Atlant Listings2 - Real Estate

baba çok saolda içinde ki admin şifrelerini bulamadım yazanları kabul etmior invalid access dior :D bi el atarsan daha bi saygı duyar alkışlarım :D kolay gelsin

aFiLaDo' Alıntı:
baba çok saolda içinde ki admin şifrelerini bulamadım yazanları kabul etmior invalid access dior :D bi el atarsan daha bi saygı duyar alkışlarım :D kolay gelsin

kurulumu kendi elinle yapıyorsun zaten sunu anlayabilmiş değilim admin şifresini kendin belirlediğin bir yerde nasıl admin şifresini bulamadın bunu çözemedim daha :vur
ben yaklaşık 4 kere tekrar tekrar kurdum senin bu sözlerinden sonra herhangi bir hatamı var diyerekden fakat hiçbirisinde sorun yaşamadım sanırım kurulumda ufak bir hata yapıyorsun yada yanlış yazıyorsun bazı şeyleri çünkü kendi ellerimle test ettim... istersen phpmyadmini kullanarak admin şifresini editle bu sayede %100 sonuc alırsın hiç yokdan :) kolay gelsin...
Saygılar...

Bunun kurulumunu eksiksiz anlatırsan çok sevinirim. Teşekkürler
mükemmel bir paylaşım. Ayrıca bu demo mu ya da ne zamana kadar kullanabileceğiz...
Teşekkürler...

Baba bu hata veriyor hosta attığımızda kurmuyorki ben türkçeye çevirdim bunu tamamen fakat bide kurabilsem süper olacak herhangi bir bileşene ihtiyaç duyuyormu mesela ZEND gibi ?

Bu arada arkadaşlar Super admin girişinide veriyorum

username: [email protected] password: atlant

Evet arkadaşlar sonunda kurmayı başardım Script kesinlikle demo değil türkçesini isteyen olursa özel mesaj ile mail adresini versin göndereyim

Scriptin demo adresi : http://www.onlineteknoloji.net/emlak2 buradan bakabilirsiniz

premolar' Alıntı:
Bunun kurulumunu eksiksiz anlatırsan çok sevinirim. Teşekkürler
mükemmel bir paylaşım. Ayrıca bu demo mu ya da ne zamana kadar kullanabileceğiz...
Teşekkürler...
içinde install hakkında bilgi veren pdf dökümanı bulunmakta ayrıca install.php yi çalıştırdıkdan sonra gereken yolları izlediğinde bir sorun yaşamadan sonuca ulaşacaksındır şu anda kurabilcek vaktim olsa bunu adım adımr esimleip sana göstermek isterim fakat şu anda sadece bu yazıyı sana yazabilecek vakit ayırabiliyorum işlerden dolayı kolay gelsin...

arkadaşım izleyecek bir yol Yok... Config.php inin içindeki bilgileri dolduracaksın. Db adı şifresi kullanıcı adı sonra install Php yi çalıştıracaksın hiç bişey yazmana bile gerek yok kendisi otomatik kuruluyor sonra install.php yi sileceksin bu kadar üstte admin girişini verdim zaten onunlada düzenlemelerini yapabilirsin...

Türkçesini gönderebilirseniz çok iyi olur. Kurulumda dediklerinizi yaptım. install.php yi çalıştırdım. Ama ekranda ingilizce bu yazıyı görebiliyorsanız yükleme tamamlanmıştır diyor yükledim. Ancak login dediğimiz zaman ekranda şifreleri görebiliyoruz. Bu biraz ilginç değil mi.
http://emlak.javabilisim.com dan bakabilir misiniz doğru kurulmuş mu diye...
Teşekkürler...

premolar' Alıntı:
Türkçesini gönderebilirseniz çok iyi olur. Kurulumda dediklerinizi yaptım. install.php yi çalıştırdım. Ama ekranda ingilizce bu yazıyı görebiliyorsanız yükleme tamamlanmıştır diyor yükledim. Ancak login dediğimiz zaman ekranda şifreleri görebiliyoruz. Bu biraz ilginç değil mi.
Teşekkürler...
sanırım bu kadarda olmamalı ordaki ornek sana yani scripti kurana bir örnek teşkil etsin die hazırlanmış bu kadar hazırcı olarak bence birşey olmaz oradan o yazıları kaldırmak ve şifreleri düzenlemek siteyi kurana ait zaten bunlardan doğal birşey olamaz ayrıca script çalışıyormuş gördüğün üzere neyse kolay gelsin...

Evet kurmuşsun fakat arkadaşında dediği gibi birazda kendin uğraşmalısın yoksa hep hazıra gidersin aç dosyalarını ben editledim mesela sende editle kafana göre kendince birşeyler yap Benimki sadece tavsiye yanlış anlama Scriptin Türkçesini sadece özel mesajlardan veriyorum

premolar' Alıntı:
Teşekkürler...

Arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkürler. Gerçekten sorularım hazıra konmak için değil php ye yeni başlayan biri olduğum için öğrenmek babında sorulmuş sorular idi.

Türkçeyi özelime gönderebilirsen buggi çok sevinirim. (Ben sana ÖM atamıyorum, rütbe yeterli değil diyor.)

Nihayet 3saatlik bir google macerasından sonra çalışan bir emlak scripti buldum. Paylaşan, destekleyen, çeviren herkesin eline emeğine sağlık..

Buggi hocam ben sana pm atamıyorum, türkçesini özel msjla gönderirsen çok sevaba geçer.

tşkürler şimdiden..

hocam bunda satılık - kiralık vs diye liste bölümlerine ayırabiliyor muyuz? Ben o özelliği göremedim de.. Öyle bir özelliği de varsa yada eklenebilirse tam süper olacak.:goz:

Öyle bir özellik var ii incelersen görebilirsin emlağı girerken satılık veya kiralık olarak ayırabiliyorsun.. Türkçesine gelince rapide atacağım böyle olmayacak mantıklı bulmadığınız yerleri değiştirebilirsiniz.. benden bu kadar scriptte bir hata tespit ettim resim upload etmiyor yani bende etmiyor başkasını bilemem sizlerde bi deneyin bakalım ne olacak

Türkçe Dil dosyası

http://rapidshare.com/files/20199486/turkish.rar

Arkadaşlar içinden english.php dosyası çıkacak. Sistemdeki english.php dosyası ile değiştirip üzerine yazıyorsunuz bu kadar...

ben türkçe karakter sorununu çözemedim. gördüğüm tüm index, header vs dosyalara türkçe karakter meta'sını ekledim hala ingilizce. :slap

Resim upload ediliyor. Fakat Listings'e tıkladığımızda thumbnail görüntüsü çıkmıyor. Bu sorunu nasıl halledebiliriz?

*edit: buggi dil dosyasını çevirirken bi yerde ufak bir hata yapmış sanırım. Dİl dosyasını kullandığımızda emlak eklerken status kısmında yeni-satıldı-aktif vs gibi özellikleri seçip onayladığımızda thumbnail görüntüsü kayboluyor. dil dosyasını tekrar düzenlemek gerekiyor. ben bi elden geçireyim.. sorunsuz çalışmaya başlayınca paylaşıcam burada..

Kusura bakmayın elimden geleni yaptım elbette hatalar olacak beraber çalışırsak bu sorunu çözebiliriz bende resim göndermiyor hala

aynı şey üzerinde aralıksız 4gün uğraşınca bazı şeyler aşılıyormuş.. :victory

Türkçe karakter sorununuda halletim. Script sorunsuz çalışıyor şu an, Türkçeleştirdim. Customize kısmındayım. Gereksiz fazlalıkları söküyorum.. :goz:

rampage' Alıntı:
aynı şey üzerinde aralıksız 4gün uğraşınca bazı şeyler aşılıyormuş.. :victory

Türkçe karakter sorununuda halletim. Script sorunsuz çalışıyor şu an, Türkçeleştirdim. Customize kısmındayım. Gereksiz fazlalıkları söküyorum.. :goz:

ellerine sağlık derim benden bulması :) sizden düzenlemesi keşke zamanım daha fazla olsada sizle birlikde bende bunlarla ilgilenebilsem...

Geri