Azerbaycan savaşın eşiğinde

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Yukarı Karabağ'da kanlı çatışmalar yaşanıyor. Çok sayıda ölü var.

106310.jpg

Azerbaycan ve Ermenistan arasında sorun olan Yukarı Karabağ'da dünden beri iki ülkenin güçleri arasında çatışmalar yaşanıyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı son 24 saatte 16 askerin öldüğünü duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ana kadar 12 Ermeni ve 4 Azeri askerin hayatını kaybettiği belirtildi. Dün yoğun yaşanan çatışmaların bugün de sürdüğü açıklandı.

Konuyla ilgili dün bir açıklama yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Ayrılıkçı güçlere hiçbir taviz verilmeyecek, Karabağ'ın ayrılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Yukarı Karabağ bölgesini işgaliyle 1988 yılında başlayan savaşta, yaklaşık 25 bin kişi hayatını kaybederken, yüzbinlerce kişi topraklarını terk etmek zorunda kalmıştı.

Taraflar, uluslararası kamuoyunun baskısıyla 1994 yılında ateşkese gitmişti.

Kaynak

Bu Ermeniler Haddini Aştı Elimde Olsa En önce Oraya Girerim Onlarda Bizim Varlığımıza Karşı Bir Tehtit...

Kardeşlerimize Sonsuz Destek

karabağıda bölecekler..bölüne bölüne ufacık bir sürü ülke oluştu yakında ilk çağdaki şehir devletlerine dönüşçek heryer..iyi niyet ve barış elçisi amerika nerde acaba yakında azerbaycanda atom bombası arama bahanesiyle çıkar ortaya

allah yardımcıları olsun
yaa nedir bu savaş yanlılarının tavırları
savaş kadar kötü zararlı birşey daha göremiyorum ben şu dünyada

azerilerin hakkıdır söke söke vermezler kimseye

azeri kardeşlerimize başarılar diliyorum

karabağıda bölecekler..bölüne bölüne ufacık bir sürü ülke oluştu yakında ilk çağdaki şehir devletlerine dönüşçek heryer..iyi niyet ve barış elçisi amerika nerde acaba yakında azerbaycanda atom bombası arama bahanesiyle çıkar ortaya

bu kazanmanın en çok bilinen yoludur. böl parçala yut. bir ülkeyi yok etmek istiyorsan en iyi çözümü bu tekniktir. biraz zaman alıyor belki ama sabrediyorlar ve sonunda ülke diye bir şey kalmıyor. :goz:

Allah azerbaycana yardım etsin. yılladır ora için ne kanlar döktüler.

bu kazanmanın en çok bilinen yoludur. böl parçala yut. bir ülkeyi yok etmek istiyorsan en iyi çözümü bu tekniktir. biraz zaman alıyor belki ama sabrediyorlar ve sonunda ülke diye bir şey kalmıyor. :goz:

Allah azerbaycana yardım etsin. yılladır ora için ne kanlar döktüler.

Amin, allah bütün Türk soylarını korusun ve yüceltsin

Geri