Aziz Başkanın Yıkıldığı an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadan atma bari ben yenilmek derken bu kadar para Harcıyor,ama Hala şampiyonluklarımız aynı Daha Türkiye kupasını gören başkanınız yok Yenilmek mecazen kullandım Son yıllarda hep bizim altımızda ezildiler camia olarak onu söyledim ama Anlayana Saz Anlamayana DAvul Saksafon az

ne dedigini çok iyi anlıyorum ama senin işine gelmiyor Son yıllarda kim kimin altında ezildi komik olma stad başarı gelen dünya starları taraftar kurumsallaşma avrupa da oynana maçlarda Fenerbahçe nin bariz üstünlügü gs nin ise sürekli hezimetler yaşaması bu mu ezilmek daha geçen sene 14 0 bitti oynanan maçların hepsi tüm branşlarda zaten futbolda gs ye olan galibiyet üstünlügümüz onlarda olan eziklik psikolojisi var şampiyonlukların aynı olması sizi kandırıyor insaf ya son aldıgınız şampiyonlukların hepsinde şaibe var denizlide engellenmemizi dereli denen in talimatlarla maçı uzatması fifa kurallarına göre o maç devam etmez yani bi yerde ulusoy un hediyesi bu sene hakemlerle sezon başından beri aldıgınız puanlar türkiye kupasını amma önemsiyorsunuz be siz çok mu önemli sanıyorsunuz ne oluyor alınca son yıllarda en azından para geliri geldi alınca onu da alabilirdik bu sene size hakemle daha önce bjk ye maçında hakem tarafından katledilmesek biz para harcıyoruz ama bi marka oluşturduk bunu yaparak başarımızı sürekli arttırıyoruz avrupa da gelen büyük oyunculara dünya starlarına bak görürsün anelka carlos alex kezman Pvh appiah .. gibi bunlar bi vizyonun hedefin olmazsa ikna edemeyecegin adamlar zaten bu seneki avrupa başarımızı da herkes konuşuyor mecazende kullansan yanlış oluyor yani gerçek dışı söylediklerin

ßĻάςЌ ξάģĻę;2919409' Alıntı:
Aziz Yıldıvımın Yüz Rengi Zaten Mor Değilmiydi =) Ben Kadıköydeki Sonucu 3-4 Biten Maç Sonrası Gördügümde Patlıcan Gibi Olmus MoS MoRDu Dogal Renqi Olsa Gerek =))

sizin taraftar başkan ın oldugu gibi demi? kezman çaktıgında hepinizin surat hali yıkılışınız alex in 2 tane attıgında ki haliniz sus pus olmanız maç boyunca inönü sustu bizi dinliyor tezahuratları maç boyunca bizim sesimizin çıkması yada anelka çalımlarla dizip rezil ettiginde sizi golünü attıgında tuncay attıgında bunların hepsi inönüde oluyor sizin de yüz renginiz mormuydu yoksa doğal haliniz mi ? yada devidi semih kadıköyde attıgında süper kupada yine kezman ve deivid attıgında bunları neden unutuyorsun black eagle yoksa işine mi gelmiyor :durdurun tek bi maç söyledin sen hala ordasınız ben size son 4 maç ı yazdım bu da sana kapak olsun

Aziz Başkan Döneminde En çok Kupa Kazanan takımın İsmi

sizin taraftar başkan ın oldugu gibi demi? kezman çaktıgında hepinizin surat hali yıkılışınız alex in 2 tane attıgında ki haliniz sus pus olmanız maç boyunca inönü sustu bizi dinliyor tezahuratları maç boyunca bizim sesimizin çıkması yada anelka çalımlarla dizip rezil ettiginde sizi golünü attıgında tuncay attıgında bunların hepsi inönüde oluyor sizin de yüz renginiz mormuydu yoksa doğal haliniz mi ? yada devidi semih kadıköyde attıgında süper kupada yine kezman ve deivid attıgında bunları neden unutuyorsun black eagle yoksa işine mi gelmiyor :durdurun tek bi maç söyledin sen hala ordasınız ben size son 4 maç ı yazdım bu da sana kapak olsun

İstatisliklere Bak Kim Önde!! Ayrıca 1 Maç 100 Maça Bedel Sen Rahat Ol!! Koysanıza Kaleye Kezbanı Koyabilirmisiniz ???? Delik Deşik Ederiz O Kaleyi Ama İşte Pancu O Maçta Kaleyi Kartal Misali Korudu Forma Aşkıyla =) Sizde İse Para Aşkı Var Sanırım Biraz Büyük Kapak Oldu Sindire Sindire Al =)

kuyruk acısı bu başka şeye benzemez,fenerlilere fazla yüklenmeyelim:D:D:D

Konu Gereğinden Fazla Saçmalanmış İlerleyin Artık Euro 2008 Geldi Hala Nerlerdesiniz Sezon Bitti Yenisine Bakalım :D Hey Allah'ım Konu Locked =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri