ayrılırken ne söölersn?

evet bencede sessizlik ayrılmayı dusunen ınsanı sozlerınızle gerı cevıremessınız cevırsenız bıle eskısı gıbı olmaz enınde sonunda bıter ama onun sozlerını dınleyıp tek bı cevap bıle vermeden arkanızı donup gidersenız senden cok onun ıcıne oturur bundan emın olabılırsınız isteyen denesin ben denedın ayrılık mesajlarına bıle cevap vermedım kı o ayrılmak ısteyen 1000 defa aradı:)

değer vermiyosam ''artık seninle görüşmek istemiyorum, lütfen beni bir daha arayıp sorma'' derim.
ciddi bi ilişkiyse hiç bişey söyleyemem, kendimi yerim karşımdaki de bunu farkeder ve basar .ıçıma tekmeyi. En azından daha az üzülmüş olur.

karşımdaki beni bırakmak istiyorsa:
benim için değerli diilse ''güle güle'' derim.
benim için değerli biriyse sebebini öğrenmek isterim, düzeltebileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım, illa da ayrılalım diyosa kendimi ööle dağıtırım ki ben bile şaşırırım.

ben tuğbadan ayrılacaksam : anca öldüğüm zaman, başka bir yolu yok

tuğba benden ayrılacaksa : buna da hiç ihtimal vermiyorum ama böyle bişey olursa bunun sonucu da yine benim ölümümle sonuçlanır

Aynı DiLi KoNuşaNLaR DeğiL, AyNı DuYGuyU PayLaşaNLaR AnlaşaßiLiR....

derim ona...

X ayrılma

O: gitmek zorundayım xxx

Ben : Sktr git o zaman
:D:D:D ne komiğim hehehe

bende susarım sonrada defolup giderim :D

Benimle Beraber OlduĞun Zamanlarda Dunyanin En Şansli İnsaniydin Bunu Sende Bİlİyosun Ama Artik Bu Hakki Senin Elinden Aliyorum Siradan Bİr İnsansin Artik Byeee :)))

beni sevmeyeni ben hic sevmem
aşk tek kişlik degildir

"sen kral sofrasında kraliçe olmak yerine onun bunun sofrasında dansöz olmayı tercih
ettin allah belanı versin:D"

Ben birkaç ay önce 4 yıllık bir ilişkimi bitirdim ona son sözümü de ayrıldıktan 10 ay sonra söyledim;(cesaret isteyen bir aşktı bizimkisi. Bu da onu çok iyi biliyordu)

O - Neden yaptın bunu bana?

Ben - Bu ilişkiyi ben bitirdim diye görünüyor demi? Ama aslında bu ilişkiyi senin cesaretsizliğin bitirdi. Ben bir 4 yıl bekledim seni ve mükafatını hak ettiğim an sen bi 3 yıl daha istedin benden, kimliksizce. Ben 4 yıl boyunca senin yanına geri dönmek için hiç gelmedim ama sen sen hep beni kendi ellerinle geri getirdin.
Hadi şimdi sana ELVEDA!!!

nasıl iyi demişim mi??? :clap:

api seviyosam ayrılmam...ne yapar eder bi yolunu bulur düzene sokarım ben ilişkimi...SEVİYORSAM BIRAKMAM...BIRAKAMAM Kİ...:eek:

illada ayrılmak gerekiyorsa sana aldığım ELMAS yüzüğü geri ver derim :D :D :D

Ben; bana yaşattığın herşey için sana teşşekkür ederim...İnşallah sana; benden daha fazla değer veren birisiyle mutlu olsursun derim....(sonuçta yaşanmış birşeyler vardır ) kimseye beddua etmeye değmez çekeceği varsa zaten çeker o.....

kendine iyi bak derim ve arkama bakmadan giderim

eski sevgilim ayrilirken bana sordu
kiz: sebeb ne neden ayrilalim ben seni çok seviyom
ben : ben senden çok sıkıkdım
:D

comand' Alıntı:
illada ayrılmak gerekiyorsa sana aldığım ELMAS yüzüğü geri ver derim :D :D :D
sen ne duygusuz bi insansin ya :p
ama guzel cevap sevdim bunu : )

bazen susmak bir çok şeyi anlatırama ben susmadım tabi :) benm durumum farklı 3. bir kişi varmış susmadım önce o 3. kişiyi hallettim sonra sustum yazık oldu aşkımıza yazık )))):

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
sen ne duygusuz bi insansin ya :p
ama guzel cevap sevdim bunu : )

Kokmuşum cnm benim ne duygusu körmüsün bırakıp gidiyo gittiğinemi yanayım servet değerindeki hediyeyemi yanayım :D zararın neresinden dönersen kardır :cool:

yuzune demem bi ara cebine msj atarim ;) en iyisi bu

Geri