Aysun Kayaci'ya Pandİk...

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
6yy6g50.jpg

NTV'de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programının önceki akşamki canlı yayınına, Aysun Kayacı'nın taciz itirafı damgasını vurdu. Kayacı, tacize uğradığından beri meydanlardan uzak durduğunu söyledi.

Yılbaşı gecesi Taksim'de turistlere yapılan tacizin konuşulduğu canlı yayında, Müjde Ar ile Aysun Kayacı arasında da ilginç bir diyalog geçti. Ar'dan gelen soru, ünlü mankene uğradığı ilk tacizi anlattırdı. İşte o diyalog...

M. Ar: Taciz olayı çok kötü ve kabul edilemez. Ama ne yazık ki hepimizin başına bir şekilde gelmiştir.

A. Kayacı: Ben daha çocukken, yani 12-13 yaşında "pandik" yedikten sonra öğrendim meydanlara çıkılmayacağını.

M. Ar: Sen Beyoğlu’nda mı yedin pandiği?

A. Kayacı: Yoo, Üsküdar Meydanı'nda... Bunlar, biri tacize başlayınca güruh gibi büyüyorlar. Korkunç bir şey.

12 yaşındayken pandiklenmiş ama arkadaş video soruyor :) gülermisin ağlarmısın...
Hadi var diyelim, izlerken hoşuna mı gidecek? izlemek isteyenlerin onlardan ne farkı kalır ki o zaman ?

aç bunlar aç.obje olarak görmekten vazgecin kadınları.sizin anneniz bacınızın yerine koyun onları sonra bi daha düşünün..

Reklam yapıyor bence.

bu kronik aptallari alacaksin ... yazik orda o kadar kitleye kolaylikla ulasmalari ...

hergün aysun kayacıdan daha zeki olmayan insanları mecliste görüyoruz aysun kayacıyı görmüşüz cok mu..

aç bunlar aç.obje olarak görmekten vazgecin kadınları.sizin anneniz bacınızın yerine koyun onları sonra bi daha düşünün..

onlar annelerini bacılarını düşünmezlerki, hiçbir zaman iğneyi kendilerine batırmazlar,

insanlıktan nasibini almamış kişilerdir onlar, lafa gelincede en namuslu biziz diye geçinen insanlardır...

insan diye geçinen bunlar; namus kavramının n harfini, terbiye kavramının t harfini, ahlak kavramının a harfinin daha kavrıyamamış zavallı kimselerdir...

12 yaşında ne ışın var meydanda grubun ıcınde:D

zaten o yılbası tacizcilerinden biriyle röportaj yaptılar

sizin annenize bacınıza yapsalar ne tepki verirdiniz diye adam konuyu saptırma dedi serefsiz...

Bence arkadaş videosu varmı derken programda geçen muhabbetin videosunu demek istemiş..

Ben gazetede okudum .
Aklı sıra bayanlar böyle şeylere maruz kalıyor gibi bir şeyler anlatmaya çalışmış .
Yine gazetede Nilgün Belgün kızımla birlikte 31 aralık gecesi avrupa'nın bir ülkesiydi ( adını unuttum şimdi ) bende tacize uğradım dedi .

Ne yapmaya çalıştıklarını anlayan varsa banada anlatsın .

Aysun Kayacı'nın asıl meselesine dönecek olursak .
Pandik 12 yaşındaki olaydı şimdi kaç yaşında ve neler yapar bilemicez .
( çokmu korkunç senaryolar üretiyorum beynimde )
:hhmanD

aysun kayacının özel hayatında yediği pandik güncel bölümüne yakışmıyor

aysun un yediği pandiğe gelince,
ben açıkçası bunun yapılmış olduğuna ihtimal vermiyorum
reklam kokan hareketler bunlar :sigara:

Aman iyi olmuş.

Ne yani bunun güncel haberle ne alakası war ki kaale alıp değerlendiriyorsunuz : )

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2508506' Alıntı:
aysun kayacının özel hayatında yediği pandik güncel bölümüne yakışmıyor

aysun un yediği pandiğe gelince,
ben açıkçası bunun yapılmış olduğuna ihtimal vermiyorum
reklam kokan hareketler bunlar :sigara:

güncel hayatta aysunun ne kadar popüler oldugunu ögrendik buraya çok daha önemli konular açılıyor fakat pek bakan ve yorum yazan olmuyor demekki aysun çok daha güncel ve popüler bizim için :D bu da bi kanıt oldu diyim de kıvırayım bari :)

Geri