Arkadaşlar 2 gündür windows 7 nin açılışta hoşgeldiniz ekranında kalıp açılmaması ile uğraşıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?
Pc de farklı disklerde hem xp hemde windows 7 bir arada kurulu, 15 gündür oem türkçe 7600 windows 7 yi kurdum canavar gibi çalışıyordu makina her şey süperdi. 3 gün önce retail 7600 tr yi kurdum aslında ilk başta herşey normal aktivasyonuda loader ile yapıyorum, ama bütün programları yükledikten sonra windows 7 hoşgeldiniz ekranında donuyor yada hoşgeldiniz ekranı 3 yada 5 dakika bekliyor ve kapkara bir ekran bekle saatlerce. Herşeyi denedim kurduğum programlarda zararsız bildik programlar. Windows update güncellemeleride yüklüyorum driver vs. Az evvel sıfırdan kurdum windows 7 yi, yine herşeyi kurdum, bu kez geri yükleme noktaları oluşturdum. en son makina yine zorla açıldı. Yinede bir yavaşlık var makinada. geri yüklemede dahil herşey denendi. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? varsa sorunu nasıl düzelttiler? acaba bilgisayarın bu hale gelmesine sebep crack ler olabilirmi sizcede???? Açılış hızı neden bu derece yavaşlar? Unutmadan 3 gün önce bildiğim bütün forumlarda ve google de arattığımda bu sorunu yaşayan yoktu ama bugün farklı forumlardan 5 kişi daha aynı sorunu yaşamış. Aklıma microsoftun crackleri bozduğu gibi bir ihtimalde geliyor veya aktivatör loader lerin sistemi bozmuş olabileceğide. hoşgeldiniz ekranında makina takılıp kalıyor veya 5 dakika geçince açılıyor.
Bunu gibi sorunlar ramden sorun olabilir overclock yüksek ise veya voltaj yetersizliğinden dolayi. Ayrica kurduğunuz Windows 7 den de sorun olabilir.Bende bir dvd var ona kalip olarak yazdırdım 3 kere format attım adam gibi açılmadi.Bu sefer başka indirip MSDN'den ve hiç sorun yok. Bu loader denedinizmi?