Ayrı Bayraklar Altında Yaşayan TEK MİLLETİZ !!!

GemaR

Banned
Reaction score
0
Yeni Asya, 17 Mart 2010

bosnakgazilerBirlik_yasya170310.jpg

Biz de Türkiye gibi olabilsek...

Habervaktim, 6 Nisan 2010

habervaktimpakistan060410.jpg

Cumhurbaşkanı Gül’ün yakında ziyaret ettiği dünyanın en kalabalık Müslüman ülkelerinden Pakistan’da, ülkenin en önemli gazetesi Daily Times dünkü başyazısında Türkiye’ye özlemi dile getirdi. İşte o övgü dolu yazıdan satırbaşları:
Osmanlı’nın küllerinden doğan Türkiye, nispeten gelişmiş bir ülke haline geldi ve Avrupa Birliği’nin kapılarını çalmaya başladı. Çeşitli sektörlerde yapılan işbirliğinin güçlenmesine ek olarak iç işlerini yönetmek konusunda Pakistan’ın Türkiye’nin kitabından sayfalar alması gerekiyor. Türkiye, modern gelişmelerin ışığında hadislerin yeniden yorumlanması için yapılan çabalara liderlik ediyor. İşte bu, Pakistan’ın militanlık ve aşırılıkla mücadele konusunda Türkiye’den ders alabileceği ve kendi üniversitelerinde de bu alanda benzer projeler başlatabileceği konulardan birisi. Dinin katı ve eski kafalı bir şekilde yorumlanması, militan ideolojinin temellerini oluşturan hoşgörüsüzlüğü destekliyor. Bunların çağdaş yorumlarla yer değiştirmesi, Pakistan toplumunun bütün katmanlarını ele geçiren kökten dinci ideolojinin köklerini yok edebilir. Pakistan’da Türk okullarının sayısının artmasının yanı sıra dini eğitmen ve din eğitimi alan öğrencilerin değişimi de bu amaca destek verebilir.

Türkiye, Avrupa için örnek ülke

Vakit, 17 Mart 2010

turkiyeAB_vakit170310.jpg

Türkiye-Irak tren seferleri başlıyor

Zaman, 12 Şubat 2010

irak_birlik_zaman120210.jpg

Türkiye ile Irak arasında yıllar sonra ilk kez tren seferleri başlıyor.​

Türkiye tarım sayesinde daha az küçüldü

Cnn Türk, 6 Nisan 2010​

cnnturktarim040410.jpg

Türk-İslam Birliği
Selametle...

(Yeni Asya, Habervaktim, Zaman , Vakit ) Reklam kokan hareketler bunlar . Bir de tarım alanındaki istihdamın büyük kesimi kayıt altına alınamazken bu haber nasıl servis edilmiş o da tuaf ..

(Yeni Asya, Habervaktim, Zaman , Vakit ) Reklam kokan hareketler bunlar . Bir de tarım alanındaki istihdamın büyük kesimi kayıt altına alınamazken bu haber nasıl servis edilmiş o da tuaf ..

Evet Aydın Doğan'ı sevmememe rağmen bazen Hürriyet Milliyet ve Habertürk'ten de haber koyuyorum hepsinin reklamını yapıyorum...:blush:

ben tarım okuyorum kimse kimseyi kandırmasın millet fındıklarını sokağa döküp yakıyor fındığa verdiğin para 1 lira patatesleri derelere döküyor ve daha neler neler.bundan 10 yıl önce dışarıya buğday ve muz satıyorduk artık dışarıdan alıyoruz. saygılar.

..:.. bu üLke adam gibi yönetiLse bütün üLkeLer eLimizin aLtında oLur ama maaLesef bizdeki kadar gerzek poLitikacı ve bürokrak baska hiç bir üLkede hepsi maL bunLarın maL ..:..

Geri