Azerbaycan Türkiye'ye Rest Çekti Ermenistan Kapısı Açılıyor

bu kadar ahmazlık olmaz ya... fotomantaj mı koyduklarım..

http://www.hackhell.com/son-dakika-haberler/573228-erivanda-turk-bayragi-yakildi.html#post4256171

cidden artık sitede çocuklar dolaşıyor eminim...:goz::goz::goz:

Gerçekten çocuklar dolaşıyor.Ne bekliyordunuz,Ayyıldızlı bağrağı öpmelerini mi? Her iki ülkede de aynı değirmene su taşıyan aymazların olması kaçınılmaz.
Salt ırkçılık gözüyle bakan Ermeni ve Türkler, Emperyalist Rusya'nın ellerini ovuşturmasına sebeb olduklarının farkında değiller.
Ermeni işgalinin arkasında da Rusya'nın olduğunu görmeyen bakarkörler, ne zaman ayılacaksınız?

şimdi ermenistanda yakılan türk bayrağıyla bizim azerbaycanla ilişkilerimiz ne alaka
gerçeği değilde görmek istediklerinizi görüyorsunuz

aşağılık kompleksinmi var senin doğru yorum yap polemiğe girme benimle

Doğru yorum yapıyorum ben sen kendin düşün sözlerini...azeriyle doğan grubunun ne alakası var söyler misin o zaman... ben nasıl görmek istiyorum ha... türk bayrağı yakılıyor bunun sağı solu veya aşağısı yukarısı mı var ya... cidden varya bişey demek istemiyorum sadece size gülüyorum...:goz::goz::goz:

Gerçekten çocuklar dolaşıyor.Ne bekliyordunuz,Ayyıldızlı bağrağı öpmelerini mi? Her iki ülkede de aynı değirmene su taşıyan aymazların olması kaçınılmaz.
Salt ırkçılık gözüyle bakan Ermeni ve Türkler, Emperyalist Rusya'nın ellerini ovuşturmasına sebeb olduklarının farkında değiller.
Ermeni işgalinin arkasında da Rusya'nın olduğunu görmeyen bakarkörler, ne zaman ayılacaksınız?

biz neden yapmıyoruz o aymazlığı ha bana açıklasana... bizde neden yok böyle aymazlar... biz yapalım o zaman dünya kalksın bize yapılınca biz duralım bu mudur çocukluk ha... rusya işin içinde zaten bunu bilmeyen yok... neden o zaman ermenistan'la ilgileniyor rusyaya gitsinler arka plan olarak kabul ediyorum bende.... mersinde bayrak yakılırkende aymazlık mı diye yorum yaptın o zaman ha.. ????

bu ermenistan kapısının açılması haberi nerden nasıl çıktı?
ermenistan ile türkiye birkaç görüşme yaptı sonrası kime hizmet ettiği bilinmeyen o doğan medyası sınır kapısı açılacak diye bir söylenti yaydı nasıl bir güçse bu başta azerbaycan bile inandı sonra ne oldu başbakan çıkıp açıklamadımı hala neyin yaygarası koparılıyor anlamıyorum

yorumlarınıza dikkat edin olayları kişiselleştirmeyin

gerekli kişiler gereken cezaları alcaktır emin olabilirsiniz

Bir Türk İnsanına Sırf Siyasi Görüş ve DüşünceLerinden Ötürü Ermeni Yakıştırmasında BuLunan Zihniyeti ve Bu Zihniyetin TemsiLciLerini EsefLe Kınıyorum

Bir Türk İnsanına Sırf Siyasi Görüş ve DüşünceLerinden Ötürü Ermeni Yakıştırmasında BuLunan Zihniyeti ve Bu Zihniyetin TemsiLciLerini EsefLe Kınıyorum

Eğer ki attığın taş banaysa forum sakinlerini kastetmedim haberin ola.
Ermeni lobisinin ülkemiz üzerindeki gücünü kastettim.

Burdan ticaret yapıcaz diyen aklı evvellere sormak istiyorum .

Ermenistan'da Üretim var mı ?
- Yok

Ermenistan'da Sanayi var mı ?
- Yok

Ermenistan'da Teknoloji var mı ?
- Yok

Ermenistan'da Nüfus var mı ?
- Yok

Peki biz kime ne satıcaz ?
8-10 milyonluk PARASIZ Ermenilerle mi ticaret yapıcaz ?
Daha Ermenistan'ın ekonomik durumunu bilmeden konuşuyorsunuz .
Ermenistan'da yetişen Genç Nüfus zaten Sanayi ve Üretim olmadığı için Yurt dışına gidiyor .
Ermeni Lobilerinin nasıl oluştuğuna bakın bir önce .

Bu sınır Açma SAÇMALIĞI sadece Ermenilere ÖDÜN vermekten başka birşey değildir .
Bugün Bayrağımızı Yakan ŞEREFSİZLERLE hiçbir şekilde Diplomatik ilişki Safsatasıyla Yapılan bu işleri İSTEMİYORUM

Yarası OLan Gocunur.ÖyLe Bir Niyetin ve SöyLemin Yoksa ALınmanada Gerek Yok Arkadaşım.

Geri