Avustralya'da Gülen kürsüsü

Bi müslümanın projesinin içinde dinsizler olmak zorundadır tebliğ ve irşadın gereği budur,bu ne demek onunla aynı karede karşılaşmak zorundasın.Onların da kendilerince projeleri var muhakkak ama sen bu kareye nedense hep dinsizlerin penceresinden bakıyorsun.Belki onlarca yapılan güzel işten bahsettim ama sen göremiyorsan yapacak pek bişey yok,mesela biraz önce **özgüvenden bahsettim ama nerdeee.**Ülkemizde okuyan yabancıların yüzde 90 ı bizim yurtdışındaki okullardan(*tarihin yazdığı en büyük eğitim hareketi) mezun **hepsi türkçe biliyor mesela..**Türkiyeye gelen bi moğol öğrencinin bana sölediği biz söz," Türkler de küfür edebiliyormuş ilk gördüğümde çok şaşırmıştım buna"....görebilirsen 5 tane güzel şey sadece 5 dkkada bunun gibi sayamıycam kadar güzel iş bunlar o kitapların meyveleri...Ağacı taşlama boşa kolun ağrır ama o ağacın meyvelerine zeval gelmez çünkü onun dalları senin hayal edemiycen kadar yücelerde.

Bi müslümanın projesinin içinde dinsizler olmak zorundadır tebliğ ve irşadın gereği budur,bu ne demek onunla aynı karede karşılaşmak zorundasın.Onların da kendilerince projeleri var muhakkak ama sen bu kareye nedense hep dinsizlerin penceresinden bakıyorsun.Belki onlarca yapılan güzel işten bahsettim ama sen göremiyorsan yapacak pek bişey yok,mesela biraz önce **özgüvenden bahsettim ama nerdeee.**Ülkemizde okuyan yabancıların yüzde 90 ı bizim yurtdışındaki okullardan(*tarihin yazdığı en büyük eğitim hareketi) mezun **hepsi türkçe biliyor mesela..**Türkiyeye gelen bi moğol öğrencinin bana sölediği biz söz," Türkler de küfür edebiliyormuş ilk gördüğümde çok şaşırmıştım buna"....görebilirsen 5 tane güzel şey sadece 5 dkkada bunun gibi sayamıycam kadar güzel iş bunlar o kitapların meyveleri...Ağacı taşlama boşa kolun ağrır ama o ağacın meyvelerine zeval gelmez çünkü onun dalları senin hayal edemiycen kadar yücelerde.

Ben hiç bir partiye ve oluşuma bağlı değilim.Sadece ve sadece kendi düşüncelerimi yada kendi düşünceme yakın yazarların makalelerini yayınlarım.Öyle bir konuşmuşsun ki "Onların da kendilerince projeleri var muhakkak ama sen bu kareye nedense hep dinsizlerin penceresinden bakıyorsun" diyerek beni dinsizlikle aynı anlama gelecek bir biçimde suçlama yolunu seçiyorsun.Oysa benim şimdiye kadar Fethulah Gülen ve Dinler arası diyalog konusuna bakışımın ülkemize ve dinimize ihanet edildiği şeklinde olduğunu makaleleri gerçekten okusanız anlayabilirdiniz.Yani makalelerde anlaşılacağı gibi bu oluşumlar bir bakıma dinimize ihanetten dolayı dinsizlikle suçlanırken,benim dinsizlerin penceresinden bakmam nasıl mümkün olabilir?Okullar konusuna gelince ise birini kandırmak isterseniz,malın defolarını gizler ve dışını parlatılırsınız.O okullar için,müslümanlardan bağışlar toplanmaktadır.Herhalde iç yüzlerini bilseler bağışlar yapılmaz.O okulları nedense İngiltere'de sahipleniyor ne alaka acaba? Eğer gerçekten dinimizi ve kültürümüzü öğretiyor olsa neden sahip çıksın ki?Bak bunlara da itiraz edersen bir çok geçekleri açıklayan makaleler kopyalamak zorunda kalırım.

Fethullah Gülen cemaatine bağlı Londra Diyalog Derneği’nin öncülüğünde Londra’da düzenlenen “Dönüşüm Geçiren ’İslam Dünyası’: Gülen Hareketinin Bu Sürece Katkıları” başlıklı uluslararası konferans dün sona erdi. VATAN’ın sorularını yanıtlayan konferans koordinatörü Dr. İhsan Yılmaz amaçlarını şöyle özetledi: “Batı dünyasına Gülen hareketini anlatmak ve İslam dünyasında hep olumsuz şeyler olmadığını, olumlu adımlar da atıldığını göstermek istedik. Özellikle 11 Eylül sonrasında İslam’ın terörle özdeşleştirmenin yanlış olduğunu, provaktif hareketlerin de bulunduğunu, bunların önde gelenlerinden birinin Gülen hareketi olduğunu göstermek istedik.”
Yılmaz’ın daha sonra söyledikleri cemaatin önümüzdeki dönem stratejileri hakkında da ipuçları içeriyor: “Gülen hareketi şu an Batı ile diyalogda öne çıkıyor ama yavaş yavaş İslam dünyasında da etkili olacak, onun dönüşümünü gerçekleştirecek..” “Bunu Batılıların beklediği ’İslam’da reform’un karşılığı olarak görebilir miyiz?’sorusuna şu karşılığı verdi: ”Reform yanlış olur, ’yenilenme’ daha uygun. Batı’ya ’Beklentilerinizi biliyoruz. Ama siz de şunu bilin: Bu zaten oluyor. Ama sizin siparişiniz üzerine değil 1970’lerde, hatta Bediüzzaman’ı da katarsak 20. yüzyılın başlarında başlamış bir hareket söz konusu “ diyoruz.

Diye buyurmuş

Dini bunlar mı çıkardıki yenileştirmeye cüret ediyorlar.İslam tüm zamanların dini olarak indirilmiştir.Yeniliğe de ihtiyacı yoktur. İmam-ı Rabbani diyorki;(Yapacakları değişiklikle, dini düzelteceğini söyleyenler çıkıyor. Halbuki din noksan değildir. Kur’an-ı kerimde mealen, (Bugün sizin için dininizi ikmâl eyledim, üzerinize olan nimetimi tamamladım, size din olarak İslamiyet’i vermekle razı oldum) buyuruldu. Dini noksan sanıp, tamamlamaya çalışmak, bu âyeti inkâr olur.)
Hâşâ Allah , yirminci, otuzuncu asırlarda toplumların duyacakları ihtiyaçları bilememiş mi şimdi bunlar tamamlıyorlar.? Toplumun ihtiyacı var diye dini değiştirmek dini yıkmak olur.İslam neyse odur.Hükümlerine uyarsınız yada uymazsınız herkesin kendi tercihidir.Ama O'nu hiç bir isim altında değiştiremezsiniz.Bunu ağzına almaya cesaret edebilenler kendilerini ne sanıyorlar.Allahtan korksunlar .Çünkü hizmet ettikleri batı ve ABD bu zatları Allah'ın hesabından koruyamaycaktır.

nedir

Dini bunlar mı çıkardıki yenileştirmeye cüret ediyorlar.İslam tüm zamanların dini olarak indirilmiştir..[/U]

milletimizin dinine sahip çıkması gerçekten çok güzel. sedapınar kardeşim de ne güzel demiş. ama yanıldığı yerler de var. islam dünyasının (bireysel ve toplumsal) yenilenmeye ihtiyacı vardır(mesela islamın şartlarını uygulamaya başlamak ve daha hassas davranmak gibi) fakat islamın kesinlikle yoktur, bunu iyi ayırt etmek gerekir. sanırım söylenmek istenen şey budur. çünkü yapılan şeylere bakınca öyle olduğu görülüyor. ibadete, yardımlaşmaya çok fazla önem veriliyor.

bir de ilim erbabından fazla korkmamak gerekir. kişinin ilim erbabı olduğunu da konuştuklarından, yazdıklarından, yaptıklarından anlayabiliriz.

Sedapınarı,güzel yaklaşmışsın.Gerçekten bu oluşum çok sinsi ve tehlikeli bir oluşumdur.Saidi -Nursiden başlıyarak birer Atatürk düşmanı olmalarına ve bu düşmanlıklarını gizliden gizliye yapıp,altımızı oymaya çalışmalarına ragmen açıkça bu düşmanlıklarını açıga vurmazlar ama kendi aralarında Atamıza ve devletimize en ağır hakaretleri yaparlar.Dinimiz konusunda da ikiyüzlü davranırlar ve dindarlıklarıyla taraftar toplayanlar,dinde yenileştirme ve modernleştirme ve dinler arası diyolog(yeni isme medeniyetler arası diyalog) gibi Vatikan ve emperyalist projelerini sahiplenirler.

milletimizin dinine sahip çıkması gerçekten çok güzel. sedapınar kardeşim de ne güzel demiş. ama yanıldığı yerler de var. islam dünyasının (bireysel ve toplumsal) yenilenmeye ihtiyacı vardır(mesela islamın şartlarını uygulamaya başlamak ve daha hassas davranmak gibi) fakat islamın kesinlikle yoktur, bunu iyi ayırt etmek gerekir. sanırım söylenmek istenen şey budur. çünkü yapılan şeylere bakınca öyle olduğu görülüyor. ibadete, yardımlaşmaya çok fazla önem veriliyor.

bir de ilim erbabından fazla korkmamak gerekir. kişinin ilim erbabı olduğunu da konuştuklarından, yazdıklarından, yaptıklarından anlayabiliriz.
İslamın şartlarını bireyler uygulamayacakmı?Hem AB'ye girmeye çalışıyor görünüyorsunuz,hemde bireyin iradesinemi karışıyorsunuz.Bir şeyi savunurken,biraz usturuplu bir şeyler söyleyinde sizleri ciddiye alalım.İslam dünyası bozukmuş.İslam dünyası emperyalizmin çizmeleri altında inim inim inlerken,verilen mücadele nedeniyle bozukmu oluyor?Sizin alim diye peşinden gittiğiniz zat,ölen işgalci ABD askerlerine Irak'ta şehit deyip ve gözyaşları dökerken,Afganistan'da ,Irak'ta,Filistin'deki müslümanların yurtlarının işgal edilmelerine kendi bildikleri gibi verdikleri tepkileri nedeniyle,sözde aliminiz o müslümanlara terörist diyebiliyor.Türkiye'de ilahiyatçımı kalmadıki bu ilkokul mezunu imam, İslam alimi oluyor da peşinden gidiyorsunuz?

haberde bir sorun yok
normal bir haber
aynı haber Zaman'da yayınlanabilirdi
kimse hakkında karalama nitelikli bir iddia da yok

bir soru sorulmuş sedapınarın verdiği yazıda
basit bir soru:
"Hizmet, İslamiyete mi Katolikliğe mi?"
burda kimsenin F.G. taraftarlığını ölçmüyoruz
F.G. ye mehtiyeler düzmek ya da Cumhuriyet'e küfretmek yerine
önce bir soruyu cevaplasanız

İftiralarla dolu bi yazı

İlk cümle dışında sana "anormal" gelen bir cümle var mı?
bu yazının neresinde iftira var?
iftira olan bir tek cümlesini göster desem?

yazıyı zahmet edip okudun mu yoksa yazının ambalajına bakıp okumadın mı?

?

İslamın şartlarını bireyler uygulamayacakmı?Hem AB'ye girmeye çalışıyor görünüyorsunuz,hemde bireyin iradesinemi karışıyorsunuz.Bir şeyi savunurken,biraz usturuplu bir şeyler söyleyinde sizleri ciddiye alalım.İslam dünyası bozukmuş.İslam dünyası emperyalizmin çizmeleri altında inim inim inlerken,verilen mücadele nedeniyle bozukmu oluyor?Sizin alim diye peşinden gittiğiniz zat,ölen işgalci ABD askerlerine Irak'ta şehit deyip ve gözyaşları dökerken,Afganistan'da ,Irak'ta,Filistin'deki müslümanların yurtlarının işgal edilmelerine kendi bildikleri gibi verdikleri tepkileri nedeniyle,sözde aliminiz o müslümanlara terörist diyebiliyor.Türkiye'de ilahiyatçımı kalmadıki bu ilkokul mezunu imam, İslam alimi oluyor da peşinden gidiyorsunuz?

sevgili kardeşim general, hassasiyetini anlıyorum ve saygı duyuyorum. ama biraz insafa davet ediyorum. lütfen beni eleştirirken yazdıklarımı dikkate al da eleştir, yani yazılanları ciddiye alman gerekiyor. ciddiye almayınca hiç alakasız şeyler yazabiliyor insan. islam dünyası islamın gereklerini yerine getirseydi (bireysel ve toplumsal) şu anda süper güç amerika değil de müslümanlar olurdu(tıpkı osmanlı gibi). çekilen çilelere gelince: zalim zulmeder ama Allah adalet eder. elbet birgün çekilen çileler karşılık bulacaktır. bir de
ilkokul mezunu dediğin imamın yapmış olduğu bir vaazı veya sadece bir vaazında naklettiği hadislerin yarısını sen ezberden söyle de senin peşinden gelelim be güzel kardeşim. malum olduğu üzere insan tanımadığına düşmandır... tanımak da istenmiyorsunuz ya ona üzülüyorum.

cumhuriyet ve cumhuriyet okuyucuları...siz hangi ülke de türk kültürünü yaydınız hangi ülkenin çocuklarına İSTİKLAL marşını öğrettiniz.AFGANİSTANDAKİ ki türk komutanlardan biri anlatıyor:ben afganistandaki türk okullarını ziyaret ettim.ATATÜRK ü soruyorum takır takır anlatıyorlar... Fethullah güleni ise bir çoğu bilmiyor.... Siz bu insanlar hakkında ön yargılı bir şekilde davranmayınız ve bu insanlara saygı gösteriniz... Atalar boşuna dememiş İT ÜRÜR,KERVAN YÜRÜR......

sevgili kardeşim general, hassasiyetini anlıyorum ve saygı duyuyorum. ama biraz insafa davet ediyorum. lütfen beni eleştirirken yazdıklarımı dikkate al da eleştir, yani yazılanları ciddiye alman gerekiyor. ciddiye almayınca hiç alakasız şeyler yazabiliyor insan. islam dünyası islamın gereklerini yerine getirseydi (bireysel ve toplumsal) şu anda süper güç amerika değil de müslümanlar olurdu(tıpkı osmanlı gibi). çekilen çilelere gelince: zalim zulmeder ama Allah adalet eder. elbet birgün çekilen çileler karşılık bulacaktır. bir de
ilkokul mezunu dediğin imamın yapmış olduğu bir vaazı veya sadece bir vaazında naklettiği hadislerin yarısını sen ezberden söyle de senin peşinden gelelim be güzel kardeşim. malum olduğu üzere insan tanımadığına düşmandır... tanımak da istenmiyorsunuz ya ona üzülüyorum.

Gerçekten sizlere şaşıyorum.O kadarciddi iddialar var ve sizler bunları ciddiye almıyorsunuz ve cevapta vermiyorsunuz ama söz konusu hocaefendiniz olunca işi gücü bırakıp onu savunuyorsunuz.Peşinden gittiginiz bu zat ve onunda hocası 100 yıl önce İngilizlerle işbirliği yaparak bu ülkenin temellerine dinamiti yerleştirdi.Sırf bu gereksiz kahraman yaratmanız yüzünden bu ülke kaoslar yaşayacak.Ben peşinden gidilecek bir liderde Vatan millet sevgisi ararım.Adalet terasinin tam olup olmadıgına bakarım ve bilgi,kültür ve bir çok değerlerinin olmasınıda yeglerim fakat papagan gibi hadis ezberliyor diye peşinden gidemem.Ben hocanızı çok iyi tanıyorum hatta piyasada dolaşan onun gibi suretlerden maalesef çok görüyoruz.Allaha şükür yaşımız yerinde ve tecrübemizde var neyin ne olduğuna karar vermek için.O nedenle sizler gidin bu klasik propagandalarınızı kuytu köşelerde kişiliğini bılmamış,akla karayı seçmakte zorlanan insanlarımıza yapın ki zaten bu işi çok iyi yapıyorsunuz...

ben generalin yazısından bahsediyorum

içimizdeki FG aşkı bambaşka!
maşallah, Papa ile baya samimi FG bey(?!?)
ne diyelim Allah muhabbetlerini bozmasın!!!
ne diyelim, içimizdeki Papa sevgisi bu kadar mı büyüdü?
ne diyelim dinler arası diyalog mu diyelim?
söyleyin ha
ne diyelim???

gulen-papa-01.jpg

öyle bir zamanda yaşıyoruz ki eğer Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bugün Türkiye'de yaşıyor olsaydı içimizden bazıları O'nu da fişler O'na da irticacı diye laf atar, laiklik düşmanı diye karalar, ebu cehilin (cahillerin babası) kapısına 100 den fazla defa gittiği için kafirlerle dostluk yapıyor derdi, Medine ye hicret etmek zorunda kaldığından dolayı O'na Mekke'den kaçtı diye saçma sapan sözler sarfederdi. İnen bir kaç ayetten sonra Dünyanın dört bir yanına gönderdiği sahabilerine de "ne işleri var oralarda mekke halkı bu vaziyette iken" derdi. yazıklar olsun sizin gibilere, yazıklar olsun yaptığınız zulümlere

ne zaman akıllanacaksınız. Ne zaman İnsanların En Güzelini tanıma ve O'nun (S.A.V.) öğrettiklerini bugüne uyarlama gayretine gireceksiniz.

öyle bir zamanda yaşıyoruz ki eğer Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bugün Türkiye'de yaşıyor olsaydı içimizden bazıları O'nu da fişler O'na da irticacı diye laf atar, laiklik düşmanı diye karalar, ebu cehilin (cahillerin babası) kapısına 100 den fazla defa gittiği için kafirlerle dostluk yapıyor derdi, Medine ye hicret etmek zorunda kaldığından dolayı O'na Mekke'den kaçtı diye saçma sapan sözler sarfederdi. İnen bir kaç ayetten sonra Dünyanın dört bir yanına gönderdiği sahabilerine de "ne işleri var oralarda mekke halkı bu vaziyette iken" derdi. yazıklar olsun sizin gibilere, yazıklar olsun yaptığınız zulümlere

ne zaman akıllanacaksınız. Ne zaman İnsanların En Güzelini tanıma ve O'nun (S.A.V.) öğrettiklerini bugüne uyarlama gayretine gireceksiniz.

Siz hangi hakla varsayımlar üzerinden insanların dinlerini Peygamber(SAV) imize olan sevgilerini sorguluyorsunuz .Burada Gülen'e yapılan eleştirilerle Peygamber(SAV) imizi nasıl kıyaslarsınız.Peygamberimiz(SAV) kim Gülen kim.İkisini aynı kefeye nasıl koyarsınız?Nasıl peygamberimizin yaptıklarıyla gülen 'in yaptıklarını kıyaslayıp arada bir bağlantı oluşturmaya çalışırsınız?İşte sizin İslam'a bakışınız....

Allah islah etsin.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2335089' Alıntı:
içimizdeki FG aşkı bambaşka!
maşallah, Papa ile baya samimi FG bey(?!?)
ne diyelim Allah muhabbetlerini bozmasın!!!
ne diyelim, içimizdeki Papa sevgisi bu kadar mı büyüdü?
ne diyelim dinler arası diyalog mu diyelim?
söyleyin ha
ne diyelim???

gulen-papa-01.jpg

Bu resme verilecek yegane cevabın bu mu mcoban:
ebu cehilin (cahillerin babası) kapısına 100 den fazla defa gittiği için kafirlerle dostluk yapıyor derdi,

tövbe estağfirullah. Peygamberimiz 100 defa ebu cehilin kapısına gittiyse onu 100 defa İslam'a davet etmek için gitti. Senin hocan Papa'yı kaç kere İslam'a davet etti. Hiç olmazsa emrinizdeyim demeseydi bari.....

öyle bir zamanda yaşıyoruz ki eğer Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bugün Türkiye'de yaşıyor olsaydı içimizden bazıları O'nu da fişler O'na da irticacı diye laf atar, laiklik düşmanı diye karalar, ebu cehilin (cahillerin babası) kapısına 100 den fazla defa gittiği için kafirlerle dostluk yapıyor derdi, Medine ye hicret etmek zorunda kaldığından dolayı O'na Mekke'den kaçtı diye saçma sapan sözler sarfederdi. İnen bir kaç ayetten sonra Dünyanın dört bir yanına gönderdiği sahabilerine de "ne işleri var oralarda mekke halkı bu vaziyette iken" derdi. yazıklar olsun sizin gibilere, yazıklar olsun yaptığınız zulümlere[/COLOR]

güzel bi komplo teorisi =) ayrıca kör değiliz bizim gibide yazabilirdin

FETHULLAHÇI MÜSLÜMANLAR UYANIN!
Rıza ZELYUT

'La ilahe illallah, Muhammedür resulullah!' diyen ve buna da gönülden iman edenlere sesleniyorum:

Siz; İslam dünyasına karşı Haçlı savaşı başlatan Amerika'nın yanında olmak ister misiniz? Sanmıyorum.

O zaman; hem Müslüman görünüp hem de Amerika için çalışan kişilerden uzak durun.
Burada açıkça, Amerika'nın emrine girmiş bir propaganda uzmanı olduğu anlaşılan Fethullah Gülen'den söz ediyorum. Bu kişi, İslam'a değil, ABD'ye hizmet ediyor.

'Allah, dünya gemisinin kaptanlığına Amerika'yı oturttu.' diyerek beyaz batılı Hıristiyan emperyalizmini meşrulaştıran o değil midir?

Milliyet'ten Can Dündar'ın naklettiği bilgiler Fethullah Gülen'in ABD tarafından yetiştirildiğini bir kez daha ortaya koyuyor. Çünkü; Amerika'da hazırlanan siyasi-stratejik raporlarda hep onun adı geçiyor. ABD çıkarına hizmet edecek İslam anlayışının lideri olarak o örnek veriliyor. Ve Amerika; bu çizgidekilere yıllardır muazzam para ve siyasi destek veriyor.

Can Dündar'ın pazartesi günü aktardıklarına bakar mısınız:

'Bahsedeceğim raporlar 'Rand Coorparation' imzasını taşıyor. Amerikan dış politikasına yön veren bu etkili 'fikir fabrikası', Donald Rumsfeld, Condoleezza Rice, Francis Fukuyama gibi uzmanlarıyla tanınıyor. (...) Rand Coorparation, Amerikan yönetimi için bir rapor hazırlayıp 2 şey tavsiye etti:

1) Türkiye'deki İslami hareketi daha yakından tanımalı, onların ideolojileri hakkında daha yakından bilgilenmeli ve diplomatlarını eğitmeliyiz.

2) ABD'nin İslamcı akımın ılımlı üyeleriyle resmi olmayan ilişkiler kurması yararlı olacaktır.'

1999'da ABD Dışişleri Bakanlığı'nca hazırlanan 'Din Hürriyeti Raporu'nda Fethullah Gülen'den 'ılımlı İslami lider' olarak bahsedilecekti.

Sonra Cheryl Barnard'ın raporu geldi. (...) O da 2003'te 'Sivil Demokratik İslam Raporu' hazırladı. (...) Rapora göre, ABD'ye en iyi müttefik 'ılımlı İslamcılar'...

Nasıl desteklenecekleri konusunda şunları öneriyor:

'Çalışmalarının, görüşlerinin yayımlanması ve dağıtılmasına maddi katkı yapılacak.

Daha geniş kitlelere özellikle gençlere ulaşmaları teşvik edilecek.

Sivil toplum kuruluşları kurmalarına, eğitim için yer bulmalarına ve politik süreç içinde gelişmelerine destek olunacak.

Görüşlerini yaymak için web sitesi, okul, enstitüler kurmalarının önü açılacak.
Ilımlı İslamın kitlelerin alternatifi olması sağlanacak.'

(...)Raporun sonundaki 'Derin strateji' bölümünde daha somut öneriler var. Şöyle denmiş:

'Ilımlı İslamcıların cesur sivil liderler olmasına çalışılmalı. Demokrasi, insan hakları, kadın hakları konusunda etkili politikalar geliştirmeleri sağlanmalı. Sivil toplum örgütleri oluşturarak Ilımlı İslamcı liderlere yardım edilmesine çalışılmalı...' Fethullah Gülen'in örnek olarak verildiği ılımlı İslamcıların ekonomik güç eksikliği dile getirilip maddi destek yapılması önerilmiş.'

Can Dündar perşembe günü de yazıya devam edip 26 Mart 2007 tarihinde yaylımlanan Rand Corparation'ın yeni raporundan aktarmalar yapıyor.

Burada Fethullah Gülen, 'Hıristiyan ve Yahudilerle diyalog çalışması başlattı. İki kez Patrik Bartholomeos ile görüştü. 1998'de Papa'yı ziyaret etti; İsrail'in hahambaşı ile buluştu' denilerek örnek dinsel lider seçiliyor.

Raporda; ABD yönetimine Türkiye'yi etki altına almak için de şu kesimlerimizin desteklenmesi öneriliyor:

'Liberal ve laik Müslüman bilim adamları ve aydınları, genç ılımlı Müslüman akademisyenler, toplumsal önderler; kadın hareketi öncüleri, ılımlı gazeteciler ve yazarlar.'

Desteklenenlerin başında da Fethullah Gülen ve çevresi geliyor. Para ve siyasi destek bu kesime yağıyor. 'Gülen'cilerin okulları, yurtları, dershaneleri Amerikan dolarları ile böyle yaygınlaştırılıyor.

Amerika onların bankacılıktan tutun da kargoculuğa kadar Türkiye'nin bütün sektörlerinde öne çıkarttırıyor. Hükümet, bu konuda ne gerekiyorsa yapıyor.

Fakat, aynı Amerika; İslam dünyasına karşı Haçlı savaşını yürütüyor. Müslümanların kanını hunharca akıtıyor. Fethullah Gülen, bu saldırıda ABD'nin yanında yer alıyor.

Şimdi; ona inanan samimi Müslümanlara sesleniyorum:

Elinizi vicdanınıza koyup öyle karar verin. Haçlı emperyalizmin silahlı gücü Amerika'nın bu kadar desteklediği birisinin siz Müslümanlara bir faydası olabilir mi?

Bu dünyada değil öbür dünyada...

Güneş,01.10.2007

güzel kardesım ben senle tartısmak için o yazıyı yazmadım fikirlerimi söyledim ortamı germege gerek yok ayrıca vatanımı emın ol senden cok seviyorum ayrıca nasıl ön yargılı oldunun belli fetullah gülen hocanın kac kitabını okudun ayrıca biz ona bağlı değiliz biz Allah yolunda bişeyler yapabilirsek ne mutlu bize o bize sadece yol gösteriyo kendisi makam mansıp sevdasında olsaydı coktan türkiye de cumhurbaskanı olurdu ki kendisi asla siyasete girmez..... saygılarımla iftiralara inanıp kimseyi leke atmayın herseyin hesabı sorulacak ahirette gözünle görmediğin kulaktan dolma bilgilere aldanıp kendini yakma sana tavsiye güzel kardesim....BAYRAK İNMEZ EZAN DİNMEZ

işte tam bir antilaiklik kişilik din ve ezanın birbiryle bağlantısını feytullah gülende esas alır.
senin yaptığında farklı bir şey değil insanları yıkamak amaçlı bedava gazeteler (zaman) dershanelerde öğrencilere bedava ders niyetine zorla namaz kıldırmalar NEDİR BUNLARRRRRRRRRR ??????

fetullah gülen hristiyanlığın TRUVA ATI dır;
uyanın ey cahiller

Geri