ATEŞ Olmayan Yerden Duman Çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DesTan

Banned
Reaction score
0
Herkes Modlardan şikayetçi demekki bir sorun van. modları elestiren her mesaj bir sekilde üstü kapatılıp. gayet egoistçe cevaplar veriliyor.. Ateş olmayan yerden udman çıkmaz. zaten hiç bir sekilde aynı kisiler olmaması lazım bence su an var olan modlar hepsi modluktn çıksın yenileri olsun.. ( bakın simdi modların hiçbiri buna yanaşmıyacak) :)

ya besıktas_21 sen neden bukadar taktınkı bu mod lara bugun bununla ılgılı2. konun al ıste forum kırlılıgı yapıyosun... Bende Mod larla sorun yasıyorum ama gelıpte bole sacma sapan konular acmıyorum...... Aklını basına al:....

naser' Alıntı:
ya besıktas_21 sen neden bukadar taktınkı bu mod lara bugun bununla ılgılı2. konun al ıste forum kırlılıgı yapıyosun... Bende Mod larla sorun yasıyorum ama gelıpte bole sacma sapan konular acmıyorum...... Aklını basına al:....

bahsettiğin kisi besiktas81 21 değil ayrıca o ben değilim. Niye hemen çamuru bana atıyorsun sadece benmiyim.. bak çok kisi sikayetçi.. demekk i bi sorun var.. Aklımı basıma alacağımı bana söyleme iznini sana vermiyorum...

hangı modlardan nıye sikayetcısın anlat hadı ...

tamam modlugu bırakalım.. peki sonra ne olacak? hakeden kisiler tekrar mod olmayacakmı? zaten merak etme haketmeyenler sırasıyla alınıyor modluktan senin icin rahat olsun herkes burada kontrol altında.. hatası olanın gozunun yasına bakılmaz.. burası hackhell..burda hataya yer olmaz!

:Sopa bugün herkes modLara taqtı yaaaaaaaaaaaa

kimse kimseye durduq yere modLuk yapmaz..hakediosan tabikide forum kurallarına göre oda görevini yapcaq

15-20 yasında çocukların biz burda moduz istediğimizi atarız havaları yüzünden sinirliyim .. varmı ötesi

o senin şahsi görüşün arkadaşım!.. burda herkes adaletli olmaya çalışıyo!...

DesTan' Alıntı:
bahsettiğin kisi besiktas81 21 değil ayrıca o ben değilim. Niye hemen çamuru bana atıyorsun sadece benmiyim.. bak çok kisi sikayetçi.. demekk i bi sorun var.. Aklımı basıma alacağımı bana söyleme iznini sana vermiyorum...
pekı sen ısmını nerden bılıyosun...... Sana Camur atmıyorum kacıncı mesajın ve neden Mod lara dırek taktın... Herkes sacma sapan konulardan sıkayetcı.... Sen ben soleme hakkı vermıyosun ama ben soluyorum ....... Ben Mod degılım neden MOD lara karsı bırsey yapmıyorum cunku ben hata yapıp BAN lanmadım zoruma gıtmedı de ondan.......

ne yani daha dün mod oldum bu gün bırakayımmı

:Sopa :D

akıl yaşta değiL beyfendi başta..ModLar oLmasa sitenin HaLİNİ Düşenebiliyormusun..bu özel bişi değiLdir..Sen abartıosundur..vede eğer bir kişiyse o kişinin adını yazarsın bütün modları bununla suçlayamazsın vede hiçmi hiç hakkın yOk...bilmem anlatabildimmi?

DesTan' Alıntı:
bence su an var olan modlar hepsi modluktn çıksın yenileri olsun.. ( bakın simdi modların hiçbiri buna yanaşmıyacak) :)

heh çoq mu akıllı sanıosun kendini,

benm şuana kadar hiç bi mod arkadaşla sorunum olmadı,inşallah bundan sonrada olmaz

naser' Alıntı:
pekı sen ısmını nerden bılıyosun...... Sana Camur atmıyorum kacıncı mesajın ve neden Mod lara dırek taktın... Herkes sacma sapan konulardan sıkayetcı.... Sen ben soleme hakkı vermıyosun ama ben soluyorum ....... Ben Mod degılım neden MOD lara karsı bırsey yapmıyorum cunku ben hata yapıp BAN lanmadım zoruma gıtmedı de ondan.......

Tanıyorum çünkü arkadasım... ben vermezsem sen söyleyemezssin. ama canın sopa yemek istiyorsa İstanbulun Heryerinde karsılasalım...

peki arkadasım cesur ol kim ne yapmıs belgeleriyle buraya belirt.. sonra zaten yetkili insanlar gereken seyi yaparlar.. ama sen genel konusunca laf butun modlara gidiyor ve haliyle kızıyorlar.. neymis sucları boyle topic acarak tartısılmaz arkadasım! koyarsın belgeni buraya yazarsın forum kurallarını.. bak bu bu kuralı yanlıs uyguladın dersin sonra gerekeni yoneticiler yapar.. ama senin yaptıgın tamamiyle polemik yaratmak baska birsey degil!

15 yasındaki cocuk dedigin adam isini senden iyi yapıo demekki.. sen bana bi örnek wer ben sana hak vericem.. ne olmus hangı mod bi yerde ben modum asarım keserim demis.. ha bu arada mod ların ban lama yetkisi yok :D

DesTan' Alıntı:
Tanıyorum çünkü arkadasım... ben vermezsem sen söyleyemezssin. ama canın sopa yemek istiyorsa İstanbulun Heryerinde karsılasalım...

tarla sandın sanırım burayı sen... klavye delıkanlılıgı yapmayın adam gıbı takılıcaksınız takılın forumda yok aksını yapıcaksınız banlattırmadan kendınız gidin...

DesTan' Alıntı:
ooo erkeklestı hemen hehehe delıkanlı yaaa artıst yaaa klavye delıkanlısı senıııııı tamam kapısalım... ya bunun derdı kımınle senı kım BAN ladı neden BAN landın solesne !!!!!!

Mesajlar: 26 Teşekkür Sayısı: 8 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi

YUkardaki Olaya Bakıorum ve Sadece Gülüorum Burda Modlujkkta Olan Kişi Torpille Gelen Kişiler DEil Hak Etipte GElmiş Sende BU FOruma Emek ver 700 1000 konun olsun sonra deki beni banlayın ben baska bi nickle gircem bu olay kadar saçma bi konu herkez emek verior buraya

naser' Alıntı:
ooo erkeklestı hemen hehehe delıkanlı yaaa artıst yaaa klavye delıkanlısı senıııııı tamam kapısalım... ya bunun derdı kımınle senı kım BAN ladı neden BAN landın solesne !!!!!!

Tamam genç hemen yer mekan saat ver... Klavuye delikanlısı diyende gelsin.. İstanbul meydan dayağı görsün acele edersen. ana habere yetisiriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri