BöyLe birşey iLk kez gördüm. Jewel bizi aydınLat Lütfen bu konuda...

muhtemelen bi deney amaclı yapılmış bişidir yoksa hayvanlara normalde yapılan bişi deil ben hiç görmedim bu sindirim sitemiyle ilgili bir arastırmadır özel bi odada yasıolarsa mikrop kapma gibi bi olay da olmaz

infatuate cok iğrenç bi şey deil yaptıgım sey sadece koku oluo biraz o kadar :melek eee veterinerlik kolay iş deil :sigara:

yha gosunu seveyim grafik tasarımın :D

ilginç bir durum gerçekten sanırım 4 midesinden birine delik açmışlar ehehe :)

muhtemelen bi deney amaclı yapılmış bişidir yoksa hayvanlara normalde yapılan bişi deil ben hiç görmedim bu sindirim sitemiyle ilgili bir arastırmadır özel bi odada yasıolarsa mikrop kapma gibi bi olay da olmaz

infatuate cok iğrenç bi şey deil yaptıgım sey sadece koku oluo biraz o kadar :melek eee veterinerlik kolay iş deil :sigara:

neler hissediosun peki kolun başka alemlerdeyken, genelde sağı mı kullanıosun solu mu :sigara:

neler hissediosun peki kolun başka alemlerdeyken, genelde sağı mı kullanıosun solu mu :sigara:

ben sağ kullanıorum :sigara: sıcak oluo ısınıosun hayvanın organları muayene ediosun yavru varsa yavruya bakıosun haftaya yada dier hafta var rektal muayene seni de cagırcam izle die hatta arkadas cok merak ediomuş hocam diip sana da yaptırırız :sigara:

ben sağ kullanıorum :sigara: sıcak oluo ısınıosun hayvanın organları muayene ediosun yavru varsa yavruya bakıosun haftaya yada dier hafta var rektal muayene seni de cagırcam izle die hatta arkadas cok merak ediomuş hocam diip sana da yaptırırız :sigara:

kışın soğukta sıcaklık ii gelir ama yazın sıcağında çekilmez ya, yazın daha da bi kokar :sigara:

tabi denemekte fayda war, yaparız bi ineğe rektal bebişim sen sağ ben sol :sigara:

O Ne Ki... Benim Dedem Orman Muhafaza Memuruydu...

Emekli Olduktan Sonra Büyük Baş Havyan İşine Girdi...

Hayvan Doğum Yaptıktan Sonra Hayvanın Dötü Resmen Dışarı Çıkar - Sarkardı...

Halatla Bağlardık Dötünü. 3-4 Gün Sonra Kendine Gelirdi =)

O Kadın Gelsin Ben Ona Öğretirim Herşeyi :)

O Hayvanlarda Ahirette O İnsanlara Öyle Baca Takınca İnlerler O Zaman;

İnek: Al Sana... Muhauahuah...
Kadın: Valla Herşey Bilim İçindi... Yapma =)
İnek: Zie =)
İnek: Mahmut Abi, Aç Abi Aç... Aç Aç Korkma Bişey Olmaz
İnek Mahmut: Lan Oğlum Kadın Dayanıksız Çıktı Lan... Kadın Pert *Q =)

Ne Komik Olur Du Dimi

Keşke Orada Olsaydıkta Bu Kadınla İnek Bunun Bi Sinerjisini Yapsaydı :D

kışın soğukta sıcaklık ii gelir ama yazın sıcağında çekilmez ya, yazın daha da bi kokar :sigara:

tabi denemekte fayda war, yaparız bi ineğe rektal bebişim sen sağ ben sol :sigara:

Kışın Süper Olur He... Tezek Gibi Isıtacak Bişey Bulunamamış Hala...
Ne Doğal Gaz, Ne Odun, Ne Kömür...
Tezek 10 Numara =)

Geri