Ayın Moderatörü Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun içhuzurunu kimin bozduğu ya da birilerinin birilerinden hoşlanmadığı ortada :clap:clap:clap adam 3.5 aydır uğramıyosa ve hala en çalışkan mod olabiliyosa demek ki gerçekten çalışkan ve hackhell'in sevgisini kazanmış biri. ayrıca; senin yaklaşımına göre hackhell gözeçarpanları uygulaması ve oylaması da meşru değil. yani onun doğruluğu ve güvenilirliği de yok.

bu arada senin - vermene hiç şaşırmadım. başka bir arkadaş açsaydı direkt + verirdin :D

(kaçanaşık'ın yorumundan snra)...

kapak olsun!

konuyla alakası yok ama söylemeden qeçemicem

+ vermeyi düşündeydim bile snn şu lafından snra asla düşünmezdm... biraz daha sayqı sevqi çerçevesinde olunmasından yanayım

herkes göze carpanlar hh in enleri filan demişte orda kac kişi gercekten calısana oy veriyor herkes arkadaslık derecesıne gore oy veriyo kendımızı kandırmayalım.... zaten onun ıcın bı maddeye herkes yasılıo adı üstünde EN yanı zirvedeki bu 1 dir bilemedin 2 dir... 15 kişinin bi maddeye yazılmasınınm mantıgı ne : )

bence acaip greksiz bişey...hhin göze çarpanları ortalama ayda bir oluyo zaten..hem oylama yine userların takdirine bırakılmayacakmı... ordan ne farkı olacak...

forumda yeteri kadar guruplaşma var..eger bu uygulamada olursa müthiş guruplaşmalar çıkar ortaya...

gereksiz diye düşnüyorum
( - )

bencede güzel olur

bence gereksiz ve forum içi huzuru bozabilecek bir uygulama olur..

sonuçta ''en'ler'' yarışmasında bile mod. olmayıpta adını en çalışkan mod. kısmında gördüğüm,foruma 3-5 aydır uğramadığı halde ''en çalışkan mod.'' seçilebilen, yani bu arkadaşlara oy verebilen üyeler olduğu sürece pek sağlıklı olacağını sanmıyorum bu uygulamanın..

ChaMur'unda dediği gibi gereksiz ve forumiçi huzuru bozabilecek bir konu. Ve ayrıca diğer cümlelerindeki sözleride doğru. Ama yinede düşünülebilecek bir konu.

bencede guzel

forumun içhuzurunu kimin bozduğu ya da birilerinin birilerinden hoşlanmadığı ortada :clap:clap:clap adam 3.5 aydır uğramıyosa ve hala en çalışkan mod olabiliyosa demek ki gerçekten çalışkan ve hackhell'in sevgisini kazanmış biri. ayrıca; senin yaklaşımına göre hackhell gözeçarpanları uygulaması ve oylaması da meşru değil. yani onun doğruluğu ve güvenilirliği de yok.

bu arada senin - vermene hiç şaşırmadım. başka bir arkadaş açsaydı direkt + verirdin :D

kapak olsun!
konuyla alakası yok ama söylemeden qeçemicem

+ vermeyi düşündeydim bile snn şu lafından snra asla düşünmezdm... biraz daha sayqı sevqi çerçevesinde olunmasından yanayım

Bende ilk mesajı okurken uygulama güzel olabilir diye düşündüm fakat senin cümlelerini gördükten sonra ve biraz düşündükten sonra konunun kilitlenmesini ve senin HAKARET sayılabilecek kelimen yüzünden ceza almanı talep ediyorum
İyi forumlar.

bence hiç gerek yok çünkü burda önemli olan övülmek yada gurur çıtasını yukarı çıkarmak deildir mesele.burada önewmli olan birşeyler yapmak ..

en iyi
en başarılı
en harika
en savimli
en yakışıklı
en karizmatik
en çalışkan
en kendini begenmiş
en ukela
MOD BENİM
BİTTİ NOKTAYI KOYDUM.......

ARKADAŞLAR KİŞİNİN AYNASI İŞTİR
NE GEREK VAR EN İYİ VEYA EN ÇALIŞKAN AYIN MOD U SEÇİLMESİNE

EN İ GÖRMEK İSTEYEN YUKARIYI OKUSUN ....

Volki06 herkese teşekkür etmişsin hayırdır kim daha çok teşekkür eder yarışmasımı var veya ayın en çok teşekkür eden elemanımı seçileceksin

bazılarına sitem için attım ne oldu tesekkur etmek te suc oldu yaw su elestrı huyunuzdan vazgecin herseyı elestırıyonuz biraz relax olun.. sakın sorun yola devam tamm anladık en ıyı mod sensınal bi nokta da benden.....

ya her bi öneride polemik yaratmayın

ayrıca volki06

mobidik bşi demedi

nie alınıyon?

bence gereksiz ve forum içi huzuru bozabilecek bir uygulama olur..

sonuçta ''en'ler'' yarışmasında bile mod. olmayıpta adını en çalışkan mod. kısmında gördüğüm,foruma 3-5 aydır uğramadığı halde ''en çalışkan mod.'' seçilebilen, yani bu arkadaşlara oy verebilen üyeler olduğu sürece pek sağlıklı olacağını sanmıyorum bu uygulamanın..

chamura bende katılıyom huzuru bozabılecek bir uygulama. hem forumdaki herkes en iyisi zaten

Göze ÇarpanLar yeterLi AyLık oLarak En'Ler seçiLiyor..

Ayrıca Kapak oLsun vs. gibi kahve ağzı konu$maLar Hoş değiL ßu böLüm Forumun En üst kısmı ÖneriLerin,şikayetLerin değerLendiriLdiği böLüm O yüzden Argo keLimeLerden kaçınaLım..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri