Atlant Listings2 - Real Estate

Selam
Bende böyle bir şey arıyordum. Paylaşan ve editleyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

maho007' Alıntı:
Selam
Bende böyle bir şey arıyordum. Paylaşan ve editleyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Arkadaşında dediği gibi afiyet olsun... :)

368 Defa gösterilmiş ve sadece 4 Kişi teşekkür etmiş. Teşekkür etmeden indiren arkadaşlara afiyet olsun.

erdincakin' Alıntı:
kurulumu kendi elinle yapıyorsun zaten sunu anlayabilmiş değilim admin şifresini kendin belirlediğin bir yerde nasıl admin şifresini bulamadın bunu çözemedim daha :vur
ben yaklaşık 4 kere tekrar tekrar kurdum senin bu sözlerinden sonra herhangi bir hatamı var diyerekden fakat hiçbirisinde sorun yaşamadım sanırım kurulumda ufak bir hata yapıyorsun yada yanlış yazıyorsun bazı şeyleri çünkü kendi ellerimle test ettim... istersen phpmyadmini kullanarak admin şifresini editle bu sayede %100 sonuc alırsın hiç yokdan :) kolay gelsin...
Saygılar...

kardeş ço ksaol ama bende bulamadım şifreyi.. :saskin kendi istediğimiz bir şifreyi nasıl yapabiliriz? phpmyadminden vs ??

yardım edersen çok sevinirim teşekkürler..:clap

rampage' Alıntı:
aynı şey üzerinde aralıksız 4gün uğraşınca bazı şeyler aşılıyormuş.. :victory

Türkçe karakter sorununuda halletim. Script sorunsuz çalışıyor şu an, Türkçeleştirdim. Customize kısmındayım. Gereksiz fazlalıkları söküyorum.. :goz:

kardeş şifreyi halllettim ama bendede türkçe karakter hatası oluştu, nasıl düzeltebiliriz? ?

Eline Sağlık Hocam Güzel bir Script Bir çogunun işine yarayacak

bunu yapabilen biri varsa msn ekleyebilirmi uğraş uğraş yapamadım :/ ****************** msn adresim acil arkadaşlar bir yardım

doomsdays' Alıntı:
bunu yapabilen biri varsa msn ekleyebilirmi uğraş uğraş yapamadım :/ *****************msn adresim acil arkadaşlar bir yardım

ne gibi bir sorun yaşıyorsun bir öğrensek ?

Arkadaşlar Baştaki flashın .Fla Olanını Nereden Bulabilirim ? :(

İçinde yok fla sı bende war asar sana verdiğimi upload ette her kes faydalansın

Arkadaşlar resim UPLOAD etmiyor onu nasıl yapacağız ben tamamen Türkçeleştirdim fazlalıkları da attım ama resim sorununu çözemedim :(

Atlant

Arkadaşlar site benim bilgisayarın localhost'unda tamamen sorunsuz olarak çalışıyor Türkçe ve Resim de Upload ediyor onların hepsini çözdüm de internet'e atınca bu hatayla kaşılaştım çözemiyorum?

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php on line 21

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kurtoglu/public_html/listings/admin.php:2) in /home/kurtoglu/public_html/listings/config.php on line 76

rapid dışında download edebileceğim bir link verebilirseniz memnun kalırım arkadaşlar.

comcrack' Alıntı:
Arkadaşlar site benim bilgisayarın localhost'unda tamamen sorunsuz olarak çalışıyor Türkçe ve Resim de Upload ediyor onların hepsini çözdüm de internet'e atınca bu hatayla kaşılaştım çözemiyorum?

Bu hata senin hosting firmanla ilgili gibi görünüyor sessionların düzgün çalışmadığını iletebilirsen çözebilirler diye düşünüyorum.

metemelek' Alıntı:
rapid dışında download edebileceğim bir link verebilirseniz memnun kalırım arkadaşlar.

Bu hata senin hosting firmanla ilgili gibi görünüyor sessionların düzgün çalışmadığını iletebilirsen çözebilirler diye düşünüyorum.

rapidde silinmez ufak bir dosya cekmesi sorun olmasa gerek :)

upload problemi bundan kaynaklanıyor olabilirmi bu ayarları yaptınızmı?

5a7bef17fe.gif

mümkünse fla dosyasını paylaşa bilirmisiniz...

+ bide bunda 2 dil seçeneği koyabilirmiyiz?

fla için hangi şehzadenin lütfetmesi gerek acaba...

Geri