Bölüm Kuralları (Güncellenmiştir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.

# Forum genelinde oldugu gibi küfür,hakaret,reklam,mail adresi paylaşımı yasaktır.

# Burası hiç bir siyasi görüşün,siyasi partinin,siyaset adamının propaganda yeri değildir.

# Siyaset ve Politika Bölümü'nde günlük konu açma limiti 2'dir.Bu sınırı aştığınız takdirde açtığınız fazla konular birleştirilecek veya kapatılacaktır.

# Alıntı yaptığınız yazılarda siyasi veya politik bir haber değeri yoksa lütfen bu bölüme açmayınız.Bu bölüm sizlerin görüşleri için açılmıştır.Yoksa X gazetsinin Y köşe yazarının görüşleri bizi ilgilendirmemektedir.Aksi halde konu taşınacak veya kapatılacaktır.

# Aynı olayın devamı niteliğindeki konuları,aynı olayla ilgili yorum içeren konu ve haberleri aynı konu altından bizimle paylaşınız.Bu tip konular için ayrı başlık açmayınız.

#Kurallar gayet açıktır.Ben bilmiyordum,duymadım,görmedim gibi bahaneler kabul görmeyecektir.Ayrıca kimsenin sizi banlamadan önce uyarma gibi bir zorunluluğu yoktur.Eğer ki bu bölüme mesaj atacak kadar düşünme yeteneğiniz var ise yazdıklarınızın sorumluluğunu alacak kadar da vardır..

# Bu kurallar belirli aralıklarla güncellencektir.Bu sebeple ara sıra da olsa göz atmanızı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri