Ayakkabıya Graffiti Nasıl Atılır ..

downloadci

New member
Reaction score
0
d73a2e03e379cd921a252884cd4e2a5f.jpg

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi? Alet edevat neler gerekli. Sprey boyaların markaları vb. bilgiler. Boyanın ayakkabıdan çıkmaması için uygulanan işlemler vb. bilgileri bu konuda paylaşırsanız hem benim sorularımı cevaplamış olup, hemde çoğu kişiye bu konuda bilgi sağlamış olacaksınız.

Yardımlarınızı ve Katılımlarınızı bekliyorum...

mrb sprey boya, marker, renklı kalemler , gibi boylarla ayakkabının boyancak yerlerın dışına band çekerek boyayabilirsin arkdaşım

Peki boyanın dağılmaması için ne yapcaz?

kızlar beyenmıyo:)

hergun 10 kız gelıyo nerdeyse boyama amaçlı;

:durdurun

Kardeş sen ayakkabıya graffiti atmışsındır. Bu konu hakkında biraz bilgi versene ;)

Bende atmayı düşünüyorum...

Ama hiç bilgim yok...

internetten ayakkabıya nasıl graffiti yapılır diye yazarsan bi çozum bulabılırsın
malzemelerını almak için taksım mazot dan ya da nalburdan :) sprey alabılırsın hiç boyamadıysan hiç boyayamassın çalışman gerekır :S

Kardeş bu videoyu izlemiştim. Ama bu elindeki kalem gibi sprey filan onların isimleri ne onu merak ediyorum :( Diyorum adama ayakkabıya yazı yazacam çıkmayacak kalem var mı die boş boş bakıyo bana. Bi ismi vardır sanırım onların :(

normal bir sprey alıp aynı şekilde bant çekerek yapabılırsın o gorduğun şeyler ozel bi yapım:S

duvarlar bitti ayakkabı mı kaldı yaa :D

Bu Uygulamayı AirBrush ile yapıyorlar arkadaşlar...

Geri