Bölücü Site Hacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
http://www.ciwanen.org/

asd.jpg

aa.bmp

eline sağlık black sen bu işi biliyosun...

actigin basLik tamamen bir tartisma ortami yaratiyor.. ona Kürt Sitesi denmez.. boLucu Site denir ;) akLinda buLunsun birdahaki sefere.. bu arada .bmp uzantiLi resim koyma 10dk e z0r yukLeniyor.. koLay geLsin..

Kusura bakma Partizan Kilitledin ama Genel Başlığı değiştirdiğimi ifade etmek istedim :) Duyarlılığın içinde teşekkürler

BasLik duzeLdigine gore konu aciLabiLir.. koLay geLsin..

kusura bakmayın arkadaslar kürt sitesi haked yazdım dediğim için

olur böle yaa sorun yok sonuçta iş önemli tekrar saol dostum :) ...

güzel güzel , her kürt bölücü olmadığı gibi her bölücüde kürt değildir bu yüzden biraz daha sağduyulu olalım derim ben

hadi be hacklenmişmiş site hala çatır çatır çalışıyor haberiniz olsun saygılarr....

eline saglık dostum :)

kardeşim ellerine sağlık senin ellerinden öperim küçüğümde olsan bileeeeeeee
ezan dinmez bayrak inmez allahu ekber

eet arkadaslar site tekrar acilmis yinede saol

tavırlara dikkat edelim.. adamlar itelerini eski hale getirmişler işte devamlı orada kalacak die bişi yokki index in....

o zaman tekrar hacklensin

yaw arkadaslar bişi bilmeden konsumayın biz burda bişiler paylasmak istioz sizin bu söledikleriniz yüzünüzden ne paylasım nede o bölücü sitelere söle en ufak açıklarına bakasaım gelmior yaw o sitede index en az 2 durmus olması lazım adamın cpanel şifrelerini herseiyni deiştirmiştik ama admin mailini alamadığımız yüzünden geri almıs siz gelionuz yok hacklnememmiş ordaki ftyp ne ozaman girde bak koçum ilk anasayfadaki ftp resimleri ne photoshoptan yapcak yada yaptırcak deilim tammammı he tekrara hackle diyenler çok biliosanız kendiniz hackleyin siz 3 gündür uyamayan insan deilsiniz ben burda 3 gündür uyumadan bişiler yapmaya çalısıom neyse bıoşmus hersey.........KONU KAPATILARISA SEVİNİRİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri