AYNı ALLaH'ıN EvLaTLaRı DeĞiLiZ

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
İsrail tam bir katliam yaptı.

İnsanlık bu katliamı izlerken İsrail insanları değil insanlığımızı öldürüyor.

Böylesi bir şiddete kim nasıl dayanabilir?

Gazze’den gelen fotoğraflara iyi bakın.

O karelerde insanlığın bilgiyle, teknolojiyle, siyasetle, akılla, vicdanla inşa etmeye çalıştığı ne varsa onun paramparça olmasıdır.

İnsanlığın çöküşüdür.

İsrail 2009 yılına muhteşem bir açılış yapıyor.

Pek kıymetli, “Müslüman”, büyük kurtarıcı, “zenci” Obama’ya anlamlı bir selam çakıyor.

İslam dünyasının petro dolar zengini Araplar, yağlı kıçlarınızı kaldırın da vanaları kapatın... Hadi...

İmkansız değil mi?

Daha Dubai’de inşa edecek çok proje var...Trilyon dolarlar orada dururken iki Müslüman çocuk ölmüş... Kime ne?

Ismarlanacak süper yatlar, beslenecek nadir atmacalar, kaçırılmayacak ziyafetler var...

Arap dünyası saldırıyı kınamışmış...

Gazze’deki fotoğrafa bakıp hâlâ iştahla yemek yiyen Araplarla aynı dinden olabilir miyiz?

Bizler, bu katliama sessiz kalamayız.

Kalmamalıyız.

İsrail, insanlığa kafa tutarken Allah’ın ipi nerede? Sarılalım...

Ama, önce bulalım o ipi...

Yüreklerimize asılı o ipi yakalamak vicdanımızı yoklamakla mümkün...

Yataklarında öldürülen masum sivillerin Arap veya Yahudi olması neyi değiştirir...

4 yaşında bir kız çocuğu katledildiğinde saf olunacak tek taraf vardır.

Bizler aynı Allah’ın evlatları olamayız.

“Müslümanım” diye ikiyüzlü petrodolarcı “Arap”larla aynı safta duramayacağım...

Onlar İslamsa ben değilim.

Bunların “Selamün Aleyküm”lerine , “ve aleykümüsselam” denebilir mi?

O bombaların tetiklerine basan Yahudilerle aynı insanlığı paylaşmıyorum.

Bu manyak katillerle konuşulacak bir şey olabilir mi?

Verin Mescid-ül Aksa’yı... Yıksınlar... İnşa etsinler ne edeceklerse... Bu kan dursun...

Saf olunacak yer insanlığını yoklayan ve bulabilenlerin yanıdır.

Dinlerin, siyasetlerin, ülkelerin ve milletlerin yanı değil...

Serdar Akinan

Bu yazıyı Tüm Arap Ümmetçilerine iTham ediyorum
Arapların gerçek yüzü bu kadar güzel anlatılamazdı .
Arapların korkaklığı bu kadar güzel anlatılamazdı .

konu başlıktan kaybediyor olsada okuyayım bakalım ne anlatıyor.

yorum az sonraa....

çok talihsiz bir yazı olmuş bir çok doğru şeyden bahsetmesi yazının talihsizliğini değiştirmez.

bir hristiyana şu yahudilerin katliamını yaz eleştir dense ancak bu kadar yazabilir çünkü onlar için allahın evlat edinmesi çoluk çocuğa karışması normaldir.

allahın evlat edindiğini bilseydim ben öz değil üvey olmaya bile razıyım lakin bu apaçık bir sapıklıktır.

" Saf olunacak yer insanlığını yoklayan ve bulabilenlerin yanıdır " çok doğru

dünya üzerine terör,savaş gibi felaketler geldiyse araplar hep başı çekenlerdendir..genelde halkları cahil,saf,müslümanlık arkasına(cahilce) sarılan ;aslında müslümanlığın nasıl yüce bir din olduğunu idrak edemeyen genelde aptal,cahil topluluklar..yine savaş çığlıkları atacaklar,tekbir getirecekler ama sonra hinlik düşünerek ortam yaratacaklar.. susacaklar ve unutmayacaklar..bir dahaki terör saldırısına kadar...
bence özellikle türklere araplardan dost olmaz,olamazda..böyle biline...
israil saldırılarını ,pkk saldırılarını ve benzerlerini şiddetle kınıyorrum..insanlık adına utanıyorum...

bir defa Allah ın çocukları olamaz!!eğer Amentü yü okuyorsan bu şekilde olmadığını bilirsin.Allah ne doğurulmuştur nede evlatları vardır.tek ve hak yaratıcıdır.bizlerde O nun kullarıyız.araplarla ilgili söylediğine şöyle cevap vereyim:eek:smanlı yı yıktıktan sonra kaç tane ülke nasıl ve niçin kuruldu?halklar mazlum ya yöneticileri?bizimkiler ne yapabildi?başbakanımız kınayamadı,uçakları konya da tatbikat yapıyor yapma diyemedi.bize saygısızlık diyor...dışişleri bakanı kınayamadı,kurumdan açıklama yaptırttı.birtek sn.cumhurbaşkanı kınadı.sen araplar korkak diyorsun; oradaki direnenler de arap.burada şunu unutmayalım,korkak yöneticilerle bu kadar oluyor.nasıl ki kıbrıs çıkartmasında bize uçak gönderen,petrolü bedava veren libya ya amerika dan sonra ambargoyu ilk uygulayan biz olduysak, bu tür yöneticilerle bu kadar olur.hangi tv kanalımız yayın akışını değiştirdi.yılbaşı tatilini ,kutlamalarını hazırlıyorlar.bunlardamı arap yoksa?ırk ayrımcılığı yapmadan , üzüntümüzü,aczimizi,kızgınlığımızı birlik beraberlik ve müslümanların birarada daha kuvvetli nasıl olur onu düşünmeliyiz.kimseden dolayı da islam lığımdan vazgeçmem.saygılar.

yazıya içerik olarak katıldıgım noktalar olsada

daha kafadan(başlık) şirk ifades ile konuya baslaması ayrı bir muamma......

kişilere degil konulara yorum yapalım...

bir defa Allah ın çocukları olamaz!!eğer Amentü yü okuyorsan bu şekilde olmadığını bilirsin.Allah ne doğurulmuştur nede evlatları vardır.tek ve hak yaratıcıdır.bizlerde O nun kullarıyız.araplarla ilgili söylediğine şöyle cevap vereyim:eek:smanlı yı yıktıktan sonra kaç tane ülke nasıl ve niçin kuruldu?halklar mazlum ya yöneticileri?bizimkiler ne yapabildi?başbakanımız kınayamadı,uçakları konya da tatbikat yapıyor yapma diyemedi.bize saygısızlık diyor...dışişleri bakanı kınayamadı,kurumdan açıklama yaptırttı.birtek sn.cumhurbaşkanı kınadı.sen araplar korkak diyorsun; oradaki direnenler de arap.burada şunu unutmayalım,korkak yöneticilerle bu kadar oluyor.nasıl ki kıbrıs çıkartmasında bize uçak gönderen,petrolü bedava veren libya ya amerika dan sonra ambargoyu ilk uygulayan biz olduysak, bu tür yöneticilerle bu kadar olur.hangi tv kanalımız yayın akışını değiştirdi.yılbaşı tatilini ,kutlamalarını hazırlıyorlar.bunlardamı arap yoksa?ırk ayrımcılığı yapmadan , üzüntümüzü,aczimizi,kızgınlığımızı birlik beraberlik ve müslümanların birarada daha kuvvetli nasıl olur onu düşünmeliyiz.kimseden dolayı da islam lığımdan vazgeçmem.saygılar.

1. si bence orada dikkat çekmek için böyle bir başlık kullanmış , bildiğiniz gibi ameller niyetlere göre değişir o sebeple bence sakınca yok. sadece bunu yapanlar insan olamaz buna göz yuman da insan olamaz demek istiyor....... insan öldürmek günahtır ama vatanını canını namusunu savunmak haktır...

2. si taksim yılbaşı eğlenceleri iptal edildi... ama bizim filistin halkıyla bir kan bağımız yok, .. ama arap ırkından gelenlerin kullandıkları dil örf adetleri aynı ama ellerinde o kadar imkan varken hiç bir şey yapmayanların keyfine bakanlarada söylenecek iki çift sözümüzde olsun müsadenle...

“Müslümanım” diye ikiyüzlü petrodolarcı “Arap”larla aynı safta duramayacağım...

Onlar İslamsa ben değilim.

Bunların “Selamün Aleyküm”lerine , “ve aleykümüsselam” denebilir mi?

bırak ayak yapmayı senin müslüman olup olmadığın yazdığın yazıdan şaibeli olduğu belli.

sen müslüman evladı müslüman olsaydın allahın evladı, dostu, kankisi,emmoğlusu, kuzeni ,sekreteri,metresi vb .gibi sıfatlar uydurmazdın.

Ya arkadaslar bana dost ve mütefik iki arap ülkesi ismi söyleyin. Yok adamlar birbirleriyle anlasamiyor birbirlerinin karnini dogramak istiyorlar. Aralarinda minicik israil hepsini dize getiriyor. Ben ne diye araplari cesur veya zeki olarak görüyüm ki. Önce kendileri birlik olmayi ögrensinler sonra benden destek istesinler(gerci o zamanda vermem ama neyse:D)

İsrailin yaptığı insanlığa sığmaz.Orası doğru,arapların bazılarıda dediğin gibi birşeyi umursamıyor.Ama bence bunu hemen müslümanlıkla bağdaştırmamalısın.Bu yanlızca yanlış bir önyargıyı aşılar bize.İsrailin yaptıklarını eleştiricem diye kötü bir başlık atmışsın,arapları hemen yargılamışsın.Bu bizim milletimize yakışmaz.Dediğim gibi bu benim düşüncelerim.

Sen önce başlığı değiştir. Adamı günaha sokma...
icon8.gif

mantıktan ve gerçeklikten uzak çelişkilele dolu iğrenç bir yazı... bu forumu bu saçmalıklarla meşgul etme arkadaş...

Saf olunacak yer insanlığını yoklayan ve bulabilenlerin yanıdır.

Dinlerin, siyasetlerin, ülkelerin ve milletlerin yanı değil...

bop eşbaşkanlarına ve yandaşlarına anlatamazsınız
şimdi bu yazıyı koydunya yazarla seninde müslümanlığını tartışırlar

Geri