Ateistler Daha mı Zeki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konu bu seviyede bu bilgi kültüründe tartışılmıyor

kapansın konumuz

DreamDeep Sen Bizi Dinlemiyorsunki. Direk Cevap Peşindesin. Tartışalım Elbette. Tartışmayalım Demiyoruz.

ben yazılanları okudum kardeşim takıldınız oraya

Mutlak bir yaratanın varlığına işaret ediyor doğadaki her şey bu konu çok tartışıldı ve hep aynı sonuç çıkıyor inanmak isteyen inanır istemeyen inanmaz.

Bilgi Kültürü ile alakası yok. Kimse Kimseden Zeki değildir. Elbette sen kendi düşünceni savunacaksın bizde kendimizinkini. Doğruluklar tartışılarak ortaya çıkar. Biz sana ne dersek diyelim sende bize ne dersen de, aslına bakarsan kimsenin fikri değişmeyecek. Biz Allah'a inanmaya devam edeceğiz, sende ateistlerin daha zeki olduklarına...

Lenin'in beyninin incelenmesi

Lenin'in beyni, vücudu mumyalanmadan önce çıkarılmıştı. Sovyet hükümeti, tanınmış Alman bilimadamı Oskar Vogt’u Lenin’in beynini incelemek ve "dehaya" yol açan beyin hücrelerinin yerini tespit etmekle görevlendirdi. İnceleme Vladimir Behterev’in Beyin Enstitüsü’nde yapıldı. Vogt 1929 yılında yayımladığı yazıda beynin renksiz olduğunu, küçüldüğünü, birçok bölgesinin yumuşadığını[22] ve serebral korteksin üçüncü katmanında bazı piramidal nöronlar bulunduğunu yazmıştır. Ancak bu bulgunun deha ile olan ilgisi tartışma konusudur. Vogt’un çalışması Sovyetler tarafından yetersiz kabul edildikten sonra bir Sovyet ekibi tarafından yeniden incelemeler başlatıldı ancak bu konuda daha fazla bilgi verilmedi. Günümüz anatomi uzmanları, morfolojinin beynin çalışmasını tek başına açıklayamayacağını düşünmektedir.

texas verdiğin yanıtları takip ettim hep çok güzeldi hepside.sağol..

dreamdeep sana kardesim derdim ama Biz sadece din kardeşlerimize Kardeşim diyoruz.
Bir Gün peygamber efendimiz Hz.Muhammed Cok aglıyormus.Ashabı kiramdan Sormuslar nedir Ya Rasulallah Neden Ağlarsın.
Peygamber efendimizde diyor ki : Hz.Allah Kullarım Günah işleyince ben cok üzülüyorum.Bu söz üzerinede Peygamber efendimiz Söle diyor Ağlamamın sebebi Rabbimin Kulları GÜnah işleyince Rabbim Üzülürde Kullar GÜnah işlemekten Utanmaz Dogru Yolu bulmazlar diye Ağlıyorum demiş.

Bende Suan inan Tanıdıgım biri Olmustu Lise zamanlarımda Sınıfımda Ateist Bir bayan vardı Cok üzülüyodum inşallah hak yolunu bulmuştur diyorum
+İnsanlar yaradılırken Allah'ın Zaatını anlamaktan Aciz kılınmıştır.Sende Artık şu ufacık aklını Yorma istersen Klawyene Acırım.

şimdi şudur.saptırılmış islam inancına sahip kitleler oldukları yerde sayarlar..pek tabi akıl olmazsa kul tarafından icat edilen dinlere inanma olasılığı da artar.sonuç itibarı ile inanç zekaya ve gelişmeye engel değil fakat din ile aldatlanlar en çok bi hayavan sürüsü kadar entellektüeldirler

dreamdeep sana kardesim derdim ama Biz sadece din kardeşlerimize Kardeşim diyoruz.
Bir Gün peygamber efendimiz Hz.Muhammed Cok aglıyormus.Ashabı kiramdan Sormuslar nedir Ya Rasulallah Neden Ağlarsın.
Peygamber efendimizde diyor ki : Hz.Allah Kullarım Günah işleyince ben cok üzülüyorum.Bu söz üzerinede Peygamber efendimiz Söle diyor Ağlamamın sebebi Rabbimin Kulları GÜnah işleyince Rabbim Üzülürde Kullar GÜnah işlemekten Utanmaz Dogru Yolu bulmazlar diye Ağlıyorum demiş.

Bende Suan inan Tanıdıgım biri Olmustu Lise zamanlarımda Sınıfımda Ateist Bir bayan vardı Cok üzülüyodum inşallah hak yolunu bulmuştur diyorum
+İnsanlar yaradılırken Allah'ın Zaatını anlamaktan Aciz kılınmıştır.Sende Artık şu ufacık aklını Yorma istersen Klawyene Acırım.

Tartışmalarda duygusallığın bir yeri olmamalı bence,kardeşim falan,kimse kimseyle kardeş olmak zorunda değil

ufacık akıl??

hakaret ediyorsun ama!

ve unutmaki dünya milyarlarca yıldır var ve milyarlarca yıl boyunca tanrı yoktu. ne zamanki insan denen canlı türü hayat sürmeye başladı o zaman tanrı kavramı dünyaya girmiş oldu bu nedenle tanrı insanı değil,insan tanrıyı yaratmış oldu

yaptığın hakaretten ötürü özür dilemelisin aklımın ufak olduğu konusunda

Tartışmalarda duygusallığın bir yeri olmamalı bence,kardeşim falan,kimse kimseyle kardeş olmak zorunda değil

ufacık akıl??

hakaret ediyorsun ama!

ve unutmaki dünya milyonlarca yıldır var ve milyonlarca yıl boyunca tanrı yoktu. ne zamanki insan denen canlı türü hayat sürmeye başladı o zaman tanrı kavramı dünyaya girmiş oldu bu nedenle tanrı insanı değil,insan tanrıyı yaratmış oldu

yaptığın hakaretten ötürü özür dilemelisin beynimin ufak olduğu konusunda

Şu 1.Rabbimin Zaatı Karsında Ne kadar aklının Olacagını bırak beynin % 2 3 4 5 6 sını kullansan %100 nüde kullansan varamassın Bunu anlatmak için Aklının ne kadar ufak oldugunu söledim
+ İnsan oglu dünyaya gelmeden önce Düşün bi HErşey ayarlanmıs Kıtalar bölünmüş İklimler ayarlanmı flan Sanki Herşey İnsanın Dünyaya gelmesi için ayarlanmış.
Dünyada var olanlarla Düşünerek bir yere kadar gidersin bir yerden sonra cıkmaz yola girdiğini anlarsın ve herşeyden süphe edersin.Ve Sonunda Beyninde bi problem olma olasılıgın artar.

ufacık akıl??

hakaret ediyorsun ama!

ve unutmaki dünya milyonlarca yıldır var ve milyonlarca yıl boyunca tanrı yoktu. ne zamanki insan denen canlı türü hayat sürmeye başladı o zaman tanrı kavramı dünyaya girmiş oldu bu nedenle tanrı insanı değil,insan tanrıyı yaratmış oldu

Senin örneğinden yola çıkalım;

Sen dünyaya gelmeden önce anne ve baban yokmuydu, yoksa sen dünyaya nasıl geldin, yani anne ve babanın yaratıcısı(dünyaya gelmeni sağlayan) senmisin yoksa annen ve baban mı senin yaratıcın..

Eğer sen dünyaya gelmeden önce annem ve babam yoktu diyosan,...

ufacık akıl??

hakaret ediyorsun ama!

ve unutmaki dünya milyarlarca yıldır var ve milyarlarca yıl boyunca tanrı yoktu. ne zamanki insan denen canlı türü hayat sürmeye başladı o zaman tanrı kavramı dünyaya girmiş oldu bu nedenle tanrı insanı değil,insan tanrıyı yaratmış oldu

pöff ne diyon ya insan tanrıyımı yarattı :S yorum yok ...... yorum yook

Şu 1.Rabbimin Zaatı Karsında Ne kadar aklının Olacagını bırak beynin % 2 3 4 5 6 sını kullansan %100 nüde kullansan varamassın Bunu anlatmak için Aklının ne kadar ufak oldugunu söledim
+ İnsan oglu dünyaya gelmeden önce Düşün bi HErşey ayarlanmıs Kıtalar bölünmüş İklimler ayarlanmı flan Sanki Herşey İnsanın Dünyaya gelmesi için ayarlanmış.
Dünyada var olanlarla Düşünerek bir yere kadar gidersin bir yerden sonra cıkmaz yola girdiğini anlarsın ve herşeyden süphe edersin.Ve Sonunda Beyninde bi problem olma olasılıgın artar.

ee o zaman bende sana aklının ufacık olduğunu iade ederim..ayrıca hiçbirşeyin ayarı önceden yapılmadı,kıtaların yapışıkken ayrılması tamamen bilimsel coğrafya ile tanımli ve ilişkili,beynimde sorun yok ODTÜ Matematikte okuyorum,bence sen beynini resetle

ee o zaman bende sana aklının ufacık olduğunu iade ederim..ayrıca hiçbirşeyin ayarı önceden yapılmadı,kıtaların yapışıkken ayrılması tamamen bilimsel coğrafya ile tanımli ve ilişkili,beynimde sorun yok ODTÜ Matematikte okuyorum,bence sen beynini resetle

bişi sorucam sen ateistmisin yoksa başka yoldan misyonermi ? açıkça konuş bunun gibi 2 konu açmışsın nedir bu yani ne yapmaya çalışıyosun en kısasından amacın ne

ŤêΧâŠ;3112517' Alıntı:
Senin örneğinden yola çıkalım;

Sen dünyaya gelmeden önce anne ve baban yokmuydu, yoksa sen dünyaya nasıl geldin, yani anne ve babanın yaratıcısı(dünyaya gelmeni sağlayan) senmisin yoksa annen ve baban mı senin yaratıcın..

Eğer sen dünyaya gelmeden önce annem ve babam yoktu diyosan,...

ÇOK SAçMA bişeyi anlattığının farkıdasındır sanırım

ÇOK SAçMA bişeyi anlattığının farkıdasındır sanırım

Farkında olmak hayatın başka bir boyutunu algılamaktır Hayatın özünü kavramak için yapılan bir yolculuğa çıkmaktır.ve bu yolculuk insanın kendine yaptığı yolculuk olduğundan durağı yoktur vasıtası yoktur ve kendinden başka müşterisi yoktur.

SENDE BU YOLCULUGA CIK BİR AN ÖNCE, SON TRENİ KACIRMADAN...

odtü matematikte okuyorm demşsin bişi söliimmi babbamın lafı bu dünyada sadece adam ol okumak para kazanmak 3. 4. sırrada gelir sadece adam ol
bu tür konularınla nerye varmak istiyorsun hala anlamış deilim

odtü matematikte okuyorm demşsin bişi söliimmi babbamın lafı bu dünyada sadece adam ol okumak para kazanmak 3. 4. sırrada gelir sadece adam ol
bu tür konularınla nerye varmak istiyorsun hala anlamış deilim

NE ALAKA SENİN BABAN ŞİMDİ SENİN PEDER ROBERT BOSCH MU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri