ VE ANCAK OZAMAN ANLAMLI OLUYOR GÖKKUŞAĞI…

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SOĞUK HAVALARDA İÇİMİ ISITAN MELTEMSİN.SICAK GÜNLERDE İSE İÇİMİ FERAHLATAN KUZEY RÜZGARI.İLİKLERİME İŞLEYİP ESİYORSUN….

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ HERŞEYDE SEN VARSIN.NASIL OLMAYASIN Kİ ??? SANKİ SEN DOĞDUĞUMDAN BERİ İÇİMDEYDİNYÜREĞİMİN EN DERİN KÖŞESİNDEYDİN..

SANKİ ORTAYA ÇIKMAK İÇİN BENİ BEKLİYORDUN. VE BEN ORDA OLDUĞUNU FARK EDİNCE HAKETTİĞİN YERE ÇIKARDIM SENİ.KALBİME…

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ HEP BENİMLESİN..GÖZÜMÜ KAPATSAM ORDASIN.HER YÜZDE SEN VARSIN..

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ GÖZLERİNİN İÇİNDEKİ BİNLERCE YILDIZ, GECENİN KARANLIĞINI DELİP GEÇİYOR.SEN BANA BAKARKEN BEN KENDİMİ YILDIZLARA BAKIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM…O YILDIZLARIN PARLAKLIĞINDA KAYBEDİYORUM KENDİMİ.GÖZLERİM KAMAŞIYOR AMA ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM AYDINLIĞINDAN.GÜNEŞ DOĞMASA, YILDIZLAR KAYBOLMASA DİYORUM.AMA BİLİYORUM Kİ GÜNEŞİM DE SEN OLACAKSIN GECENİN SONUNDA…

BUKEZ DAHA PARLAK, DAHA AYDINLIK ÇIKACAKSIN KARŞIMA…

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ GÜLÜMSEYİŞİN İÇİME YENİDEN YAŞAMA SEVİNCİ DOLDURUYOR. HER GÜLÜMSEYİŞİN KARAMSARLIĞI YIKIYOR, UMUTSUZLUĞU PARÇALIYOR, BİR İÇEK BAHÇESİNE ÇEVİRİYOR ÇORAK DÜNYAMI…

ÇİÇEK DEDİM YA BİR ÇİÇEK ADI VERSEYDİM SANA PAPATYA OLURDUN..AÇIŞIYLA DÜNYAYA İNSANLARA BAHARIN GELDİĞİNİ MÜJDELEYEN PAPATYA…İDDASIZ AMA GÜZEL.GÜZEL AMA KİBİRSİZ…

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SANA BAKMAYI, SANA DOKUNMAYI, SENİ KOKLAMAYI, SENİNLE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM..

SENİNLE BİRLİKTE İNSANA DAİR NE VARSA SEVİYORUM.KOCA İSTANBULU BİLE…SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ ANLATIRKEN NE KADAR ÇARESİZ OLDUĞUMU DA ANLIYORUM.HER SÖZCÜKTEN SONRA DURUP DÜŞÜNÜYORUM SENİ ANLATABİLDİMMİ DİYE…

BİLİYORUM Kİ YETMEYECEK BUKAR SÖZCÜKTEN SONRA BİLE SANA SEVGİMİ ANLATMAMIŞ OLACAĞIM.

SÖZCÜKLERİN BİTTİĞİ YERDE GÖZLERİME BAK ONLAR DAHA İYİ ANLATACAKTIR…

01.12.2005

SENİ SEVİYORUM

:( Iyice Sulu Göz Oldum Ben Ama çok Güzel Aşkimm Teşşekür Ederim Bugün Aldİğim En Güzel Hediyeydi....SENİ ÇOKK SEVİYORUM....!!!NİCE AYLARAA AŞKIMM..

Anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince anlatacak kadar derin olmadı! .....
babacan ellerine sağlık süper olmus harikaaa....tşkler..

Iyice Sulu Göz Oldum Ben Ama çok Güzel Aşkimm Teşşekür Ederim Bugün Aldİğim En Güzel Hediyeydi....SENİ ÇOKK SEVİYORUM....!!!NİCE AYLARAA AŞKIMM.. byqeen sen bu mesaja neden teşekkür ettin anlamadım :eek:

edemez mi yasak mı var ?
beyenmiştir msj ı etmiştir yada yanlışlıkla basmıştır insanlık hali......

:( vay be maydonoz ablamla SEPTAGH abimin aşklarına bayılıyorum vallahi bazen düşünüyorum da keşke benimde bir sevgilim olsada bende ona aşkım diyebilsem :(

allah aranızı bozaçak karakedilerden korusun sizi bi yastıkta kocarsınız inşalla
bu arada emegine saglık ablacıgım

w133' Alıntı:
edemez mi yasak mı var ?
beyenmiştir msj ı etmiştir yada yanlışlıkla basmıştır insanlık hali......

germe ortamı ben de zamanında sting e yanlışlıkla teşekkür etmiştim.Sıradan bi soruydu benimki.Bunda bişey yok Ok??

SEPTAGH' Alıntı:
germe ortamı ben de zamanında sting e yanlışlıkla teşekkür etmiştim.Sıradan bi soruydu benimki.Bunda bişey yok Ok??
benim bi yeri gerdiğim yok sadece yanlışlıkla olabileceğini söledim.
şiirler güzelmiş bu arada :clap:

w133' Alıntı:
benim bi yeri gerdiğim yok sadece yanlışlıkla olabileceğini söledim.
şiirler güzelmiş bu arada :clap:

yaws tartışmayın yaws ayıp degil mi :mad: fındık kabugunu doldurmayacak şeyler için kalp kırmaya dergermi? :(

aRıZaLı' Alıntı:
yaws tartışmayın yaws ayıp degil mi :mad: fındık kabugunu doldurmayacak şeyler için kalp kırmaya dergermi? :(
ben kimsenin kalbini kırmıyorum(çünkü genelde benim kırılır).
ayrıca ortamıda germiyorum..
bu son msj ım bu topic deki Allah mesut bahtiyar etsin.

ne demişler tatlı dil yılını deliginden çikararır

AŞK!!!!!!!!!!!!! bitmez bence, binbir hece binbir kelime, hiç bir cümle tercüme olamaz hislerime, seni çok seviyorum penbe cimcime(M)

Geri