AzraiL ßöyLe Can aLıyor..!!

Ölümden Korkucak Ne Var Diyorum--Ama Her Şey de Olduğu Gibi İçine Girmeden Göremiyorsun---Allah Yardımcımız Olsun...

kerti' Alıntı:
nefes borusuna çivili krampon geliyor.ve birde o hızla.bu şekilde olması korkutucu tabi.adam olay sonucu ölüyor:(

bu olayı arastrdm..

yanlısın var dostum adamın bogazına civili krampon gelio ve boynu ters donuo nefes aladndan dolayı istem dısı haraektler yapıo ayrıca adam olmedi yasıo ama futbolu bıraktı..

Nasil Oluyor Ya Valla Yazik OlmuŞ Adama Allah Rahmet Etsİn..

Neden öle geri geri koşup sonra da öle deişik tavırlara girmilş ya çok kötü öff Allah hepimizi korusun

içim ürperdi yaa ... :S

aLLah hepimize hayırLı öLüm nasip etsin .. :S

>>H4NC€R<<' Alıntı:
bu olayı arastrdm..

yanlısın var dostum adamın bogazına civili krampon gelio ve boynu ters donuo nefes aladndan dolayı istem dısı haraektler yapıo ayrıca adam olmedi yasıo ama futbolu bıraktı..
en azından yaşadığına sewindim ..

eline sağlık kardeş...ölümün ne zaman nerede geleceği belli değil...Allah hayırlı ölüm nasip etsin. (Amin)

arkadasLAr hepımızın bıLdıqı uzere yaptıqımız hareketlerı onceLIkLe gozLerımızLe aLgıLıyoruz ve beyıne Iletıyoruz bu arKadasIN beyıncıqıne geLen darbe nedenıyLe goz bebeqı ve beyını arasıda kaLAn verı aktarımLArını tersteN yasıyor ve gecıcı bır bılınc kaybına neden oLuyor...
bu vıdeo yu ılk ızledıqınde cok etkıLEnmıstıM baya bı arastırma yaptıM yukarıda anlatmaya calıstıqım oLay meydana geLıyor ve arkadas bır sonrakı macta sahada yerını aLıyor..

herkese hayırlı ölümler nasip etsin can vermek çok zormuş görüldüğü gibi:(

Geri