Azerbaycan 1-0 TÜRKİYE [ EURO 2012 ELemeLeri - A Grubu - 4. Maçı - Tek BaşLık ]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
hödünkten teknik tirektör olursa olacağı bu olur .

Türkiyede sol kanat oyuncusu kalmadığı için sağ kanat oyuncusundan sol kanat oyuncusu yaratan dehanın adı hödünk derdimize çare olmaya devam ediyor izleyelim arkadaşlar...

walla dıyecek laf bulamıorum azerbaycan gıbı takımada yenıldıysek hıddıng de kurtaramaz bızı artık

İyi oynadık kaybettik desem. Oynamadık. Onlar iyi oynadı kazandı desem. Oynayamadıklar. Öss öğrencisi olarak zamanım kıymetli oldugu bir dönemde 90 dk. izlediğim şeyin futbol oldugunu söylesem alakası yok. ee birisi bana bu durumu açıklayabilir mi ? Yazık. Gerçekten yazık.

Almanya ıcın Dunya 3.su dıyodun kendını T.Direktör zanneden Rusya nın tekmeyı bastıgı şahıs... Azerbaycan sıralamada kacıncı acaba merak edıyorum... Heyecanın bıtmıs bızı 20-30 yıl geriye goturmeye gelmıssın anlasılan... Bugunde yenıldık ya umudum kalmadı 2012 den acıkcası TFF hocayı gondermez bızde 2012 de yıne Almanya İspanya yı fılan desteklerız....

Milli takımda genç oyuncular çıkartılacakmış da mış mış, hiddink genc oyuncu avcısıymışda mış mış... ölme eşeğim ölme... şu milli takımının derdi çekilecek dert değil... elinde oynatabileceğin bomba gibi iki tane solbekin varken sen gidip grubun en kritik maçında hayatında solda oynamamıs sag ayaklı futbol fakiri sabriyi oynatıyorsun, bunun adına ne denirki? böyle bir ölümcül kararı veren adamın takımı azarbeycana yenilmişte miş miş tabiiki yenilir en kötüsü artık kaybetmeye alıştık... almanya dünya sıralamasında üstlerdeymiş te miş miş... hep bu mişler yüzünden olduğumuz yerde sayıp duruyoruz. fatih terim ile en azından vatan millet sakarya yaparak rakibi baskı altına alabiliyorduk şu milli takımımızın bir tane olumlu özelliği dahi kalmadı...

Söylenecek çok fazla şey yok. Bu ülke alışık bu tür şeylere. Herzaman en olmadık şeyleri yapıyoruz. Çılgın Türkler (!) macera arıyor.

En azından bu maçı aLsaydık be :(

kötü çok kötü azerbaycanı da tebrik etmek lazım tabi hiddinkide göndermek lazım bu böle olmaz

Geri