Aynalarla İlgili Bir Gerçek

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

Alıntı

ister aynaya bak ister duvara bak cinler var ama göremezsin :D
varmı görüpte tarif eden :)

dostum ;
1 - öncelikle kalp gözü açık olan insanlar sadece 3 harflileri değil her türlü varlığı görebiliyorlar.
2 - Allah , korkacak kişiye asla göstermez 3 harflileri
3 - Onlar da bizler gibi dua ediyorlar. Onların öyle istedikleri zaman yapacakları şeyleri yok. Onlar da dua ederek her türlü şekle bürünebiliyorlar.

editted..
iş ilahi konulara girdiği için biyolojik açıklamayı sildim..

yaw hocam biliyodum ben bu olayıda ben şöyle bişey daha duydum akşamları kendilerinin isimlerini söylememk lazımmış galiba.çünkü akşam ezanından sonra kendileri galiba uyanıyolar.walla dikkatli olmak lazım

yine haklısın dostum. akşamları yerler mühürlenir . aslında akşam - sabah ayrımı değil de hiçbir zaman isimlerini söylememek lazım. sadece 3 harfli de .

Uzunefe' Alıntı:
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

msturbasyon fantazisi seninki..... "Başkası yapamıyor ben yapiiim".... Cin olsa ne olacak....

dostum kusura bakma alıntı diye yazmadım :D dedim ne zaman yazdım o yazıyı

Cinayet_Sebebi' Alıntı:
msturbasyon fantazisi seninki..... "Başkası yapamıyor ben yapiiim".... Cin olsa ne olacak....
Yaw şu yorum yapma işini abartmayın lütfen arkadaş yazmış bişiler inanıyorum ya da inanmıyorum deyin ekstradan saçma sapan şeyler yazmayın...

yok yazının kaynağına dedim zaten sana demedim....Sen cin görseydin zaten şimdi bu mesajı yazamazdın...Bakırköy'e bilet alırdın... :)

Ya uzunefe belki inançlı birisi olabilirsin ama abarttığını düşünüyorum.Bilmiyorum bana yanlış gelen bir şeyler var açtığın konularda.Bizde inanıyoruz ama Tanrıyı tanrıdan başka kimse bilemez.Yani bu konular yalana dolana dolayısıyla şirke çok müsait konular yani insanların bu konulardaki hassasiyetini bilen bazıları tarafından kasıtlı olarak yazılmış mistik konular.Ben sadece şunu biliyorum üç harfliler dünyada bizi görürken bi onları göremeyeceğiz hiç bir şekilde, ama onlarda ahir yerde biz onları görürken bizi göremeyecekler buda sanırım peygamberimizin bize kendi ağzıyla bildirdiği bir şeydi...

walla sizden saklım olmasın beyler harbi tırsdım haa götüm yemio bakmaya bu saatte :D ama zati tam yatak dolabın üstündeki aynaya bakıyo :) Bakalım ne halt yiiicez :)

bu beden dışı varlıklar hakkında kuran-ı kerim "cinn" süresini okumanızı tavsiye ederim.
orada cinlerin bir okuma duydukları ve bunu çok begendikleri söylenir.onlardan bazıları " bizim akılsızımız ,Allah hakkında yalan söylüyormuş. biz insanların ve cinlerin böyle seyler yapabilecegini düşünmezdik,bizden de inananlar oldugu gibi inanmayanlar da var" derler..
bu konuda ilahiyatcılar farklı fikirler beyan etse de(bazı kimseler bunların insan oldugunu söylüyorlar) burada bahsedilen insan dışı bir varlık olsa gerek..neyse konuyu fazla bölmeden kapatiyim.
korkmaya gerek yok kısaca:=)

denesem mi acaba?

Cinayet_Sebebi' Alıntı:
yok yazının kaynağına dedim zaten sana demedim....Sen cin görseydin zaten şimdi bu mesajı yazamazdın...Bakırköy'e bilet alırdın... :)

görmediğimi nerden biliyosun ??? diicem de arkadaş gitmiş...

kardeş aynaya değil dev aynasına bile ba ksan korkuyorsan cesaretin yoksa hep kendinden ba şka bişe görürsün sen bi piskolaga git bence .... ALKAN YILMAZ TANIDIK CİN VARSA GELSİN BEN BURDAYIM

Geri