Arkadaşında dediği gibi afiyet olsun...maho007' Alıntı:Selam
Bende böyle bir şey arıyordum. Paylaşan ve editleyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
erdincakin' Alıntı:kurulumu kendi elinle yapıyorsun zaten sunu anlayabilmiş değilim admin şifresini kendin belirlediğin bir yerde nasıl admin şifresini bulamadın bunu çözemedim daha :vur
ben yaklaşık 4 kere tekrar tekrar kurdum senin bu sözlerinden sonra herhangi bir hatamı var diyerekden fakat hiçbirisinde sorun yaşamadım sanırım kurulumda ufak bir hata yapıyorsun yada yanlış yazıyorsun bazı şeyleri çünkü kendi ellerimle test ettim... istersen phpmyadmini kullanarak admin şifresini editle bu sayede %100 sonuc alırsın hiç yokdan kolay gelsin...
Saygılar...
rampage' Alıntı:aynı şey üzerinde aralıksız 4gün uğraşınca bazı şeyler aşılıyormuş.. :victory
Türkçe karakter sorununuda halletim. Script sorunsuz çalışıyor şu an, Türkçeleştirdim. Customize kısmındayım. Gereksiz fazlalıkları söküyorum.. :goz:
doomsdays' Alıntı:bunu yapabilen biri varsa msn ekleyebilirmi uğraş uğraş yapamadım :/ *****************msn adresim acil arkadaşlar bir yardım
içinde mevcutasar' Alıntı:Arkadaşlar Baştaki flashın .Fla Olanını Nereden Bulabilirim ?
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php on line 21
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php on line 21
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/config.php on line 76
comcrack' Alıntı:Arkadaşlar site benim bilgisayarın localhost'unda tamamen sorunsuz olarak çalışıyor Türkçe ve Resim de Upload ediyor onların hepsini çözdüm de internet'e atınca bu hatayla kaşılaştım çözemiyorum?
metemelek' Alıntı:rapid dışında download edebileceğim bir link verebilirseniz memnun kalırım arkadaşlar.
Bu hata senin hosting firmanla ilgili gibi görünüyor sessionların düzgün çalışmadığını iletebilirsen çözebilirler diye düşünüyorum.