Avusturya ´dan $ehitlere Destek !!!!! [ Galeri - Neron Farki ile ]

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Yürüyü$ Amerika Konsolosluguna Siyah CElenk Koyarak Sona Erdi , Tüm Türk Vatanda$lari ile Grur Duyuyorum Yer Farketmio , Türkler Herzaman Türk Oldugunu Kanitliyor Helal Olsun bize , Ne Mutlu Türküm Diyene

DSC00023.jpg

DSC00021.jpg

Bu A$$agidaki Velet iyi Raiting Yapti YürüYü$te ben DAhil Olmak üzere bi Dünya insan Bu Cocugu Cekti =))
DSC00018.jpg

DSC00017.jpg

DSC00016.jpg

DSC00015.jpg

DSC00014.jpg

DSC00013.jpg

DSC00010.jpg

DSC00008.jpg

DSC00007.jpg

can-ı gönülden kutluyorum ordaki vatandaşlarımızı..

tepkimizde haklıyız, bu tepkimizi daha da yaymalıyız..

vay vay vayy neron bey :D yürürmşte :D

qerçekten çok qzl birşey nerondan duyduğumda ilk inanamamıştım ama bu duyarlılıktan dolayı kutluyorum =)

heLaL oLsun ßiz türkLer kadar Yurduna ßağıMLı kişiler yoktur ben ßunu anLadım....Eline sağLık NeRoN kardeşim....

tüm dünya sesimizi duysun. döktükleri kan yerde kalmayacak. özellikle bu bir şehit kanıysa.

bir gün Allah o ne oldu belirsizlerin gazaba uğramış hallerini gösterecek bize. (tabi Allahın izniyle bizim elimizden)

bunu bizimle paylaştığın için sağol neron.

duyarlılıqınızdan dolayı Teşekkürler...Adımızı oralarda bile Duyurabildiqiniz içn Ne Mutlu bize.... :)

HeLaL OLsun... = )) : Y

Helal olsun diyorum..
Tüm dünya sesimizi duysun ve birbirimize ne kadar bagli bir millet oldugumuzu görsün.

Bu güzel paylasim icin tesekkür ederim canim.

Çok güzel bişey yapmışsın ordada bize destek veren vatadandaşlarımızada helal olsun çok güzel bi şey yapmışlar seninde eline emeğine sağlık bu resimleri bizle baylaştığın için ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!...

Allah razı olsun neron...Gerçekten böyle tesellilere ihtiyacımız var...Hele şu sıralar...

mılleti cekeceğine sende bağırsaydın yaa:sopa
ama gurbetdeki kardeslerimize helal olsun we dıpnot
neden beLçika ya denmedı kardesım sen benım vatandaslarıma ne hakla terorıst gıbı dawranıyorsun.su sıkıorsun?

Geri