Avira Premium Security Suite 10.0.0.582 Yeni (Full)

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0

| Avira Premium Security Suite 10.0.0.582 | 61.67 MB

Dünyaca ünlü güvenlik şirketi Avira GmbH tarafından çıkarılan ve devamlı geliştirme aşamalarına uğrayarak üstün güvenlik imkanları sunan ve bilgisayarınıza girebilecek her türlü tehditianında tespit ederek bilgisayarınıza girmelerini engelleyen üstün güvenlik yazılımı. Avira Premium Security Suite özellikle internet uygulamalarını yoğun olarak kullananlar için iyi bir alternatif. Online bankacılık, alışveriş, veri paylaşımı işlemlerinden doğabilecek kimlik hırsızlığı gibi tehditleri çok yönlü güvenlik duvarıyla bertaraf eden yazılım yeni sürümünde eskisinden daha güçlü.

• Reklam ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar. (antiadware & antispyware)
  • Hesap hırsızlarına karşı güvenlik sağlar. (antiphishing)
  • Güvenlik yazılımlarınızı pasif durumda bırakarak sisteme sızan yazılımları engeller. (antirootkit)
  • İnternette dolaşırken virüs indiren sitelere karşı koruma sağlar. (antidrive-by)
  • Tehlikeli botlara karşı sisteminizi korur. (antibot)
  • E-Posta adresinize gelen zararlı yazılımları da kontrol eder. (email scanner)
  • Zararlı web sitelerini engeller. (webguard)
  • Sisteminizin zarar görme ihtimaline karşı kurtarma CD'si yaratma imkanı. (rescuesystem)
  • Sistem ve dosya yedeklerinizi alabilir. (backupsystem)
  • E-Posta spam'larını engeller. (antispam)
  • Bilgisayar korsanlarına karşı güvenlik duvarı kurarak sisteminizi hacker'lara karşı korur. (firewall)
  • Ebeveynler için özel çocuk filtresi.
  • Netbooklar için az pil harcayan özel kullanım.
  • Kişisel bilgisayarınıza zarar veren yazılımlara karşı korumakla kalmaz hataları onarır.
  • Sadece 5 tıklamayla ekspress kurulum.

Emeğinize ellerinize sağlık hocam. Süpeeerr. :thumbup::thumbup::thumbup:FORZA HACKHELL:thumbup::thumbup:

terenova77 kardeşim key var mı acaba içinde
nasıl kullanıyoruz ??
comodo ıs ye geçtik ama uyarılarından bıktım açıkçası

terenova77 kardeşim key var mı acaba içinde
nasıl kullanıyoruz ??
comodo ıs ye geçtik ama uyarılarından bıktım açıkçası

İçerisinde key var Comodo kadar uyarı vermez kurulum esnasında lisans isteyecektir online olanı değil diğer seçeneğe tıklayarak açılan sayfadan keyi göstereceksin..

İçerisinde key var Comodo kadar uyarı vermez kurulum esnasında lisans isteyecektir online olanı değil diğer seçeneğe tıklayarak açılan sayfadan keyi göstereceksin..

avira yı bir dönem kullandım kardeşim
güvenliği ve stabilitesi konusunda az çok bilgi sahibiyim sağolasın
sadece ingilizce olduğu için vazgeçmiştim
Çok teşekkür ederim
iyi çalışmalar​

terenova77 ben ındırdım ıcınde key dosyasıda var fakat o dosyayı actıgımda karsıma abuk sabuk yazılar gelıyor ne yapmam lazım?sımdıden tesekkurler

terenova77 ben ındırdım ıcınde key dosyasıda var fakat o dosyayı actıgımda karsıma abuk sabuk yazılar gelıyor ne yapmam lazım?sımdıden tesekkurler

Key dosyasını açmayacaksın programı kurarken key girmeni isteyecek online olan seçeneği değil diğer seçeneği tıklayarak açılan sayfadan keyi gösterip onaylayacaksın...

çok teşekkur ederım gozden kacırmısım onu ben bu sıteye arkadasın tavsıyesıyle yenı uye oldum aradıgım seylerı bulacagımdan emınım tekrar tesekkurler...

terenova77 kardeşim
avira için wolf kardeşimiz yardımcı oluyordu şimdiye kadar Allah razı olsun
Foruma fazla katılamadığım için avira keyleri konusunda başlığınız var mı bilmiyorum
yoksa acaba bu konu için güncel bir başlık açmanız mümkün mü?
Varsa eğer kusura bakmayın
Saygılarımla..

terenova77 kardeşim
avira için wolf kardeşimiz yardımcı oluyordu şimdiye kadar Allah razı olsun
Foruma fazla katılamadığım için avira keyleri konusunda başlığınız var mı bilmiyorum
yoksa acaba bu konu için güncel bir başlık açmanız mümkün mü?
Varsa eğer kusura bakmayın
Saygılarımla..

Şuan Keyleri ile ilgili herhangi bir başlığım yok fakat Avira nın keyi Nisan ayına kadar süresi var yanlış hatırlamıyorsam. Key konusunda sıkıntın olmasın key süresi bitmeden bu Avira konusu altında yeni key eklenecektir..

merhaba ben avırayı ındırdım fakat sımdı benden lısans ıstıyor ne yapmam lazım ve kullanalı 15 gun kadar oldu sorun cıkarmıyordu ama sımdı lısans ıstıyor:confused1:

sağol arkadaşım kurdum çalıştı, 4. aya kadar lisanslandı,, fakat update yapınca keyi fark edildi sanırım program kapandı,, yeni key bulma imkanın varmı acaba

Geri