Az Önce Deprem oldu

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Burası Mardin/Kızıltepe cehennemi.Az önce rapidshare sırlarını çözmeye çalıştığım sıralarda MASA BİR OYANA BİR BU YANA BİR OYANA BİR YANA BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİTTİ GELDİ GİTTİ GELDİ.

(Şuan enkaz altındayım ambulansın numarasını hatırlamıyorum bilen varsa sölesin bi teşekkürüde çok görmesin:durdurun :durdurun )

Şaka bi yana bir haftada 2.kez oluyor ufak mufak ama yinede kıpratıyor adamı geçmiş olsun bana:angry

Geçmiş olsun bir çok yerde hissedilmiş 5.9 sanırım..

aga geçmiş olsun ya enkazın altında kalsaydın nolurdu allah seni korumuşş.bide şiddeti yüksek olsaydı daha kötü olurdu

G.ANTEP'TEDE OLDU,, VALLA rapidshare SIRRINI BENDE BI TURLU COZEMEDIM AMA TEK ÇARESİ PC YI RESETLEYECEN MODEMIN FISINI CIKARTIP TAKACAN..

teşekkür ederim arkadaşlar.Pek bi hissedilmedi ama farkettim yinede bu son zamanlarda hep oluyor hayırdır inşAllah.Ölümden korkum yok nasıl öleceğimdende sonunda dönüş Allahada evde 1.5 yaşında bebek var o yüzden 3.5 ladım biraz

geçmiş olsun ne dielim şiddetli bişey olmasında

Teşekkür ederim inşAllah şimdi bi daha olmaz cafedeyim Photoshopu yeniden indiriyorum 3.partını %40 indirdim bağlantı koparsa kafayı yerim artık:(

allaha sükür kimseye birsey olmamis ... hadi ucuz atlattin :)

geçmiş olsun canım kardeşim
Allah tekrarını yaşatmasın

ambilansın numarası o9oo 911 1o 1o:durdurun

geçmiş olsun...

Sağolun kardeşler Allah göstermesin ne büyüğünü ne küçüğünü sizlere
Allah razı olsun

Geri