Aziz Yıldırım'ı kızdıran pankart!

Birazda ELeştiriye Açık OLacaksın, AdamLarı BuLsan Ne OLacak. Biri Aziz YıLdırm'a Mafya Reisi OLmadığını HatırLatmaLı

Birazda ELeştiriye Açık OLacaksın, AdamLarı BuLsan Ne OLacak. Biri Aziz YıLdırm'a Mafya Reisi OLmadığını HatırLatmaLı

İyi ama aziz yıldırımdan transfer zamanı geldimi 10 numara adam istiyorlar, adam veriyor 10 larca milyon euro yu, doları alıyor tanınmış futbolcuları

her şeyin bir bedeli var, o kadar parayı cebinden vermiyor, vereceği parayı bir şekilde kulübe gelir olarak getiremezse ne olacak, demirörenin yaptığı gibi kulübü kendisinemi borçlandıracak

bu işler arz talep meselesi, seyirci talep eder, yönetim buyrun diye arz eder ve tabiki bedeli var onuda talep eden karşılayacak

yoksa yönetimde selçuk şahin ayarında alır 20 topçu, bilet fiyatlarınıda yapar 10 tl, seyirci yine gelmez çünkü başarı olmaz, seyir zevki olmazsa niye gelsin

Eğer Yazan Arkadaş bulunursa Aziz Affetmez sıkar kafasına ;:)

İyi ama aziz yıldırımdan transfer zamanı geldimi 10 numara adam istiyorlar, adam veriyor 10 larca milyon euro yu, doları alıyor tanınmış futbolcuları

her şeyin bir bedeli var, o kadar parayı cebinden vermiyor, vereceği parayı bir şekilde kulübe gelir olarak getiremezse ne olacak, demirörenin yaptığı gibi kulübü kendisinemi borçlandıracak

bu işler arz talep meselesi, seyirci talep eder, yönetim buyrun diye arz eder ve tabiki bedeli var onuda talep eden karşılayacak

yoksa yönetimde selçuk şahin ayarında alır 20 topçu, bilet fiyatlarınıda yapar 10 tl, seyirci yine gelmez çünkü başarı olmaz, seyir zevki olmazsa niye gelsin

YıLdıray Ben BiLet FiyatLarına Birşey Demedim Zaten. İşLetmeci OLan Aziz YıLdırım, O HesapLamıştır BirşeyLeri ve ÖyLe Uygun GörüLmüştür. Ben TakıLı KaLdığım Nokta Şu, Siyasi Parti DeğiLsin, MüLki Amir DeğiLsin. Yani ELbette ELeştiriLeceksin. KaLdı ki Taraftarın Açtığı Pankart Son Derece Mizahi Yönü KuvvetLi, AkıLLıca DüşünüLmüş Bir Protesto ŞekLi. Buna Bu Kadara Tepki GösteriLmez. Biraz HoşgörüLü OLacak Başkan. Bu Fevri HareketLeri Yüzünden Çok ŞeyLer Kaybetti Fenerbahçe.

YıLdıray Ben BiLet FiyatLarına Birşey Demedim Zaten. İşLetmeci OLan Aziz YıLdırım, O HesapLamıştır BirşeyLeri ve ÖyLe Uygun GörüLmüştür. Ben TakıLı KaLdığım Nokta Şu, Siyasi Parti DeğiLsin, MüLki Amir DeğiLsin. Yani ELbette ELeştiriLeceksin. KaLdı ki Taraftarın Açtığı Pankart Son Derece Mizahi Yönü KuvvetLi, AkıLLıca DüşünüLmüş Bir Protesto ŞekLi. Buna Bu Kadara Tepki GösteriLmez. Biraz HoşgörüLü OLacak Başkan. Bu Fevri HareketLeri Yüzünden Çok ŞeyLer Kaybetti Fenerbahçe.

Tamam o konuda haklısın

Maalesef yönetim şekli biraz diktatörlüğü andırıyor, o ayrı

Fenerbahçenin bilet fiyatları bizden çok GS lilere dokunmuş.

Heralde KadıKöydeki maçı düşünüyolar nasıl gideceğiz diye:D

Fenerbahçenin bilet fiyatları bizden çok GS lilere dokunmuş.

Heralde KadıKöydeki maçı düşünüyolar nasıl gideceğiz diye:D

Bunun Feneri GaLatasaray'ı mı var? Sen bugünün şartLarında iki haftada 3 kez 55'er Lira (derbiLer hariç,avrupa maçLarı dahiL) ayda 330 Lira verebiLiyorsan ne mutLu sana..

Mehmet Topuz yedek kuLübesinden oturmak için tonLarca para aLsın kimden F.Bahçe'ye gönüL verenLerden,hak ediyor mu? Hayır..

Aynı şey G.Saray,Beşiktaş ve diğer takımLar için de geçerLi.. Takımın Lehine gidecekse ne mutLu gitsin bu paraLar ama çoğu işe yaramaz transferLer ve yönetici hataLarının ceremesini taraftar ödemez,ödeyemez..

Bu biLince varman diLeğiyLe..

55 lirada cok be azizin elinden gelen bısı degıl bence kombıne alsın dıye yapıolar..onlarda haklı taraftarda

kimseye birşey dokunduğu falan yok
adama bak transfer zamanı geldimi 10 numara adam istiyorlar diyor.
ne yıldızlar geldi Türkiye ye Hagi den ötesi mi vardı.Hiç bilet fiyatı ile bişe duydun mu ?
he sen yok kazıklanmak hoşuma gidiyor diyorsan , hiç problem yok ortada sen üstüne alınma zaten bu konuyu.ama 50 tl haftalıkla geçinenleri de biliyoruz.bi fenerli sen deilsin o fenerlileri düşünerekten açmıstım
senden banane..

Bunun Feneri GaLatasaray'ı mı var? Sen bugünün şartLarında iki haftada 3 kez 55'er Lira (derbiLer hariç,avrupa maçLarı dahiL) ayda 330 Lira verebiLiyorsan ne mutLu sana..

Mehmet Topuz yedek kuLübesinden oturmak için tonLarca para aLsın kimden F.Bahçe'ye gönüL verenLerden,hak ediyor mu? Hayır..

Aynı şey G.Saray,Beşiktaş ve diğer takımLar için de geçerLi.. Takımın Lehine gidecekse ne mutLu gitsin bu paraLar ama çoğu işe yaramaz transferLer ve yönetici hataLarının ceremesini taraftar ödemez,ödeyemez..

Bu biLince varman diLeğiyLe..

Ben Ankarada oturuyorum o yüzden fazla maça gidemiyorum.Ama Ankaradaki maç fiyatları İlhan Cavcav sağolsun İstanbuldakinden daha pahalı.

Ayrıca bilet fiyatlarına hiç gitmememe rağmen gidenleri düşünürek ben bile karşıyım hoşuma giden bi durum değil.Zaten bunuda daha önce yazdım.Bu kriz ortamında 55 milyon maça verilmez.Adam evine alı Digitürk ordan seyreder.

Sadece bazı gereksiz yorum yapanlara yazdım ben o sözü ve işe biraz espri katsın diye.Bu kadar büyültecek birşey yok.

yaa zaten sadece derbilere ve güzel avrupa maçlarına gidiyorum o yüzden farketmez
her maça gitmek istiyosan kombine alacaksın..Saygılar

Bence fener maçlarına 55 tl çok değmez, ligtv Daha ucuz yazık Taraftara Bu krizde el yakıyor.

3 arkadaş aldık digitürkü

dsmart içinde giren başka 3 kişi var
ligi bizde uefayı arkadaşlarda izliyoruz

sağol başkan üniversite gençliğini düşürdüğün durum için...

Geri