Böcek Askerler Çatışma Bölgesinde

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
Böcek Askerler Çatışma Bölgesinde​

5505171.jpg

Şahir içi çatışmalarda ve pusularda binlerce kayıp veren ABD ordusu, çareyi böcek askerde buldu.

Bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz asker böcek robotlar ordunun hizmetine girmek üzere. İngiliz savunma sanayii şirketi BAE Systems'in ürettiği elektronik örümcek, böcek ve yılanlar çatışma bölgesindeki askerlerin gözü ve kulağı olacak. Belki de yüzbinlerce hayatk kurtaracak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, prototipler bu yılın sonuna kadar kullanıma hazır hali gelecek.

Askerler küçük araçlarla böcekleri çatışma bölgesine yaklaştıracak ve uzaktan kumanda ile düşman hatlarına sızdıracak.
El bilgisayarları ile kumanda edilecek böcekler böylece tehlikeli binalar ve pusu bölgelerinde askerlere bilgi gönderecek.

BAE Systems, bu proje için ABD ordusu ile 19 milyon poundluk bir anlaşma imzalamıştı.

KAYNAK​

Teknoloji ne kadar ilerleseda insan faktörünün bence hiç bir zaman önüne geçemeyecek.

İngiliz savunma sanayii şirketi BAE Systems'in ürettiği elektronik örümcek, böcek ve yılanlar çatışma bölgesindeki askerlerin gözü ve kulağı olacak. Belki de yüzbinlerce hayat kurtaracak.

basında bu haberi sanki kansere çare bulunmuş gibi veriyor...ingiliz ve amerikan askerlerinin amacı hayat kurtarmak değil hayatları söndürmek..bu yaptıkları çalışmalar insanlık için değil sömürmeye çalıştıkları ülkelerdeki direniş gösteren halkı daha rahat öldürebilmeleri için

Çok Etkili Bir Silah Olacağına Ben İnanıyorum...

işe yaramaz

hiç bir silah ölümü göze almış bir insandan tehlikeli olamaz

basında bu haberi sanki kansere çare bulunmuş gibi veriyor...ingiliz ve amerikan askerlerinin amacı hayat kurtarmak değil hayatları söndürmek..bu yaptıkları çalışmalar insanlık için değil sömürmeye çalıştıkları ülkelerdeki direniş gösteren halkı daha rahat öldürebilmeleri için tamamen katılıyorum sana

Geri