Autocad 2009 Full - 140 Mb (sıkıştırılmış) - Tek Link

arkadaşlar lisanslı yazılım kullanmaya çalışalım.Lisanssız yazılım kullanılan yerler tespit ediliyor ve autodesk tarafından baskınlar düzenleniyor.

arkadaşlar linanssız yazılım kullanıyorsunuz ama dikkat edin baskınlar gün geçtikçe artıyor Ankara,izmir ve antalya'da birsürü mimarlık ve inşaat firmaları basılmış üstelik kendi çalışanları ihbar etmiş en iyisi linanslı yazılım kullanmak

arkadaşlar linanssız yazılım kullanıyorsunuz ama dikkat edin baskınlar gün geçtikçe artıyor Ankara,izmir ve antalya'da birsürü mimarlık ve inşaat firmaları basılmış üstelik kendi çalışanları ihbar etmiş en iyisi linanslı yazılım kullanmak

İlgine teşekkür ederim de herşeyin altına bunları yazmışsın. Millet herşeyi göze alıp indiriyor. Hayırdır sen BSA'dan falan mısın ?

Çok teşekkürler dostum 140 MB şahane bir olay.

kolay gelsin.. 64 bit te çalışıyor mu bu program? teşekkürler ..

saolasın
bu 64bit de çalışıyormu acaba

Uygulama yan yana yapılandırması dogru olmadıgından baslatılamadı hatası alıyorum, cozumu hakkında bilgisi olan?

Setup düzgün kuruyor,bittikten sora autocad acıldıgı zaman bu uyarı cıkıyor. Bu arada CAD dosyalarının ön izlemesi çalışıyor.

paylaşım için tşk ederim
64 bit ile 32 bit araında ne fark var bunu anlatırmısınız birçok yerde görüyorum da...

çok saol yüklüyorum şimdi inşallah çalışır

link silinmiş düzeltilecek mi?? bilgisi olan var mıdır??

link ölü beyler tekrardan belirtiyorum ...paylaşan arkadaş bir el atarsa çok iyi olacak..

kardeş hem paylaşıon hemde geri silion yaw sen ne yapmaya uğraşıon

Geri