Aynalarla İlgili Bir Gerçek

:eek: :eek: :eek: dini kısmına bir şey diyemem ama aynaya baktığımızda gördümüz her ışını fiziksel olarak aynaya bakmadan da görmemiz gerkir görürüz de.bu yüzden bana saçma geldi.dediğim gibi dini kısmını bilmem ama aynaya bakmadan da görebiliyosan görürsün.:eek: :eek: :eek:

forumun zekisi bir ben miyim kalanını da siz tartışın:p :p

alkan' Alıntı:
kardeş aynaya değil dev aynasına bile ba ksan korkuyorsan cesaretin yoksa hep kendinden ba şka bişe görürsün sen bi piskolaga git bence .... ALKAN YILMAZ TANIDIK CİN VARSA GELSİN BEN BURDAYIM

ya arkadas öyle demiyelim lütfen, kimse de göreez 3 harflileri, cünkü onlar bizi görür biz onlari göremeyiz, onlar vardir, ama biz asla görmeyiz , saygi duyalim birazcik dnliyosaniz simdi bi konu acacam, tanidik birinin basindan gecen bi olay , ookuyun, adi hoca 3 harfli göndermis adama olacak

Valla ben 12-14yaşlarında duydum bunu
Gece kalkttım dikkatli baktım birşey göremedim
Hala bakarımbazen
Bigün çıkarsa ne yaparım bilmem
Ama bana inandırıcı gelmedi ve eglmiyor
Karşına çıkacaksa aynada değil heryerde çıkar

onlarında bizim gibi interneti forumu varmıdır bizi tartışıolarmıdır??:)

Ya reis Allahtan kork ya OliM Cİn VAR ama sende ALLAH inancı varsa kuvvetli bir şekilde Olum bi sure Oku yat uğraşma üç harflilerle falan boswer gitsin sen sadece Hayatına bak gören görsün

Uzunefe' Alıntı:
yine haklısın dostum. akşamları yerler mühürlenir . aslında akşam - sabah ayrımı değil de hiçbir zaman isimlerini söylememek lazım. sadece 3 harfli de .

peki 3 harfli deyince kendilerinden bahsedildiğini anlamicaklar mı:) :) :) :)

garip :D yani baska ne dene bılırkı

arkadaşım ben akşam saat 1 de yada 2 de pc den kalkıyorum aynaya bakıyom bir şey yok arkadaşım biz bu cinleri var olduğunu biliyoruz herşeyin var olduğunu biliyoruz ama arkadaş lar siz bir şey diyecem çok kısa bilgi verecem ama bunlar yaşanmış gerçek olay kadınlar araya toplanmış arkadaşça cin çağırıyorlarmış ve diğer kadın demiş ki ben cinlere inan mam diğerleri demiş ama n sakın sus sonra kadınlar cini çağırmış ve okadın sinirlendirmiş ve cin demişki yarın gelecem tavla oynamaya sonra kadın demiş gelsinde göreyim sonra sabah olmuş övle vakti kadının teyzesi gelmiş kahve içerek tavla oynamışlar ve teyzesi gitmiş sonra kadın annesini aramış demiş anne teyzem burdaydı tavla oynadık ve annesi dedi kızım teyzen tatilde nasıl olur arkadaşlar anlayacağımız cin tip değiştirmiş teyzesinin kılığına girmi,ş tavla oynamış gitmiş ve demişki işte geldim her yeren ses gelerek kadın orda şaşırmış ve cin gülerek ayrılmış ordan kadınınj dilide tutulmuş arkadaşlar e burda düşünceniz nedir ? inanmakmı inanmmamak mı?

yha benim odamda yataımın karsısınd boy aynası far. hiç böle bise gelmemist akLıma bugeje oturum bi isLm kendimi...ayy noljak ajaba çok heyejnlandm acaba aynaya geLen çocuk yakısıklımıdır? oofs işLlh yha

dostum ;
1 - öncelikle kalp gözü açık olan insanlar sadece 3 harflileri değil her türlü varlığı görebiliyorlar.
2 - Allah , korkacak kişiye asla göstermez 3 harflileri
3 - Onlar da bizler gibi dua ediyorlar. Onların öyle istedikleri zaman yapacakları şeyleri yok. Onlar da dua ederek her türlü şekle bürünebiliyorlar.

aynen katılıorm

:durdurun:goz::biggrin:clap:victory:eek:ha:vur:melek:aşk:saskin:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

neyse burdan devam ozaman :)

Senin şafak bitmez dostum 460 vay vay vay ne uzun bir gece

Allah sabır ve kolaylık versin inşallah hayırlısıyla teskereni alır dönersin

Ha asker ocağında gece aynaya uzun uzun bakmayada firsatın olmaz zaten sen tasalanma hayırlı tezkereler canım kardeşim....

yhaw bende bi yerde okumuştum. cinlerde insanlara aşık olup görünebilir, elleye bilir, hatta cinsel ilişkiye bile girebiliorlar. Allah korusun çok korkunç bişe. benim başımdan böle bi olay geçti. anlatiim.

(Gece köyden eve geliorum babamla ben tek. Yol toprak ve tozlu. Gece tek lamba yoq yolda. Bir tek bizim araba farları. Giderken açık bir arazide bir ışık gördük babamla. Babam böle şeylere meraklıdır. Köyden insanlar sandık. İnanmıycaksınız ama gerçek.Işığa bi 30 m gibi varken bilmioruz ayaklarımız gitmiyor. Kaldık olduğumuz yerde. Ancak geri gidebiliroz. O akşam eve geldik aynanın önünden geçerken bambaşka bişi gördüm. Beyler bu şeyler yalan değil...)

ben onları aynaya bakmadanda görüyorum :durdurun

akşam ne zaman su içmeye kalksam saçma sapan sesler duyuyorum kapının önünden

geçen bazı şeyler görüyorum ya gerçek ya da hayalgücümün beni zorlaması :hhmanD

Geri