ayın elemanı :)...

[HH]'de ayın elemanları olsun mu? :)

• Kullanılan toplam oy
    108

kursat

New member
Reaction score
0
Ben Hackhell forumlarında ayın elemanı diye bir bölümün açılması halinde üyelerin performanslarını daha çok arttıracaklarına inanıyorum.Örneğin:
1_ayın moderatörü
2_ayın bağımlısı
3_ayın meraklısı
gibi farklı üye sınıflarında 1.lik için tatlı rekabetler oluşacağı kanaatindeyim.sizce de iyi olmaz mı?

süper ötesi bişe olur yaww +1910

KesinLikLe SÜper OLur xD

bence iyi olmaz..zaman nickerlimizin altında yazdıgımız mesaj ettiğimiz teşekkür sayısı belli ediyor kimin ne kadar iş yaptıgını

arkadaslar 2 olumsuz bes olumlu yorum alınmıs
12 kişi iyi olur demiş
6 kişi gerek yok demiş
kullanılan oy sayısı 18
yapılan yorum sayısı 7
LÜTFEN OY KULLANAN ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİ BELİRTİRLERSE ÇOK İYİ OLUR.AYRICA KUZAY USTAMIN DEDİĞİ GİBİ BU TÜR ŞEYLER VARMIŞ AMA UZUN SÜREDİR YAPILMIYORMUŞ BELKİ BU KONU SAYESİNDE DAHA SIKLIKLA YAPILABİLİR.HERKESE TEŞEKKÜRLER...:clap :clap :clap

Iyi Olsun Da Kategorilerin Ve Kıstasların Neye Göre Belirleneceği önemli Bu Tür Bir Değerlendirme Yapılırken......

Kategoriye Göre Millet Mesaj Sayısını Yada Ettiği Veya Aldığı Teşekkür Sayısını Arttırmak Için Habire Teşekkür Edip Yazıp Duracakkkkkk

Gerekli Gereksiz Hertaraf Dolup Taşacak Kasılacak Heryerr Bence

Emeğe Saygı Göstermek önemli Ve Farklı Birşey

Millet Sadece Birşekilde Gündeme Gelmek Için Kullanacaktır Bu Durumu Bana Göre

Iyi Olsun Da Kategorilerin Ve Kıstasların Neye Göre Belirleneceği önemli Bu Tür Bir Değerlendirme Yapılırken......

Kategoriye Göre Millet Mesaj Sayısını Yada Ettiği Veya Aldığı Teşekkür Sayısını Arttırmak Için Habire Teşekkür Edip Yazıp Duracakkkkkk

Gerekli Gereksiz Hertaraf Dolup Taşacak Kasılacak Heryerr Bence

Emeğe Saygı Göstermek önemli Ve Farklı Birşey

Millet Sadece Birşekilde Gündeme Gelmek Için Kullanacaktır Bu Durumu Bana Göre
Haklı olabilirsin ama ben forum üyeleri arasında tatlı bir rekabet oluşması için böyle birşey önerdim:melek:)senin dediğin gibi yapanlar elbette çıkacaktır ama onlarda kendi KALİTElerini ortaya koyarlar hem biz bu uygulamayı yaparsak her konuyu açan üye emeğinin karşılığını şöyle yada böyle fazlasıyla almayacak mı ? sonra da hem konuyu açan hem de mesajı atan memnun olacak :) görüş belirttiğin için teşekkürler:clap

ßence Gereksiz Taßi Herkesin Kendi Fikri HH Göze ÇaRPaNLaRI Var zaten Kuzay'inda dedigi gißi Yakin ßir Zamanda olur Herhalde

katılıyorum + .....

Geri