adamın biri çok cimriymiş. cimriliği dünya çapında ünlüymüş. ve kendini dünyanın en cimrisi ilan etmiş.
birgün birisi buna abi senden daha cimri birisi var demiş.
adam nasıl olur ya olamaz demiş benden cimri kimse olamaz demiş. nerde bu adam demiş.
adam meksikada su kasabada filan yaşıyo demiş.
bizim cimri meksikaya gitmiş. adamın evini bulmuş oraya gitmiş. kapıyı çalmış karısı çıkmış.
demiş burdan bi cimri yaşıyomuz benden daha cimriymiş nerde kendisi demis.
kadın bi yere kadar gitti şimdi gelicek geçin oturun demiş.
adam oturmuş. benim karnım açıktı demiş . duvara bisürü yemek falan çizmiş. onları yermiş gibi yapmış.
sonra oo çok yedim , bide tatlı olsaydı iyi giderdi demiş. kadın tamam ben şimdi yaparım demiş duvara bi tepsi baklava çizmiş adam yemeye başlamış. derken kadının kocası gelmiş. demiş hanım napıyosun bi tepsi baklava bi kişiye verilirmi batıracanmı bizi.
bunu duyan bizim cimri adamın kendisinden cimri olduğunu kabul etmiş.:saskin
birgün birisi buna abi senden daha cimri birisi var demiş.
adam nasıl olur ya olamaz demiş benden cimri kimse olamaz demiş. nerde bu adam demiş.
adam meksikada su kasabada filan yaşıyo demiş.
bizim cimri meksikaya gitmiş. adamın evini bulmuş oraya gitmiş. kapıyı çalmış karısı çıkmış.
demiş burdan bi cimri yaşıyomuz benden daha cimriymiş nerde kendisi demis.
kadın bi yere kadar gitti şimdi gelicek geçin oturun demiş.
adam oturmuş. benim karnım açıktı demiş . duvara bisürü yemek falan çizmiş. onları yermiş gibi yapmış.
sonra oo çok yedim , bide tatlı olsaydı iyi giderdi demiş. kadın tamam ben şimdi yaparım demiş duvara bi tepsi baklava çizmiş adam yemeye başlamış. derken kadının kocası gelmiş. demiş hanım napıyosun bi tepsi baklava bi kişiye verilirmi batıracanmı bizi.
bunu duyan bizim cimri adamın kendisinden cimri olduğunu kabul etmiş.:saskin