ayrılırken ne söölersn?

dönmeyeceğim birine tek laf fazla etmem.. hele ki bana laf ettirmiyorsa hiç uğraşmam.. kendi bilir...insanın arada kendine bakması lazım.. ben ne yaptım demesi lazım ha içi rahatsa Allahın selameti üzerine olsun..

dielim sevdiğim kız ayrılalım dedi:; hiç üstelemem(beni istemiyeni ben hiç istemem diye bi felsefe var dimi)
ama bayaa bi süre kendime gelemem sürekli içerim alkole bağlarım kendimi.
Dielim ben ayrılmak istiyorum ozaman dieceğim şey bu olur: ben seni artık seemiorum......beni haala seviomusun(bu tepki almak içindi) eeer seviorum filan derse ayrılmam:)

iSpiYonCu' Alıntı:
GeHENNA SEN Sus bi kere.. Kankan konussun :eek:

bu arada SIKILDIM demek kadar yaralıyıcı bı kelıme olamaz heralde benım yukarıda yazdıgım bıle

:p Olamaaz burdadamı kanka muhabbeti.. İspi unut sen unut...

yaa SIKILDIM derken bu kısırdöngüden sıkıldım.
Aslında senin dediklerin daha bi acımasızca, onlarıı sevgilineee diyemezsin :D
ZANNETMİYORUM
herkes cidden böyle bir duruma koysun kendini
nee hissederseniz yazın...

Edit: Ayrıca dediğinde haklısın TheOzy

insanın arada kendine bakması lazım.. ben ne yaptım demesi lazım ha içi rahatsa Allahın selameti üzerine olsun..

Ama bazıları kendilerine bile dürüst değil kiiii
Karşısındaki insana dürüst olsun

İşte öyleleride Allaha yakın Benden uzak olsun.:mad:

Ne diyelim :lol: Allah herkesin gönlüne göre biri nasip etsin...

ayrılırken çok pis küfrederim
sonra da oh bea kurtuldum rahatladım moduna girerim :D

GeHeNNa' Alıntı:
Edit: Ayrıca dediğinde haklısın TheOzy

Ama bazıları kendilerine bile dürüst değil kiiii
Karşısındaki insana dürüst olsun

İşte öyleleride Allaha yakın Benden uzak olsun.:mad:

Ne diyelim :lol: Allah herkesin gönlüne göre biri nasip etsin...

dürüstlük çok önemli haklısın.. ve evet kendine bile dürüst değil.. ama en kötüsü dengesiz insan.. en çok korktuğum ama hep başıma gelen.. ne demişler aptal düşmanın olacağına akıllı dostun olsun diye..

sen gayesiz yaşoyorsun

sen gayesiz yaşıyorsun :eklerim tek dostum gölgesi beyaz olandır der ceker giderim...anlayana tabiii!!!

theozy' Alıntı:
dürüstlük çok önemli haklısın.. ve evet kendine bile dürüst değil.. ama en kötüsü dengesiz insan.. en çok korktuğum ama hep başıma gelen.. ne demişler aptal düşmanın olacağına akıllı dostun olsun diye..

Evet söz veripte aynı hatalara düşen,
bir laf edipte sonunu bilemeyen,
Özür dilemeyi göze alamayıp hiç birşey olmamış gibi karşımıza çıkanlar
ve en kötüsüde tolerans tanıdığım için binpişman edenler
Acaba hangisi aptallık? :lol:
Bence asıl aptallık ne biliyormusun
İnsanların kendilerine verilen değerleri bir çırpıda yok etmesi..

BUNLAR GİBİ DOSTUN VARSA BOŞVER BAŞKA DÜŞMAN ARAMA....

Defol git derim dedimde gayet şahane oluyor :D muhahay

ona son kez sana bişey dicem derim elbet bir gun su akar yolunu bulur guzelim... derim we ordan naşlarım :)

Ben akşama doğru ayrılmayı planlıyorum ne sölesem acaba..

bitmişse birşey ayrılık safhasına gelinmişse ve geri dönüş yoksa en güzeli.
"yar saçların lüle lüle eski yarın sana güle güle" olur. bunun üstüne çok güzel bitiyo.

kırmadan ayrılmak gerekiyorsa ben seni hak etmiyorum seni hak ettiğin kadar sevemiyorum. hak ettiğin kadar değer veremiyorum. buda beni üzüyor. ayrılalım ve seni hak eden insanlarla beraber ol denebilir.

yok ilişki kangiren olmuşsa yani ne ayrılmayı nede devam etmeyi beceremiyorsam ki başıma geldi daha önce. bi güzel aşağılamak, bozmak, küfretmek gerekiyo. ben bunları içimden gelerek yapmamıştım ama iyiki yapmışım diyorum şimdi.

sevgilimden daha dün ayrıldım.ölee ağlama falan olmas delikanlı kızız bizz:)
son sözüm 'umarım bundan sonra herşey dilediğin gibi olur ve mutlu olursun' du..
hiç kimseyle kötü olmaya değmes bu hayatta....:)

benim çok teşebbüsüm oldu reactorde bilio ama bi türlü başaramadım bi gün ayrı öbür gün dayanamıorum

arkadaşlar ben sizden bu konuda fikir almak istiyorum aslında bikaç şey sölemeyi düşünüyodum ama sizce ne sölemeliyim.şöle düşündürücü bişi olsun ve birasda koysun şöle.şimdiden tşk ederim

kız: ayrılmak istiyorum

ben: eee ayrıl banane

ben : seni istemiyorum

kız: çaaatttttt !!! geçen gün sizin evde öle demiodun ama hani evlenecektin benimle

Geri