ATEŞ Olmayan Yerden Duman Çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaşım 16 cocukca şeyler yaptııımı sanmıom 15-20 yaşında ki kişiler diosun
sorunu olan warsa söyleyebilir
elimden gelince iii şeyler yapmaya calışıorum
eğer haketmiosamda bırakabiliriz eminim herkes böyle düşünüodur
biz bırakalım sen yap

DesTan' Alıntı:
Tamam genç hemen yer mekan saat ver... Klavuye delikanlısı diyende gelsin.. İstanbul meydan dayağı görsün acele edersen. ana habere yetisiriz...

ya bıraqalım bu ayqları,ya meydanda sen ölürsen ne olucak,dayak yiceksin demiorum ölürsen?!

şimdi arkadaşlar sanırım arkadaşın sorunu benimle...
gerçi bu sorunu dün hallettigimizi zannediyodum ama görüyorum ki hallolmamış.....
keşke açtığın konuda genel olarak konuşmasaydın da direk benim nickimi werseydin...
emin ol daha çok sewinirdim yani diğer mod arkadaşlarımı töwmet altında bırakmamış olurdun....
eğer benimle şahsi bir sorunun warsa yöneticilere pm yoluyla ulaşıp şikayetini yapabilirdin ya neyse....
merak etme zaten biraz sonra uzun süre çalışarak çoğu zaman sabahlayarak we emin ol bazı şeylerden çogu zaman mahrum kalarak, hakkettigime inanarak aldıgım bu asistan modlugu oylamaya sunucam .....
bu konunun daha fazla uzamasına da gerek görmüyorum lütfen bi mod arkadaşımın konuyu kapamasını rica ediyorum gerekli açıklamayı size biras sonra yapacagım....
herkese saygılar we ii forumlaar....

DesTan' Alıntı:
Tamam genç hemen yer mekan saat ver... Klavuye delikanlısı diyende gelsin.. İstanbul meydan dayağı görsün acele edersen. ana habere yetisiriz...

senı meydanda heykelın ustune oturturum bılgın olsun.. sabrımı tasırma benım kac yasındasın bılmıyorum ama zeka yazın 14 den yuksek degıldır..

DesTan' Alıntı:
muahah muahahah muahahhah yuru ısıne yuru benım canımı sıkma ... Sana bosuna zaman ayıramam ... sen gıderken bız cenabet donuyoduk o yollardan ...... Isıne bak daha fazla coluk cocukla ugrasmak ıstemıyorum
tahtakale tomruk sokak....... Infazcı kım dersen bulursunnnn

Dark_Angel' Alıntı:
senı meydanda heykelın ustune oturturum bılgın olsun.. sabrımı tasırma benım kac yasındasın bılmıyorum ama zeka yazın 14 den yuksek degıldır..

ahhh delikanlım benim bana tutacak olana bak.. hadi sende gel.... yavrrumm asılırım pembe yanaklarına ama acımasın sonra...

istanbulda olmayı bir kez daha istedim :sigara:

Dark_Angel' Alıntı:

ahhh delikanlım benim bana tutacak olana bak.. hadi sende gel.... yavrrumm asılırım pembe yanaklarına ama acımasın sonra... ( ben 32 yasındayım ama yas farketmez yeterki gel)

destan
eğer sen 32 isen beyin hücrelerin gelişmemiş
eğer 13 yaşındaysan evinin altındaki parka git büyüklerin içinde yerin yok
gülümse banlandın

DesTan' Alıntı:
ahhh delikanlım benim bana tutacak olana bak.. hadi sende gel.... yavrrumm asılırım pembe yanaklarına ama acımasın sonra... ( ben 32 yasındayım ama yas farketmez yeterki gel)

şimdi bişey derdimde sana senin jenerasyona ayıp olmasın hadı gıt baska yerde bul belanı daha fazla germe ortamı...

Bende banlamıştım sanırım çift dikiş oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri