KuLa
SaNaL KuRdU
e kadar acı olsada insan sevdiginden ayrılınca canından bir parca kopuluyor
ve bu can bir daha kazanılmıyor
ve bu can bir daha kazanılmıyor
dezzy666' Alıntı:tamam erkekler de acı çekiyo olabilirler ama bayanlar kadar olamas.. biz daha duygusalız yani..
sen yanlış anladın galıba ben erkek olarak kadınların nakadar zayıf olduklarını anlatmaya calışıorum artırdıktan sonra bide bunalım ruhsal cokuntu kafayı sıyırmavirgin' Alıntı:haklısın arkadaşım sümüklü erkekler heheheheh![]()
virgin' Alıntı:SEN BANA NASIL SİDİKLİ AYŞE DERSİN YA BENDE FİKRİMİ SÖYLEDİM ALLAH ALLAH kılçık seni sümüklüsünüz işteee hahahahah
fatu' Alıntı:Arkadaşlar burda ikili polemiğe girmeye gerek yok..!
Çoluk çocuk çıkmasından değil gerçek aşktan, gerçek sevgiden bahsediliyor..!
Gerçek bir aşkın bitmesinden bahsediliyor..! 3 gün çıkıp iki kere pastaneye, 3 kere bara, 5 kere sahile gitmekten bahsedilmiyo burda..!
Eğerki birisi yukarıda olduğu gibi, benimkilerin hepsi arkamdan ağladı diyorsa; sen zaten sevmemişsin..! İki tarafında eşit olduğu bi durumdan bahsediliyor burda..!
27 yaşındayım; 26. yaşıma kadar benimde hep arkamdan üsüldüler; ben üzülmedim mi? Bende üzüldüm ama çok çabuk geçti bitti ve benim asıl üzüntüm karşı tarafın daha fazla üzülmesi olmaya başladı..! Burda konu bu gibi ilişkiler değil..! Gerçek karşılıklı sevgiyi, aşkı yakalamış ve ayrılmış insanlardan bahsediliyor..! Konu kaç tane kız öptüm, kaç tane erkek kandırdım değil arkadaşlar..!