KorsanhabeR
Editör
- Reaction score
- 0

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan şok bir karar. ...
F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı sonrası Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktığını açıklarken hakemleri ve Futbol Federasyonu'nu topa tuttu. Artık susmayacağını belirten Yıldırım, "Lig bu hakemlerle bitecekmiş. Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Akıllarını başlarına alsınlar." dedi.Son haftalarda futbol takımının kötü oynadığını kabul eden Yıldırım şöyle devam etti: "Nasıl 8-10 maç kazandıysak, düzeleceğiz. Hocayla futbolcularla görüşeceğiz. Yanlış olan Türk hakemleri. Aziz Yıldırım bir mücadele veriyor; Türk futbolu bir yere gelsin diye. Ama maalesef hakemler ve Federasyon bu işin içinde yokmuş gibi davranıyor. Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanı olduğu için konuşamıyor. Bu akşamdan itibaren Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktım." Beşiktaş derbisinde penaltılarının verilmediğini savunan Yıldırım, "Üçüncü gol de ofsayt verilmiyor. Bugün Bilica'yı çekiyorlar penaltı yok. İlk golden önce faul verilmiyor. Ondan sonra neymiş 'Lig bu hakemlerle bitecekmiş.' Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Fenerbahçe'nin önünde asla duramazlar. Beni yolumdan kim se çevirmez. Artık Kulüpler Birliği yok, yalnız Fenerbahçe var. Tahkim kurulu, disiplin kurulu hepsine sesleniyorum; akıllarını başlarına alsınlar." açıklamasını yaptı. Mücadele öncesinde Eskişehir'in tarihi yerlerini gezdiği sırada gazetecilerle yaşadığı gerginliğe de değinen Başkan Aziz Yıldırım, "Görüntü alınmasına izin verdik. Sonra özel bir şey konuşacağız gidin diyoruz, 'Size mi soracağız?' dediler. Biraz saygı göstereceksiniz. Aziz Yıldırım düşmanlığı oluşturmak için elbirliğiyle çalışıyorsunuz buna müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu....