revolation
яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Temel ve Dursun bi otobüs firmasında şöför ve host olarak işe girerler...
Temel şöförümüzdür Dursun'da host...
Temel Ve Dursun çok pis ağızlıdır, durmadan küfürlü konuşmaktadır. Yolcular da bu durumdan çok şikayet etmektedirler. Firma müdürü gelen şikayetler sonunda Temel ve Dursun'u sürekli uyarmaktadır.
Son seferde yolcuların hepsi firma müdürüne Temel ve Dursun'u şikayet edince kan müdürün beynine fırlar
ha
Müdür Temel Ve Dursun'u odasına çeker...
Müdür: Bakın çocuklar bu son şikayet bardağı taşırdı. Artık küfürlü konuşmak yok, yolculardan daha fazla şikayet istemiyorum. Lan sizin yüzünüzden firmanın adı kötüye çıktı, müşteri portföyümüz azaldıkça azalıyor... Bundan sonra 1 şikayet bile gelirse kendinizi kapının önünde bulursuuz...
Temel: Peki efendim... Valla son artık. Dimi lan Dursun,
Dursun: Hee..! Tabi abi son... Töbe :saskin
Aradan 3 gün geçer... Bir bayan yolcu tam son anda otobüse yetişir. Dursun bayanın valizini kargo bölümüne yerleştirmek için otobüsten iner.
Kadın: Kusura bakmayın geciktim, ama malumunuz trafik çok yoğundu
Dursun: Yok abla önemli değil. Valizinizi alayın ben...
Kadın: Zahmet olmazsa...
Dursun: Ne demek abla, zahmetinin ***na koyiym
ha :durdurun :durdurun
Temel: :saskin :vur
Ardında Dursun ve kadın otobüse binerler...
Temel: Dursun,
Dursun: Efendim abi...
Temel: Lan az kibar olsana y**ram :durdurun
Temel şöförümüzdür Dursun'da host...
Temel Ve Dursun çok pis ağızlıdır, durmadan küfürlü konuşmaktadır. Yolcular da bu durumdan çok şikayet etmektedirler. Firma müdürü gelen şikayetler sonunda Temel ve Dursun'u sürekli uyarmaktadır.
Son seferde yolcuların hepsi firma müdürüne Temel ve Dursun'u şikayet edince kan müdürün beynine fırlar
Müdür Temel Ve Dursun'u odasına çeker...
Müdür: Bakın çocuklar bu son şikayet bardağı taşırdı. Artık küfürlü konuşmak yok, yolculardan daha fazla şikayet istemiyorum. Lan sizin yüzünüzden firmanın adı kötüye çıktı, müşteri portföyümüz azaldıkça azalıyor... Bundan sonra 1 şikayet bile gelirse kendinizi kapının önünde bulursuuz...
Temel: Peki efendim... Valla son artık. Dimi lan Dursun,
Dursun: Hee..! Tabi abi son... Töbe :saskin
Aradan 3 gün geçer... Bir bayan yolcu tam son anda otobüse yetişir. Dursun bayanın valizini kargo bölümüne yerleştirmek için otobüsten iner.
Kadın: Kusura bakmayın geciktim, ama malumunuz trafik çok yoğundu
Dursun: Yok abla önemli değil. Valizinizi alayın ben...
Kadın: Zahmet olmazsa...
Dursun: Ne demek abla, zahmetinin ***na koyiym
Temel: :saskin :vur
Ardında Dursun ve kadın otobüse binerler...
Temel: Dursun,
Dursun: Efendim abi...
Temel: Lan az kibar olsana y**ram :durdurun