Ayda 9,99 liraya internet

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

ayda-9-99-liraya-internet-257736.jpg

Ayda 9,99 liraya internet

2009'un son günlerinde TTNET'ten her eve ADSL sokacak kampanya...

İnternetin daha geniş kitlelere yayılmasına yönelik çalışmalarına devam eden internet servis sağlayıcısı TTNET, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir kampanya hayata geçirdi. Ocak sonuna kadar TTNET ADSL'e abone olanlar, yüksek hız ve güvenli internet hizmetinden aylık 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla yararlanabilecek.

31 Ocak 2010'a kadar sürecek 'Hoşgeldin 9,99 Kampanyası' kapsamında 24 ay taahhüt isteniyor. Aylık 1 TL karşılığında kablolu ve 2 TL karşılığında kablosuz modemin de verileceği kampanyada, 4 GB kotalı NET4 veya NET4 Plus paketlerini seçen müşteriler ilk üç ay için 9,99 TL ödeyecek. 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz internet sunan NETLİMİTSİZ paketinden faydalanmak isteyenler, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda normalde 49 TL olan bu pakete, ilk üç ay boyunca 24,99 TL karşılığında sahip olabilecek.

Ayda 9,99 liraya internet - Teknoloji - Internet

Uc ay 9.99 sonra 49 tl gerıde kalan 21 ayı ne yapacagız pekı. Ne zaman ucuzlayacak bu net.

bıktım bu ttnet in ilk 3 ay şu kadar sonra şöyle sınırsızların ücreti 24,99 tl ... 3 ay sopnra 49,00 tl
şunu görende aa ne kadar ucuzladı diyordur.

kusura bakmayın ama kafamla tatmin olmam
tum vucudum gırsın yahu

'' Tüm "8 Mbps'e kadar son sürat ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanmaktadır. ''

önce şu saçmalığı düzeltsinler sonra da adam gibi kampanya düzenlesinler!

ne kampanya yapmıslar ama, adamlar resmem memleket ile dalgasını geciyor.

Kandırmaca yapıyolar 3 ay için değmez. İnsan gibi fiyatları normal seviyeye çeksinler, herkez bağlatsın. Gerek yok böyle şeylere.

hala daha yok ilk üçay son beş ay arada bi hafta 10 gün. bu nedir arkadaş. oynayın bakalım i.ne telekoma kafaaaaam girsin

Valla Zamanında Kendi Modemimi Kendim Almıştım,
Kampanya Vardı Ama Bana Uymaz 24 Ay Çok Uzun Bi Zaman Dilimi Kim Öle Kim Kala.
Ola Ki Birşey Oldu Ödeyemeyecek Durumda Kaldın Nolacak 24 Ay Faiziyle Çatır Çatır Alacaklar,
Kampanya Bana Ters Abicim.

BiRi'nin kampanyaları çok güzel bence.
Oyuncu BiRi var örnek olarak ama bu kampanya değil normal paket
Oyuncu BiRi 4 MBPS Sınırsız 32 TL

Bu zaten her zaman olan kampanya

ya varya insanları böyle enayi yerine koymuyorlarmı....

arkadaşlar düşündüğünüzde net aslında okadarda pahalı değil neti pahalı yapan vergilerdir faturayı inceledim bi ara vergiler hariç sınırsız 30 tl yani okadarda uçuk rakam deil sorun vergilerde %18 kdv nekadar kaldırıo parayı o vergisi şu vergisi derken 49 oluyo. 4 gb kotalı 15 - sıınırsız 1mps 30 tl + vergi...

hertürlü kafam girsin yinede :D

Geri