Aurora 2.1 Photoshop Plug-ins + FuLL

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
kejlvd.jpg

Aurora adlı plug-in fotoğraflarınıza ya da resimlerinize orijinal bir şekilde güzel arka planlar eklemenizi sağlıyor.
Dakikalar içerisinde gerçek gökyüzü görüntüleri, güzel sular, fırtınalı bulutlar ve parlak güneş görüntülerini istediğiniz sahnelere yükleyebileceksiniz.

Aurora is the only Photoshop plug-in that gives Photoshop users true digital nature effects within Photoshop.
Faster and more versatile than clip art and much faster and easier than Photoshop, Aurora specializes in water, sky, and lighting for outdoor scenes.

* Serial Mevcut *

şifre: hackhell

teşekkürler aßim :goz:

hocam bunu kaydettik yükledikte! photoshopun neresine atıyor bunu bulamadım...????

hocam bunu kaydettik yükledikte! photoshopun neresine atıyor bunu bulamadım...????

Ethnic, TheMetaor, yasko bu arkadaslarla irtibata gec ps den anlamam hiç

plug-in 8bf dosyası ise işletim sistemi nerede kurulu ise-program files-Adobe photoshop-plug-in-filters klasörüne atabilirsin

plug-ins klasörünün içine plug-ini attıktan sonra PS de filter sekmesine gel orada orada en alta bak plug-in ismi yazar oradan üstüne tıklayarak uygulayabilirsin.. eğer gözükmesse PS kapat tekrar aç...

Bilgisayarım > Yerel Disk (C:) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Plug-İns > Filters

' a atıyorsun

Sonra Photoshop'u açıyorsun üst Menüde File - edit vs gibi şeyler var oradan Filters' ı buluyorsun sonra dosyayı buluyorsun kullanıyorsun :)

Geri