Azrail Karşınıza Dikildi......?

1-Nie beni öldürüyirsin yoksa beni beyinmiyir misin?
2-:( Bari son defa SEVGİLİMİ göreyim :(

Darkı ne zaman alcaksın ?? :utan

...aaa telefonu sessizde unutmusum azrail abi bidakka cevap vermem lazım biraz özelde..hehhehee

nıcın benım canımı almaya geldın dıer tarafa olan borcumu 1 aya kalmadan odesem gerı gelırmıyım bu tarafa ? :D

kardesim benim yerime surda masum masum oturan arkadasi gotursen cok iyi yol arkadasi olur :D

Tamam sende emir kulusunda olmaaaz.Veremem şimdi.Sen en iyisi alttakinden al sonra gerekerse ben seni gene ararım,boş bırakmam. Valla. :)

Beni Neden Öldürüyosun Yoksa Beni Beğenmıyormusun:D

LEn Al Canimi Ne Yapcen Alcende Al Al Doymadinmi Derdim Sahsen :hhmanD

Kirmizikiz ile AyinAtesinin Yanina Azrail Gelince Geri Gidiomus Bakinca Midem Bulanio Die :hhmanD :hhmanD

ßİr ßİskirem VErsrem ßeni Öldürmekten Vaz Geçermisin

Arkadaşlar bu oyuna biraaz daha renk katalım.Mesela herkes bi şey yazmadan önce üsttekinin yazdıklarına puan versin.

----7---- ( 10 üzerinden)

Vayy vayy vayyy Azrail kardeşim gene mi geldin.Ya biliyorum geciktirdik senin can işini de ama işleri yoluna koyup ben gelicektim senin yanına zaten , sen niye zahmet ettin.

ben:Azrail bey efendi size shrika'vereyim cennete gönderirmisiniz?
Azrail:hayır
BEN:peki yanında sharı sotene'yi
Azrail:şeyleri güzelse seni xss açığı cennete bölgesine atarım
Ben:bak
Azrail:ben bıraktım azrailliği hade sen yap 2 kişiyi öldürcem:D:D:D:D:D

Niye bu kadar geç kaldın gözlerim yollarda kaldı? derdim

Arkadaşlar lütfen bu konuda yazarken daha itinalı davranalım. Azrailin beş büyük melekten birisi olduğunu unutmayalım. sharen stone felan çok ayıp oluyor.Seviyeyi düşürmeyin. Kendi sözlerimizi yazalım Azrailin ne diyeceğini değil
!!!

Geri