Az önce surf_skide yakaladığım bir fotağraf(+555):D

çay_kur

New member
Reaction score
0
aaaa:durdurun:durdurun çok komik:durdurun:durdurun:biggrin

oiy9ew.jpg

kendi yapımımdır:D begendiysen teşekkür et!!:D

yaa bi bakar insan bee:D

resimin boyutu bmp olduğu için fazla büyük, resim düzeltildi..

lan sen beni bi bıraksana kardeş yaa çtıgım her konuya bi beni kötüleyec bişe yazmışsın yaa uyuz musun nesin:(

lan sen beni bi bıraksana kardeş yaa çtıgım her konuya bi beni kötüleyec bişe yazmışsın yaa uyuz musun nesin:(

öncelikle terbiyeni takın.

kötüleyici bişey yazmadım.

1 tane resim koyuyorsun, konu açıyorsun, sesimizi çıkartmıyoruz, hala konuşuyorsun.

"insan bi bakar ya" yazmışsın, resmine kimse bakamamış, niye, çünkü resmin boyutu 1 mb, upload ettiğin siteden resim yükleninceye kadar 5 dk geçio, sende kolay açılabilir ama başkasının bilgisayarında kolay açılmaz, bende resimi kendi bilgisayarıma indirdim ve tekrar upload ettim, sende teşekkür edeceğine neler diyorsun, bravo :clap

1 tane resim koyuyorsun, konu açıyorsun, sesimizi çıkartmıyoruz, hala konuşuyorsun.

"insan bi bakar ya" yazmışsın, resmine kimse bakamamış, niye, çünkü resmin boyutu 1 mb, upload ettiğin siteden resim yükleninceye kadar 5 dk geçio, sende kolay açılabilir ama başkasının bilgisayarında kolay açılmaz, bende resimi kendi bilgisayarıma indirdim ve tekrar upload ettim, sende teşekkür edeceğine neler diyorsun, bravo :clap

pardon yaa o gün çok sinirliydimde sevgilimden ayrılmıştım:durdurun sinirimi sende n
çıkardım pardon:D

kardeş sana katılıyorum arkadaş çok ayıp etmiş ama onunda kusuruna bakma hatasını anlamış

Geri