Avast Antivirus & Avast İnternet Security 5.1.889 Final full

terenova77

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Avast Antivirus & Avast İnternet Security 5.1.889 Final full

Bugüne kadar avast! Professional Edition adıyla tanıdığımız profesyonel antivirüs yazılımı artık avast! Pro Antivirus adıyla karşımıza çıktı. avast! Pro Antivirus 5 ilk bakışta yenilenen arayüzüyle dikkat çekiyor. Eski sürümle karşılaştırıldığında çok daha profesyonel bir görünüme kavuşan program kullanım kolaylığını ön planda tutuyor. avast! 5 sürümünde geliştirilen özellikleriyle iddiasını sürdürüyor.

Antivirüs - Anticasus taraması
Program yeni sürümünde daha güvenilir bir koruma sağlayabilmek için her türlü zararlı yazılıma karşı daha güçlü hale getirildi.
Gerçek Zamanlı Anti-Rootkit Koruması
Programın benzersiz gerçek zamanlı koruması tüm kernel-modlu sürücüleri kontrol ederek tüm rootkitler daha sisteminize zarar vermeden bulunarak durdurulur.
avast! Ortak Kullanıcı IQ'su
Avast! kullanıcılarından gelen zararlı yazılım uyarıları analiz edilerek tüm kullanıcılar aynı tehditlere karşı korunur.
avast' Akıllı Tarama Özelliği
Bilgisayarınızda yaptığı tarama sonucu beyaz listeye aldığı alanları değişiklik olmadıkça taramayan program bu sayede taranması gereken alanları %80 oranında azaltarak daha hızlı tarama sağlar.
Savunma Kalkanı

Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteyi gözlemleyen program şüpheli işlemleri rapor/bloke eder.
Mail Kalkanı
Alınan ve gönderilen tüm e-postaları zararlı yazılım tehlikesine karşı tarar. Program taramayı MS Outlook için geliştirdiği bir eklentiyle, diğer e-posta servisleri için ise POP3/IMAP4/SMTP proxy'leriyle gerçekleştirir. Yeni versiyon gmail.com, sympatico.ca gibi SSL tabanlı e-posta servislerini de destekliyor.
Web Kalkanı
Tüm gezilen web sayfaları,internet indirilen dosya ve java scriptler tarayıcınızı yavaşlatmadan taranır.
P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax,
Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir
.
Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.
Network Kalkan
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.
Sessiz/Oyun Modu
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.
Hızlandırılmış Güncelleme
avast! 5'te güncellemeler sırasında kullanılan bellek miktarı azaltılarak güncelleme hızı artırılmışır.
CPU Optimizasyonu
Çok çekirdekli CPU'larda daha hızlı çalışan avast! 5 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.
Grafiksel Kullanıcı Arayüzü
Programa eklenen grafiksel arayüzde gerçek zamanlı tarama raporları görülebilir. Grafik raporlama arayüzünün kullanımı oldukça kolaydır.

Kanımca hiç kullanmam daha iyi hiç bi işe yaramıyor çünkü...

BILGI: ASAGIDAKI ISLEMLER SIRASINDA INTERNET BAGLANTINIZ KAPALI OLMALIDIR, ACMAYINIZ
- BILGISAYARINIZDA AVAST PROGRAMI KURULU ISE, KALDIRIN VE ASAGIDAKI SEKILDE KURULUM YAPIN

01 - avast! Internet Security 5.1.864 FINAL programinin kurulumu sirasinda;
"avast! grubuna katılın" secenegini kaldırıp, ilerleyin

02 - Daha sonra gelen ekrandan "Deneme modunda yükle" (Install in trial mode) secenegini isaretleyip, kurulumu tamamlayin

03 - Kurulum tamamlandiktan sonra gelen ekranda "Daha sonra yeniden başlat" secenegini seçin
ASLA BILGISAYARI YENIDEN BASLATMAYIN, AKSI TAKTIRDE CRACK ISLEMI OLMAYACAKTIR!!

YUKARIDAKI ISLEMLERI YAPTIKTAN SONRA, ASAGIDAKI CRACK ISLEMINE GECIN

-avast! Internet Security 5.1.864 FINAL - (KURULUM ACIKLAMASI)

BILGI: ASAGIDAKI ISLEMLER SIRASINDA INTERNET BAGLANTINIZ KAPALI OLMALIDIR, ACMAYINIZ!!

01 - Masaustunden "avast! Internet Security" programini calistirin ve gelen avast! ekranini "x" (Kapat) butonu ile kapatin.

Simdi sag alt kosede (saatin yanindaki) avast simgesine sag tiklayip, "avast! kalkanları ve kotrol" seceneginden,
"Devre dışı bırak bilgisayar yeniden başlatana kadar" secenegini secin ve gelen sorulara "Evet" deyin.

02 - "CTRL+ALT+DEL" tuslarina basip, "Görev Yöneticisi" ni acin ve ust taraftaki "İslemler" sekmesini secip,
"AvastUI.exe" uygulamasini secin ve "İşlemi Sonlandır" butonuna basip, işlemi sonlandirin.

03 - Daha sonra indirmis oldugunuz, "AVAST LICENSE CRACK (2025 YILINA KADAR LICENSE)" klasorunden cikan, "ashBase.dll"
dosyasini avast! programinin kurulu oldugu, "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5" dizinine kopyalayin ve degistirin.

SIMDI BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATIN VE INTERNET BAGLANTINIZI ACIN

avast! Internet Security 5.1.864 FINAL - (KURULUM SONRASI ISLEMLER)

01 - Bilgisayariniz acildiktan sonra masaustunden "avast! Internet Security" programini calistirin

02 - avast! Internet Security ekraninda sol taraftan "KORUMA" butonuna basip, "Abonelik" secenegini secin ve ust taraftaki
"Deneme periyodunu aktif et" butonuna basin.

03 - Son olarak "Avast!" programinda ust taraftaki, "AYARLAR" butonuna basin ve gelen ekranda sol taraftaki "Güncellemeler"
secenegini secip, sag taraftaki "PROGRAM" bolumunun altindaki "Manuel güncelleme" secenegini secin, daha sonra alt kisimda "Detaylar"
bolumune tiklayip, "Hata oluştugunda kısa not gönder" yazan yerin yanindaki isareti kaldirin ve "Tamam" deyin.

LISANSLAMA ISLEMI BASARIYLA TAMAMLANMISTIR

UYARI: avast! programini güncelleme yaparken, "Programı Güncelle" secenegini asla secmeyiniz!!
Aksi taktirde yukaridaki uyguladiginiz "LISANS" islemi gecersiz olacaktir
Avast! programini sadece, "Motoru ve virüs tanımlamalarını güncelle" secenegi ile güncelleyiniz

Bilgi ve Avast için gerçekten teşekkürler
ama sanırım 100 yıl evvel pc me kurdum ve hemen sildim-nod bile bundan güzel

Bilgi ve Avast için gerçekten teşekkürler
ama sanırım 100 yıl evvel pc me kurdum ve hemen sildim-nod bile bundan güzel

100 yıl evvel pc ne kurduğun avastla bugün verilen yeni sürüm avast arasında
dağlar kadar fark var yeni avast senin esete bu haliyle 5 çeker.istersen sende
dene ve farkı gör.

Forumda var rar dosyasında 6314 adet virüs vardı yanlış hatırlamıyorsam..
o dosyayı indirdim ve dört ayrı antivirüsle tarattım sonuç aşağıda gördüğünüz gibi arkadaşlar

Avira premium security: 6214
Kaspersky internet security: 6145
Avast internet security: 6045
Eset Smart security: 6030

Testi son sürüm antivirüs programlarını kullanarak yaptım..

Amacım karşıt fikir üretip, polemik yapmak değil,
Kullanıcıların PC yi kullanım boyutlarına göre, antivirüs arayışlarıda farklılaşıyor,
Tabiki üreticiler kendilerini geliştirecektir,iyi bir şey üretenlerde boş durmayıp
kendilerini geliştireceklerdir.
Benim herkesin görüşlerine olan saygım sonsuz, tabi benim fikirlerime olan saygınız
ölçüsünde.

Şu anda Bende kurulu Hertürlü zararlı engelleyicileri:

Malwarebytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti-Malware Pro 1.50.1 (Katılımsız)
Malwarebytes Anti-Malware Pro (full)
Malwarebytes Anti-Malware Pro 1.51 (Katılımsız)
Microsoft Security Essentials
Advanced SystemCare 3
Advanced SystemCare PRO
Zemana AntiLogger 1.9.2.243
ESET NOD32 Antivirus
ESET Smart Security-NOD32 Antivirüs 4.2.67.10 Tr

Amacım karşıt fikir üretip, polemik yapmak değil,
Kullanıcıların PC yi kullanım boyutlarına göre, antivirüs arayışlarıda farklılaşıyor,
Tabiki üreticiler kendilerini geliştirecektir,iyi bir şey üretenlerde boş durmayıp
kendilerini geliştireceklerdir.
Benim herkesin görüşlerine olan saygım sonsuz, tabi benim fikirlerime olan saygınız
ölçüsünde.

Şu anda Bende kurulu Hertürlü zararlı engelleyicileri:

Malwarebytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti-Malware Pro 1.50.1 (Katılımsız)
Malwarebytes Anti-Malware Pro (full)
Malwarebytes Anti-Malware Pro 1.51 (Katılımsız)
Advanced SystemCare 3
Advanced SystemCare PRO
ESET NOD32 Antivirus
ESET Smart Security-NOD32 Antivirüs 4.2.67.10 Tr

Ne yaptın sen dostum bilgisayarını kasmıyormu güvenlik programları..:scared:
Çakışma olmuyormu antilerde
Sen bu güvenlik olayını fazla abartmışsın

Ne yaptın sen dostum bilgisayarını kasmıyormu güvenlik programları..:scared:
Çakışma olmuyormu antilerde
Sen bu güvenlik olayını fazla abartmışsın

Kesinlikle haklısın Dostum, zaten olayda bu.
Programlar bizi rahatsız etmesin(PC yi Kasmasın)
Bunların hepsi şu an açık ve Makinam canavar gibi
çoğunuda senden aldım çok sağol - emeğine sağlık

Arkadaşım ais ilaç uygulayınca proya dönüşüyor bi ilgilenirsen iyi olacak

Arkadaşım ais ilaç uygulayınca proya dönüşüyor bi ilgilenirsen iyi olacak

BILGI: ASAGIDAKI ISLEMLER SIRASINDA INTERNET BAGLANTINIZ KAPALI OLMALIDIR, ACMAYINIZ
- BILGISAYARINIZDA AVAST PROGRAMI KURULU ISE, KALDIRIN VE ASAGIDAKI SEKILDE KURULUM YAPIN

01 - avast! Internet Security 5.1.864 FINAL programinin kurulumu sirasinda;
"avast! grubuna katılın" secenegini kaldırıp, ilerleyin

02 - Daha sonra gelen ekrandan "Deneme modunda yükle" (Install in trial mode) secenegini isaretleyip, kurulumu tamamlayin

03 - Kurulum tamamlandiktan sonra gelen ekranda "Daha sonra yeniden başlat" secenegini seçin
ASLA BILGISAYARI YENIDEN BASLATMAYIN, AKSI TAKTIRDE CRACK ISLEMI OLMAYACAKTIR!!

YUKARIDAKI ISLEMLERI YAPTIKTAN SONRA, ASAGIDAKI CRACK ISLEMINE GECIN

-avast! Internet Security 5.1.864 FINAL - (KURULUM ACIKLAMASI)

BILGI: ASAGIDAKI ISLEMLER SIRASINDA INTERNET BAGLANTINIZ KAPALI OLMALIDIR, ACMAYINIZ!!

01 - Masaustunden "avast! Internet Security" programini calistirin ve gelen avast! ekranini "x" (Kapat) butonu ile kapatin.

Simdi sag alt kosede (saatin yanindaki) avast simgesine sag tiklayip, "avast! kalkanları ve kotrol" seceneginden,
"Devre dışı bırak bilgisayar yeniden başlatana kadar" secenegini secin ve gelen sorulara "Evet" deyin.

02 - "CTRL+ALT+DEL" tuslarina basip, "Görev Yöneticisi" ni acin ve ust taraftaki "İslemler" sekmesini secip,
"AvastUI.exe" uygulamasini secin ve "İşlemi Sonlandır" butonuna basip, işlemi sonlandirin.

03 - Daha sonra indirmis oldugunuz, "AVAST LICENSE CRACK (2025 YILINA KADAR LICENSE)" klasorunden cikan, "ashBase.dll"
dosyasini avast! programinin kurulu oldugu, "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5" dizinine kopyalayin ve degistirin.

SIMDI BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATIN VE INTERNET BAGLANTINIZI ACIN

avast! Internet Security 5.1.864 FINAL - (KURULUM SONRASI ISLEMLER)

01 - Bilgisayariniz acildiktan sonra masaustunden "avast! Internet Security" programini calistirin

02 - avast! Internet Security ekraninda sol taraftan "KORUMA" butonuna basip, "Abonelik" secenegini secin ve ust taraftaki
"Deneme periyodunu aktif et" butonuna basin.

03 - Son olarak "Avast!" programinda ust taraftaki, "AYARLAR" butonuna basin ve gelen ekranda sol taraftaki "Güncellemeler"
secenegini secip, sag taraftaki "PROGRAM" bolumunun altindaki "Manuel güncelleme" secenegini secin, daha sonra alt kisimda "Detaylar"
bolumune tiklayip, "Hata oluştugunda kısa not gönder" yazan yerin yanindaki isareti kaldirin ve "Tamam" deyin.

LISANSLAMA ISLEMI BASARIYLA TAMAMLANMISTIR

UYARI: avast! programini güncelleme yaparken, "Programı Güncelle" secenegini asla secmeyiniz!!
Aksi taktirde yukaridaki uyguladiginiz "LISANS" islemi gecersiz olacaktir
Avast! programini sadece, "Motoru ve virüs tanımlamalarını güncelle" secenegi ile güncelleyiniz

Bu açıklamaya göre kurulum ve lisans işlemini yapmalısın aksi takdirde lisans işlemi başarısız olacaktır..

Kardesler ben Avast ve Avirayı birlikte kullanıyorum bu ikiliçok az ram yiyo ve makinayı kasmıyo,daha önce eset nod 32 kullanıyodum yukardakileri kurdum tarattım 1104 trojan buldu eseti hemen kaldırdım.Avasttın en güzel özelliği ve digerlerinde olmayan özelliği ise Gerçek zamanlı taraması bunu yapınca bilgisayar kapanıp acılıyo ama işletim sistemini açmadan yani virüsler kendini saklayamadan buluyo siliyo arkadasım tavsiye edene kadar bende avastı sevmezdim Nod32 yalanmış okadar diyim kullananlar bide avast kurup dediğim gibi taratsın farkı görün..
Hazır lisanslısıda varken kaçırmayın derim...
Emegine eline sağlık paylaşım için tesekkürler...

avasttan daha ii virus programı var diyenin pc bilgisinden suphe duyarım

sen bu programı full olarak kurabildiğine eminmisin ?

lisans işlemi gerçekleşmiyor... talimatları aynen yerine getirdim

internet security yazıyo indiriyorum pro çıkıyo çok ilginçsiniz :) bişiler paylaşayımda ne olursa olsun diyorsunuz

ayrıca crack işlemini yaparken ne yazıyorsa uyguladım pro bile olamadı o değilde benim anlamadığım neden internet security diye yazıp pro koyuyorsunuz anlayamıyorum

Geri