Ayrılık erkeği mahvediyor!!!

dezzy666' Alıntı:
tamam erkekler de acı çekiyo olabilirler ama bayanlar kadar olamas.. biz daha duygusalız yani..

duygusallık kisiden kisiye gore degisen bi kavram.. duygusuz kadında varrr cok duygulu bir erkekte.. bence genelleme yapamayız bu konuda.. dogru bir konu.. en azından benim icin baskalarını bilmem!

erkekler daha cok acı cekebilir ama kadınlar gibi bulanıma girmiyor cabuk atlatıyorlar :lol:

haklısın arkadaşım sümüklü erkekler heheheheh:):)

virgin' Alıntı:
haklısın arkadaşım sümüklü erkekler heheheheh:):)
sen yanlış anladın galıba ben erkek olarak kadınların nakadar zayıf olduklarını anlatmaya calışıorum artırdıktan sonra bide bunalım ruhsal cokuntu kafayı sıyırma
bide erkeklere sumuklu deyıp hakaret atme sitikli ayşelere bak:D :D :D :D hehehhehe

inanmıyorum ayrıldığım tüm kızlar arkamdan ağladılar

SEN BANA NASIL SİDİKLİ AYŞE DERSİN YA BENDE FİKRİMİ SÖYLEDİM ALLAH ALLAH kılçık seni sümüklüsünüz işteee hahahahah

virgin' Alıntı:
SEN BANA NASIL SİDİKLİ AYŞE DERSİN YA BENDE FİKRİMİ SÖYLEDİM ALLAH ALLAH kılçık seni sümüklüsünüz işteee hahahahah
Anladım sen daha cocuksun ben cocuklarla polemige girmiyorum

Arkadaşlar burda ikili polemiğe girmeye gerek yok..!

Çoluk çocuk çıkmasından değil gerçek aşktan, gerçek sevgiden bahsediliyor..!

Gerçek bir aşkın bitmesinden bahsediliyor..! 3 gün çıkıp iki kere pastaneye, 3 kere bara, 5 kere sahile gitmekten bahsedilmiyo burda..!

Eğerki birisi yukarıda olduğu gibi, benimkilerin hepsi arkamdan ağladı diyorsa; sen zaten sevmemişsin..! İki tarafında eşit olduğu bi durumdan bahsediliyor burda..!

27 yaşındayım; 26. yaşıma kadar benimde hep arkamdan üsüldüler; ben üzülmedim mi? Bende üzüldüm ama çok çabuk geçti bitti ve benim asıl üzüntüm karşı tarafın daha fazla üzülmesi olmaya başladı..! Burda konu bu gibi ilişkiler değil..! Gerçek karşılıklı sevgiyi, aşkı yakalamış ve ayrılmış insanlardan bahsediliyor..! Konu kaç tane kız öptüm, kaç tane erkek kandırdım değil arkadaşlar..!

fatu' Alıntı:
Arkadaşlar burda ikili polemiğe girmeye gerek yok..!

Çoluk çocuk çıkmasından değil gerçek aşktan, gerçek sevgiden bahsediliyor..!

Gerçek bir aşkın bitmesinden bahsediliyor..! 3 gün çıkıp iki kere pastaneye, 3 kere bara, 5 kere sahile gitmekten bahsedilmiyo burda..!

Eğerki birisi yukarıda olduğu gibi, benimkilerin hepsi arkamdan ağladı diyorsa; sen zaten sevmemişsin..! İki tarafında eşit olduğu bi durumdan bahsediliyor burda..!

27 yaşındayım; 26. yaşıma kadar benimde hep arkamdan üsüldüler; ben üzülmedim mi? Bende üzüldüm ama çok çabuk geçti bitti ve benim asıl üzüntüm karşı tarafın daha fazla üzülmesi olmaya başladı..! Burda konu bu gibi ilişkiler değil..! Gerçek karşılıklı sevgiyi, aşkı yakalamış ve ayrılmış insanlardan bahsediliyor..! Konu kaç tane kız öptüm, kaç tane erkek kandırdım değil arkadaşlar..!

valla doğru söze bişi diyemem arkadaşlar ben iki günlük flörtlerinizden bahsetemiştim belki hiç yaşamadığınız yaşıyamıycağınız belkide yaşadığınız bi ilişkiden ayrılmaktan söz ettim günümüzde herkes gerçek aşkı buldum diyip arkasından 2-3 gün üzülüp 4.günü başka gerçek aşklar bulduğunu sanıo:lol: işte ben bundan bahsetmedim + birbirinize hakaret etmeye devam ederseniz msjlar editlenicek....amaç polimik yaratmak diildi burası paylaşım platformu tartışma platformu diil...!lütfen saygı ve sevgi çerçevesi içinde hareket etmeye özen gösterelim...
bu sözümüde gerekli kişiler üstüne alınsın herkes diil:lol:​

bence erkekler daha çok acı çekiyor :D doru sölüyon kızıl:p ilk kez ı agree yani:p

Konu Neydi, Ne OLdu ... Yasık falla ..

Geri