Avea Nın Dolandırıcılığı

stevy

New member
Reaction score
0
Geçen Sene Bir Telefon Aldım şu çift Sım Kartlı Samsunglardan D880
Onla Beraber Bir Avea Hat Verildi. 3 Ay 320 Dakika ücretsiz Konuşacağım Sölendi. N70 Telefonuma Taktım Onunla Konuşmaya Başladımç Ayın Son Günü Pixofun Diye Bir Içerik Servisi üzerinden 3 ü Telefon Açıkken 1 I Tel Kapalyken Oyun Satın Almış Oldum. Avea Ya Itiraz Ettim. Bana Incelendiği Söylendi. Ve Sonunda Yansıtılmadığı Belirtildi. Ama Detaylı Fatura Gönderdiklerini Hesaba Katmamışlar. Orda Benden Tahsil Edildiğini Gördüm.
En Son Avea Ya Telefon Açıp Hattımı çevirmeye Düşünüyorum. Bilgi Alabilirmiyim Dedim. Benim Onayım Olmadan Faturalıdan Kontörlüğe çevirdiler. 1 2 Saat Sonra Hoş Geldiniz Mesajları Ile öğrendim Aradım şikayet Oluşturdular. Ve Haklı Buldular Hemen Düzeltildi. Bana Yanlız Sözleşmeye Umadığımdan Vergi Yansıtılmış. Ben Kontörlüye çevirmişim Güyya Itiraz Ettim Haklı Bulundum. Bu Sefer Geri ödeneceği Söylendi 67.04 LİRA. Ama Faturadan Düşeceği Söylendi. Ben 5 Senelik Faturayı Tahsil Mi Ettiniz Diyince Tekrar Haklı Bulundum. Bu Sefer Banka Hesap Numarası Istediler Verdik Zar Zor Faxla Fax Kendi Iletişim Noktalarından Da Gitmiyor.
Bana Geç Yatırdılar Para Ama 67.04 Lira Vermişim 22 Lira Yatmış.
Aradım 38 Lira Para Vereceklerini 16 Lira Paranın Faturamdan Düştüğü
Geri Kalanın ödendiği Söylendi. Peki Ben Böle Böle Yatırdım Siz Bunu Düştünüz Bu Yattı Diyince çıkan Kızdan Azar Işitip. Bizim Yatıracağımız Budur. Fazlasını Alamazsınız Demeye Başladılar. Ve Iade Etmediler.
Avea Artık Türk Telekom Ile Birlikte Türkiyeyi Sömürmekte...
Buna Dur Demeliyiz. Avea Yı Boykot Etmeliyiz.

Awea bana attıgı kazıktan sonra ihya olmuştur heralde...

Alt yapısı en sakat ama reklamları en sükseli sözümona kamusal hizmet weren büyük şirket.

bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler

yediğimiz kazıkla kalıyoruz, ben faturanın kesilmesini bekliyorum.kesilsin değiştirem hattı

ttnet gibi desene

TTNET+AVEA=Üç Kağıtcı insan Kazık yeyince anlıyor

bilgilendirmen için teşekkürler.emin ol senin gibi mağdur olan birçok arkadaşım var artık dükkanlarının bile önünden geçmiyolar çünki tabelasını bile görmek içlerini bulandırıyor.

bana 2 aydır hediye görüşme süresi verdiler (sözde...) bende kek gibi güvenip konuşma yapıyorum fatura normalin en az 20-25 ytl üzerinde geldi, bu ne diyorum kem küm... bu fatura kesilsin avea devri bitmiştir.

Awea bana attıgı kazıktan sonra ihya olmuştur heralde...

Alt yapısı en sakat ama reklamları en sükseli sözümona kamusal hizmet weren büyük şirket.

Çok çok doğru söylüyorsun..Yapılan reklam farklı hizmet çok daha farklı..Gelin görün ki koskoca AVEA :huh:

Geçmiş olsun öncelikle

Varsa yoksa arkadaşlar reklam olacak ama Turkcell.

İptal et

Çok çok doğru söylüyorsun..Yapılan reklam farklı hizmet çok daha farklı..Gelin görün ki koskoca AVEA :huh:

En iyisi iptal etmek.Sonucda hakkını arayanlar iptal ederlerse Bu firma Türkiyede barınamayacak ve en güzel cevabı alacaktır.
Maalesef bizim ülkemizde adalet geç tecelli ediyor,Kim öle kim kala,kalan saglar bizimdir diyor AVEA.
Bence en ıyı ders iptal etmek ben ettim ve rahatım

haklısın kardeşim ben her yöne tarife aldımm aylık 68 ytl vardı ya
ama ikinci ayda bi fatura geldi 171 tl
gittim konuştum detayları istedim sadece 326 dak konuşmuşun

şerefsizler pis kitlediler bende telsimle degiştim :D

En iyisi iptal etmek.Sonucda hakkını arayanlar iptal ederlerse Bu firma Türkiyede barınamayacak ve en güzel cevabı alacaktır.
Maalesef bizim ülkemizde adalet geç tecelli ediyor,Kim öle kim kala,kalan saglar bizimdir diyor AVEA.
Bence en ıyı ders iptal etmek ben ettim ve rahatım

Ülkemiz bildiğin gibi çok genç toplum..Ortalama yaş 20 gibi..Milli takımda bile 18 19 yaşında oyuncu oynatıyoruz :) Adamlarda o yönden bakarak hareket ediyor 30 40 yaşında adamları düşünmek gerine %60-70 i genç olan bir toplumda lise ve üniversitelilere yaranmak için kampanyalar yapıyorlar..( 5bin sms vs. gibi ) Bu durumda kalan kişiler madur kalıyor ve diğer turkcell vodefone den daha cazip geliyor avea..Ve yine ona yöneliyorlar..

Geri