Avea ! Türkçe'yi katletti!!!

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
Önde gelen gsm operatörlerinden avea, açmış olduğu www.patlican.com.tr sitesi ile Türkçe'yi resmen katletti!

Sitenin içinde bulunan akıcan, yollican, yapcan vs tarzı kelimeler gerek bizler gerekse geleceğimiz için tehlike unsuru oluşturmaktadır.

Birkaç kafadarın açmış olduğu bu sitede(!) sanal imza kampanyası oluşturup yetkililerin karşısında durmayı planlıyor.

Konuyu buraya açtım çünkü desteğe ihtiyaç var.. Türkçe'yi bu derece zayıflatan bir sitenin bu kulvarda işi yok diye düşünüyorum.

Destek için şimdiden teşekkürler.​

çok ama çok haklsıın

yok gençlik patlamasıymış

hadi be..

Hep Destek Tam destek

Dogru soyluyosun.

Ama bu işe birilerinin ,''buyuk birilerinin'' artık karşı durması lazım.

Çünkü Türkçe aldı başını yürüdü..Destek veriyorum.

avea'nın boyle birsey yapması dusundurucu..

Not:ha ben de gunluk hayatta kısaltma konusuorum.

ama bilmiyorum ya,

elimden gelebilecek her türlü desteğe hazirim...yeterki tam olarak ne yapilmasi gerektiğini bileyim...verdiğin bilgi için teşekkürler...

Tam Destek Tamamen DestekLiyorum ;)....

Her zaman Türkçe'nin yanındayız.....

kamu hattı olmasa avea bi halta yaramaz..
neyseki kamu hattıyla görüşüorm, sınırsız vs, bakam daha neler olcak, turkcell-im ile başa çıkmaya çalışıo sanırım, turkcell ne ? o da türkçe değil, cell-o ne o da türkçe değil..
vodafone neler çıkaracak merak etmekteyim...

bizimde kabahatimiz war. msn de yada forumda Türkçemizi düzgün kullanamıyoruz
Benne iğneyi de çuvaldızı da kendimize batıralım

PRotype bu konudaki duyarlılığını kutluyorum..Hep destek tam Destek..Peki neler yapabiliriz bu konudada görüşleri alalım ;)..Tamam işi yok diyoruz ama neler yapabiliriz bireyler olarak ;)

arkadaslar hollandalı unlu bir dil bilimci ne demis bir bakın: Türkçe öylesine mükemmel bir dil ki sanki binlerce profesör yüzlerce yıl bir dil üretmek için uğraşmış ve nihayetinde ortaya Türkçe çıkmış. dilimizin değerini bilelim...

Geri