Aynalar Yalan Söylemez...

Ares

Banned
Reaction score
0
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve moktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

Abi sen hiç baktın mı? Benim kalp dayanmaz buna:D

Ben sabah namazına kalktığım zaman aynaya bakıyorum belki bişiler görürüm diye bir yandan tırsıyorum bir yandan hiç korkmuyorum.Ama şu ana kadar hiç bişi göremedim.Bazen ise yere bakıp sonra aniden aynaya bakıyorum ama bişi göremedim daha.Zaten görünce ne hissedeceğimi bilmiyorum.

Yani arada bir yerdeyim korku oranım %50
Gündüz 50 tane görsem korkmam ama şu gece neden bu kadar korkunç

ben demin baktım aynaya uzun bi süre karanlıkta Ebemi gördüm doğal mı? :durdurun :durdurun :durdurun

bırak bu işleri arkadaşım :) ayna mayna :)

- İnan bana n'olur

Palavra palavra palavra

- Dinle beni

Palavra palavra palavra

- Yalvarırım

Palavra palavra palavra

- Yemin ederim

Palavra palavra palavra palavra palavra
Hepsi palavra inanmam sana

-----------------------------------------
paylasim icin tesekkürler

:durdurun

Benim Odanın 3 duvarındada devaasaaa diyabileceim yanlar war geceleri hep yatarken kendimi bakarım uzuun uzn ama bisi göremiorum
sanırım bende bi problem war :)

Arkadaşlar aynaaya baktığınız zaman kendinizden başka bişey göremezsiniz tabi.
ANCAK aynaya gece yarısı saat tam 12.00 de ve dolunay da her ayın başlangıcın da ve sonunda bakmalısınız başlangıçta bakarsanız(yani örneğin dolunayın son evreleri bir ayın başlangıcında)
cinlerin çiftleşme evrelerine denk gelirsiniz.(gülmeyin arkadaşlar hiç komik değil(HAHAHAHAAH))
eğerdolunayın başlangıcında yani ayın bitimine denk gelirseniz cinlerin doğurduklarını görürsünüz ilginç değilmi cinler doğurabiliyor peki nasıl oluyorda cinler doğuruyor:
bildiğiniz gibi cinlerin cinsiyetleri yok bu yüzden ASEKSÜEL OLARAK ürüyorlar örneği metagenez(döl almaşı şeklinde hem kadın gibi hem erkek gibi olabiliyorlar bu yüzden doğuruyorlar ve sizde CİNLERE EBE LİK YAPIYORSUNUZ (((HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH nasılda heyecanlı bir yazı değilmi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA)))

sayın arkadaşlar :forlin isimli üyemizin kendisi ANKKARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ BİR PROF. kendisine bizi bizi bilgilendirdiği içinde teşekür ederim çok önemli bir tez di bu arkadaşlar ciddiye alın ve lütfen teşekür edelim

Ben sabah namazına kalktığım zaman aynaya bakıyorum belki bişiler görürüm diye bir yandan tırsıyorum bir yandan hiç korkmuyorum.Ama şu ana kadar hiç bişi göremedim.Bazen ise yere bakıp sonra aniden aynaya bakıyorum ama bişi göremedim daha.Zaten görünce ne hissedeceğimi bilmiyorum.

Bende arasıra sabah namazına kalkıyom , aynaya bakıyom falan ama hiç bişe görmüyom.zaten gerçekçiliğide yok zaten.

****Arkadaşlar aynaaya baktığınız zaman kendinizden başka bişey göremezsiniz tabi.
ANCAK aynaya gece yarısı saat tam 12.00 de ve dolunay da her ayın başlangıcın da ve sonunda bakmalısınız başlangıçta bakarsanız(yani örneğin dolunayın son evreleri bir ayın başlangıcında)
cinlerin çiftleşme evrelerine denk gelirsiniz.(gülmeyin arkadaşlar hiç komik değil(HAHAHAHAAH))
eğerdolunayın başlangıcında yani ayın bitimine denk gelirseniz cinlerin doğurduklarını görürsünüz ilginç değilmi cinler doğurabiliyor peki nasıl oluyorda cinler doğuruyor:
bildiğiniz gibi cinlerin cinsiyetleri yok bu yüzden ASEKSÜEL OLARAK ürüyorlar örneği metagenez(döl almaşı şeklinde hem kadın gibi hem erkek gibi olabiliyorlar bu yüzden doğuruyorlar ve sizde CİNLERE EBE LİK YAPIYORSUNUZ (((HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH nasılda heyecanlı bir yazı değilmi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

arkadaş prof falan diğil.Bi prof karşısındakine böyle salak salak konuşmaz.

Bende arasıra sabah namazına kalkıyom , aynaya bakıyom falan ama hiç bişe görmüyom.zaten gerçekçiliğide yok zaten.

****Arkadaşlar aynaaya baktığınız zaman kendinizden başka bişey göremezsiniz tabi.
bildiğiniz gibi cinlerin cinsiyetleri yok bu yüzden ASEKSÜEL OLARAK ürüyorlar örneği metagenez(döl almaşı şeklinde hem kadın gibi hem erkek gibi olabiliyorlar bu yüzden doğuruyorlar ve sizde CİNLERE EBE LİK YAPIYORSUNUZ (((HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH nasılda heyecanlı bir yazı değilmi HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

arkadaş prof falan diğil.Bi prof karşısındakine böyle salak salak konuşmaz.[/QUarkadaşlar terambos beni prof sanmış ama değilim dostum bana hakaret ettiğin için sana teşekür ettim bu iyiliğimi unutma gerçi salak salak konuşuyorum ama sonuçta beni yanlış anlamışsınız

hangi filmden alıntı yaptın alla aşkına :) gösünü kabartacaksa cok etkilendim diyeyim bari ;)
darılmaca yok ..

yha hocam hani cin lerin gercekten dunyada varolduğu ve biz onları goremesken onların bızı gorduu eyw hani onları bılıodum ama aynaya uzun sure bakınca onları gormek sanmıorum ama yınede emeıne salık denıcem ama senın ıcın yha saolasın:melek

o herzamanmı olur sence:)

Geri