Azerbaycan Fetullahı Yasakladı

64general1

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Azerbaycan Fetullahı Yasakladı (Azerbeycan bile uyandı,biz uyumaya devam ediyoruz.)

Beltürk

Azerbaycan devleti, Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunu kapattı. Fethullah Gülen'e karşı Azerbaycan'da mücadele yürüten Yeni Çağ Gazetesi kurucusu ve başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını açıkladı.

Azerbaycan ulusal frekansı üzerinden yayın yapan Fethullah'ın Samanyolu televizyonu, 15 Eylül'de kapatıldı. Samanyolu yetkililerin yerine telefona cevap veren santral görevlisi ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını söyledi.

Azerbaycan İlahiyatçılar Birliği Başkanı ve Yeni Çağ gazetesi başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını ancak, bir süredir Samanyolu televizyonunun Hazer televizyonu olarak yayına devam edeceği yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.

Akil Alesker, Fethullah Gülen'in Azerbaycan'daki faaliyetlerini ilk kez Ulusal Kanal'dan açıklamıştı. Fethullah Gülen'in müslüman olamayacağını belirten Alesker, Amerika'nın Türkiye'deki en büyük ortağının Fethullah Gülen olduğunu söyledi.

Alesker şöyle konuştu:

"Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir? Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor. Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Akil Alesker, Türk devleti eliyle Azerbaycan'a büyük paralar sokulduğunu ve Kafkas Medya Kurumu gibi medya kuruluşları vasıtasıyla da örgütlenmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

azerbaycan şanslı, henüz devletlerini ele geçirememiş fetocular. ama türkiye cumhuriyeti devleti maalesef artık fetonun ellerinde ki yıllardır böyle. özal'dan tutunda ecevit e kadar bu cumhuriyetin yönetim kademesinde olan birçok politikacı sevip sayıyor fetullah ı. türkiye deki okullarından ve dershanelerinden birinciler çıkıyor. çıkan birinciler ve diğer yetiştirdikleri yine feto için çalışıyor bu ülke için değil. adam her yelpazeden politikacının sevdiceği. belki potansiyel oyları yüzünden belki de gönülden, bilemem. ama bildiğim birşey var o da fetullah ve takipçilerinin bu ülke için pek hoş şeyler yapmadığı ki bunun bir çok kanıtı var tartışma götürmez. islam da ibadetin gösterişi olmaz. şaşaalı bir şekilde anlatmak hoş görülmez. ama adam ın vaazları ağlayanlaran sızlayanlardan bayılanlardan geçilmiyor ve adam anlatırken kendi de kendinden geçiyor. nerede gerçek islam nerede bu yobazlar. ne günlere kaldık.

abd zamanında 5 miyar dolar y ardım yapmıs İSTİKBAL MOBİLYA simdi fetonun okullarınınn tümğne yatakları fılan o gonderırır ama bilen yoq bıde o samanlar türkiye devleti 1 milyar dolara hasret mıs

Azerbaycan devleti, Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunu kapattı.

Asa Haber

Fethullah Gülen'e karşı Azerbaycan'da mücadele yürüten Yeni Çağ Gazetesi kurucusu ve başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını açıkladı.

Azerbaycan ulusal frekansı üzerinden yayın yapan Fethullah'ın Samanyolu televizyonu, 15 Eylül'de kapatıldı. Samanyolu yetkililerin yerine telefona cevap veren santral görevlisi ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını söyledi.
Azerbaycan İlahiyatçılar Birliği Başkanı ve Yeni Çağ gazetesi başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını ancak, bir süredir Samanyolu televizyonunun Hazer televizyonu olarak yayına devam edeceği yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.

Akil Alesker, Fethullah Gülen'in Azerbaycan'daki faaliyetlerini ilk kez Ulusal Kanal'dan açıklamıştı. Fethullah Gülen'in müslüman olamayacağını belirten Alesker, Amerika'nın Türkiye'deki en büyük ortağının Fethullah Gülen olduğunu söyledi.

Alesker şöyle konuştu:

"Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir?

Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var.

Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor.

Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Akil Alesker, Türk devleti eliyle Azerbaycan'a büyük paralar sokulduğunu ve Kafkas Medya Kurumu gibi medya kuruluşları vasıtasıyla da örgütlenmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

tarıhı bıraz arastırın bır toplantıda da papanın elını open dın kokenlı kım dıye bakın asıl cevabı o zaman alcaksınız

Azerbaycan Fetullahı Yasakladı (Azerbeycan bile uyandı,biz uyumaya devam ediyoruz.)

Beltürk

Azerbaycan devleti, Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunu kapattı. Fethullah Gülen'e karşı Azerbaycan'da mücadele yürüten Yeni Çağ Gazetesi kurucusu ve başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını açıkladı.

Alesker şöyle konuştu:

"Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir? Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor. Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Herkes uyandı biz hala Müslümanlıga hizmet ettigini sanıyoruz.

-(hoş geldin generall..aramızda tekradan olman mutlu etti beni...konuyla ilgilenen arkadaşada ayrıca teşekkürler)

-eee azerbeycan da uyandıı...kardeşlerini tanıdıkça kardeş kılığına giren yobazları dışlamaya başladı gayet normal bir gelişme..aliasker gereğini yapmışşş

türkiyede davalarından beraat edince yurt dısı odaklı kötüleme kampanyası balamıs hayırlı olsu general hg bu arda seni özledik...

türkiyede davalarından beraat edince yurt dısı odaklı kötüleme kampanyası balamıs hayırlı olsu general hg bu arda seni özledik...

Belge yetersizliği,insanın suçsuz olduğunu göstermez. Yargıya müdahalenin olmadığı da bilinmiyor. Çünkü yeni dönem bunu çok yapmaya çalışıyor.

Belgesiz suçlular en büyük suçları işleyenler oluyor genelde.

Yurtdışı odaklı kötüleme naasıl oluyorsa, Azerbaycan iradesini kullanmış. Geçit yok. Bu kadar..

volki senide özledikk bu aralar pek sesin soluun çıkmıyoduu...hasta felan oldunu sanıyordum eğer öyleyse geçmiş olsunn:D:D

-volki sen raatt ol kardeş yoklunu hissetirmedikk...çünkii tehlikenin farkındayız kardeş yeterki sen raatt oll :D

-ayrıca yurt dışında yapılan kötüleme değil fetoşu şutlama operasyonu dikkatini çekerimm...önce rusyadan şutlandı şimdi azerbeycandann yarın nerden şutlanacağı belli değill:D
-virüs koruması zayıf ülkelerde şutlanması zorr tabiii........

ne güzel ya işinize gelmeyen bi karar cıkınca yargıya müdahale olmus olabilir oluyor bunu söylemek ne kadar kolay gelıyor agzınıza yani misalde hata olmasın gökten melek gelip dese bu adam günahsız sucsuz onada bi kılıf bulurdunuz kardesım benim uyanık arkadsımlarım elinizi vicdanınıza koyun türk evladına adaletsizlik yakışmaz burda rebel arkdas suclu bulundu kacak diyip belge gösterirken yargı 4-4 lük baska karar verince böyle

secimden önce mhp iyi partiydi simdi istenmeyen oldu
bardakoğlu iyiydi simdi istenmeyen oldu
büyükanıt iyiydi simdi kötü adam oldu
yargıtay (türbanla ilgili parti kapatırız derken) iyiydi simdi kötü oldu

hersey sizin ideolojik fikirlerinize göre olmak zorundamı saygı denen bi kavram yok heralde beyninizde

kargta kardes devamlı aynı tartısmalar cevap vermekten bıktım o yüzden fazla girmiyorum zati biz bişey diyince hemen banlanıyoz uyarılmadan zati konusuncada bişey fayda etmiyo o yüzden gerek yok fazla takılmaya sana tavsiyem sende fazla takılma arada gel:D:D

ne güzel ya işinize gelmeyen bi karar cıkınca yargıya müdahale olmus olabilir oluyor bunu söylemek ne kadar kolay gelıyor agzınıza yani misalde hata olmasın gökten melek gelip dese bu adam günahsız sucsuz onada bi kılıf bulurdunuz kardesım benim uyanık arkadsımlarım elinizi vicdanınıza koyun türk evladına adaletsizlik yakışmaz burda rebel arkdas suclu bulundu kacak diyip belge gösterirken yargı 4-4 lük baska karar verince böyle

secimden önce mhp iyi partiydi simdi istenmeyen oldu
bardakoğlu iyiydi simdi istenmeyen oldu
büyükanıt iyiydi simdi kötü adam oldu
yargıtay (türbanla ilgili parti kapatırız derken) iyiydi simdi kötü oldu

hersey sizin ideolojik fikirlerinize göre olmak zorundamı saygı denen bi kavram yok heralde beyninizde

kargta kardes devamlı aynı tartısmalar cevap vermekten bıktım o yüzden fazla girmiyorum zati biz bişey diyince hemen banlanıyoz uyarılmadan zati konusuncada bişey fayda etmiyo o yüzden gerek yok fazla takılmaya sana tavsiyem sende fazla takılma arada gel:D:D

Saydığın insanlara kötü denilmiyor. Sen de kötü değilsin. :durdurun

İşte bunu anlamış olmalısın, eleştirmekten korkma, seninle aynı düşünceyi paylaştı diye onun bütün yaptıklarını kabul etmekten vazgeç.

Fethulah bu ülkenin yararına görünen zararsa ben ona kaşı çıkarım. Bitti.

ülkeyi solcu komünist fikirler ele geçirecegine fethullah gülen ele geçirsin daha ii siz ne derseniz diyin türkiyede gitgite muhafazakarlaşıyo ve bu beni cok mutlu edio

ülkeyi solcu komünist fikirler ele geçirecegine fethullah gülen ele geçirsin daha ii siz ne derseniz diyin türkiyede gitgite muhafazakarlaşıyo ve bu beni cok mutlu edio

Fethullah ın din sömürücülüğüne karşı mı çıkıyorsun. O zaman ya koministsin, ya anarşist, ya dinsiz.. Peki savunanlar kendini ne olarak görüyor onu merak ettim.

Siz ne derseniz deyin boş konuşuyorsunuz.

Bizim imanımızı sorguLamak size mi düştü diyenLer
Şimdi nedense burda imanmetre taraması yabıyorLar

Herkesin safı beLLi birşekiLde

Küçük Dünyam diye bir masal kitabı var.... Nurcular okurlar.... Müellif belli....Bir insan kendini ancak bu kadar övebilir,,,, yani masallardaki gibi.... okuyun masal kitaplarını uyuyun.....hiç sorgulamayın.... peygamberlerin mucizeleri olur ama o kitap da MFGnin mucizelerini kendi ağzından okursunuz.... tabi bazılarınız onlar mucize değil keramet derler ya.....neyse.....

Bu forumdaki kadar karalama kampanyası görmedim ha.
the Economist Fethullah Gülen'e baya bir yer ayırıyor.okullarını övüyor.
Zaman gazetesi tasarım dalında dünyada 4. oluyor.
(Los Angeles Times 109, The New York Times 85, National Post 51, Zaman Grubu 42,
The Boston Globe 37 Ödül almış.Zaman ; Chicago Tribune, Boston Globe, Washington Post gibi dünya devlerini geride bırakıyo.... )
okullarda okuyan ögrenciler madalyaları götürüyor.

Acaba bu kadar insanmı yanlış yoksa bizmi? diye hiç kendinize sorduğunuz oluyormu??

ha yeri gelmişken birçok konuda kendini haklı çıkarmak isteyen Atatürk olsa böyle yapardı diye kendini haklı cıkarmaya calısıyor.
meclis ilk açılırken cuma namazı Atatürkle beraber kılınarak açılıyor.
Said Nursi bizzat konuşma yapması için alim bir zat olarak
meclise çağrılıyo. mecliste "sizi namaza davet ediyorum. halk kılmasada başındakilerin kıldıgını görmek ister gibi ...
acık ve bazılarına göre tepeden düşme sözler sarfedince meclisten bazılarının hoşuna gitmiyor...,
cepheden cepheye kosuyor ögrencileriyle...
isteyenler daha fazlasını rahatlıkla bulabilir.
ha sende onlardansın diyeceksiniz. olmayı isteerdim aslında. ben pek kalıba giremediğim için!! neyse
en azından doğruya doğru demek lazım.
tabi mevlana ne diyor 'ne kadar anlatirsan anlat karsindakinin anlayabildigi kadarsin'

NOT: bu mesaj önyargıyla okuyanların işine yaramaz.
yanlış yazdığım bir durum sözkonusu ise sorumluluğu tamamen bana aittir.

ben foruma cok yorum yazamıyorum aslında
Volki 06 arkadaşım bıkmadan her seferinde cevap vermeye calısıyorsun seni bu konuda tebrik ediyorum.
herkese saygılar

Geri